2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Simdi isin kotu tarafi desigin gibi 3 haftam kaldi siparis edecem o gelene kadar doguracam bosa gidecek diye korkuyom ay ne zor islermis bunlar
Yaptrcagin yerin atölyesi falan varsa direk gidip hızlıca yptirip eldende alabiliosun benim yptrdigim yer acil durumlarda öyle ypiodu ama yerleri ist Kadıköy'de sana uymaz sanirim

Ne yapayim ikincide oglum oluyor gelinler sinirlendikce disleri gedik kaynana derler artik
Bu arada cok guzelmis bu takim cok begendim.mutlaka almaya calis
:) :) :) valla kusura bakmasin ogluslar yedi o disleri yerine de yaptiracaklar kacari göçer yok :) gelinlere guldurmesinler annelerini :)
Cuma gunu anneme gitce cumartesi gidip malzemeleri alip annemin makinesi var diktircem insallah sonra suslerim :) hediyelikleri esyalari hazirlamadan doguracam diye cok korkuyorum :) :) bi an onve hazir etmem gerek :)

Bu gidisle agizda dis kalmayacak hic yaptiracak bile Bende cogunu hallettim bi kutu cikokatayla bi kutu lokum alicam haci seriften ne zaman alsam diye dusunuyorum gec kaliyoruz ya ancak yapilir artik

Sağol canim ustten gaz çıkarmıyor hep alttan cikariyor onuda çıkaramayinca kivraniyir yavrum

Bu gidisle agizda dis kalmayacak hic yaptiracak bile Bende cogunu hallettim bi kutu cikokatayla bi kutu lokum alicam haci seriften ne zaman alsam diye dusunuyorum gec kaliyoruz ya ancak yapilir artik
Aynen daha bende cikolata alcam oglumda hersey bu zamanlarda hazirdi bunda asiri gevsek davrandim nedense simdi de panik panik :)

Hamileyken sacininizi kesmeyin diyorlar ya sacim belime gldi artik hem cok hem kalin bi saatte dustan çıkamıyorum... Sacini kesen varmi bu dönemde. mantıkli glmiyor ama insan iste yine tereddüt ediyor

Hamileyken sacininizi kesmeyin diyorlar ya sacim belime gldi artik hem cok hem kalin bi saatte dustan çıkamıyorum... Sacini kesen varmi bu dönemde. mantıkli glmiyor ama insan iste yine tereddüt ediyor
Yani oyle bi soylenti var ama tamamen hurafe ben ucundan biraz almistim kendim milletin fark etmeyecegi sekilde yoksa aylarca nutuk dinlerdim

Bende oyle ilkinde evi falan temizletmistim nereye gitsem.canta arabadaydi simdi amannnn olsunda diyorum herseyi olur
Demek ki yalniz degilmisim bu konuda :) evde bi cocuk daha olunca ekstralara enerji kalmiyor ailem yakınımda olsa cok farkli olurdu da iste degiliz malesef

B
Ben 3 ayimda kestirdim canim iykide kestirmisim bisey olsaydi coktan olurdu ayrica sordum sorusturdum cogu hurafe onlar dedi

Yani oyle bi soylenti var ama tamamen hurafe ben ucundan biraz almistim kendim milletin fark etmeyecegi sekilde yoksa aylarca nutuk dinlerdim
Kesicem bugun. Dayanamıyorum artık. Belime kadar sac sickta.. gecende makasi aldm elime ama yine biraktm.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…