2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sen nasil oldun canim iyisin demi
İyiyim canım diyabetisyenden geldim şekerimin yüksek çıkması tamamen stresmiş değerlere bakıp direk bu değerlerin yemekle alakası yok stresin varmı diye sordu şaşırdım evet çok stresteyim dedim biran önce o stresi at şekerini stres yukseltiyor dedi.

Minik kuzular cnm doktora bugün sezeryandan ne kadar sonra denize girebilirim diye sordum, kanaman ne zaman biterse ozaman denize girebilirsin dikişle alakası yok dedi. Kanama bitmeside 30 gün yada 40 surebiliomus tamamiyle senin bünyene bagli dedi. Biter bitmez giriliomuş.

Aaaaa ciddi misin benim 10 gun sürmüstü yinede bi ay beklerim. Senin uzun suruyor mu

Kizlar hastane icin bebis yastigi yaptiran arkadaslar nereden yaptirdiklarini v3de modellerini atabilirlermi simdide yastik yaptiracagiz isimligi hallettim
Canim ben bu yastigin aynısını yptrdim sadece isim farklo böyle bişeymi düşünüyosun?

Eklentiler

• 2018-06-11 13.17.34.webp
    28,7 KB · Görüntüleme: 67
Yani bencede etki etmedi vitaminde var zaten kalsiyum ayriyeten sancilar icinde verdi duzenli kullandim aman erken dogmasin falan diye surekli et yogurt sut agirlikli beslendim olmayinca olmuyormus demekki onu anladim
Aynen oyle canim ne kadar dikkat etsekte duzelmeyecekse duzelmiyor
Kizlar hastane icin bebis yastigi yaptiran arkadaslar nereden yaptirdiklarini v3de modellerini atabilirlermi simdide yastik yaptiracagiz isimligi hallettim
Canim ben yapmadım daha ama yapacağım modeli atim sana

Eklentiler

• _20180710_185059.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 65
Aynen canim sitresi birakacaksin bebisin icin yapacagimiz bir sey yok

Ya bende onu düşünuorum sen ne güzel hatrliosun ama 1 ay sürmedi diye hatrliorum ztn bizde gitsek 1 ay sonra bayramdan sonra gidicez heraldi okadar surmez
Uzerinden cok gecmedi de ondan hatirliyorum birde korkmustum herkes aylarca yada 40 cikana kadar oluyor vs dedikleri icin dikkat etmistim ne kadar surecek diye seninde o aradadir ben bi ayi yaramiz epey bi iyilessin istedigim icin diyorum ne olur ne olmaz

Aynen oyle canim ne kadar dikkat etsekte duzelmeyecekse duzelmiyor

Canim ben yapmadım daha ama yapacağım modeli atim sana
Ne yapayim ikincide oglum oluyor gelinler sinirlendikce disleri gedik kaynana derler artik
Bu arada cok guzelmis bu takim cok begendim.mutlaka almaya calis

Bunu nerden alaxan birde terligini almasak olurmu
Canim ben kendim yapcam bunu boyle malzemelerini alip rengarenk minikler diye bi sayfa yapiyor ama gecen kadin paylasim yapmisti doluymus sanirim ama yine de bi sor belki yapar ya da elinde hazir varsa yollar cok guzel urunleri var ayri da veriyordur herhalde

Aslinda ben yapmasina yaparim kendimde yastik temelimde varda su halimle hic ugrasamam gibime geliyo canim

Canim ne dúsúndygumude bilmiyorum ben buzamana kadar yaptirmayacaktim yigene yaptirmislar esimde bu cok guzel olmus yaptiralim dedi bende tamam dedim
Canim internetten siparis için biraz acele etmelisin çünkü benim ürünler çoktu gerçi ama gelmesi 1 ayı buldu . Sıraya aliyorlar seninde son haftalarin yptrcagin yere süreyi kesin belirt yoksa ulaşmadan dogurursun :)

Simdi isin kotu tarafi desigin gibi 3 haftam kaldi siparis edecem o gelene kadar doguracam bosa gidecek diye korkuyom ay ne zor islermis bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…