2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

B

Ben 3 ayimda kestirdim canim iykide kestirmisim bisey olsaydi coktan olurdu ayrica sordum sorusturdum cogu hurafe onlar dedi
Aslinda dogru olmadigini biliyorum bebeğin omru bnm elimfe olsa cocuk istemeyen nie kürtaj olsun sacini keser die düşünüyorum. Aslinda kesicem biraz gaza ihtiyacm var gazlayin bni

Ben buz dolabına genelde çikolata koymuyorum
Çünkü çıkarınca beyazlıyor ya
O yüzden serin olan güneş girmeyen bi dolaba koydum az önce açtım bi tane sağlam
Bende dusundum onu erimiyorsa kilere koyarim o zaman bende pazartesi vereyimde siparisi verdigim haftanin icinde gelsin buaraya ne kargo gelse 3 gunde geliyor cunku haftasonuna sarkmasin yazik olur

Demek ki yalniz degilmisim bu konuda :) evde bi cocuk daha olunca ekstralara enerji kalmiyor ailem yakınımda olsa cok farkli olurdu da iste degiliz malesef
Ilkinde bisey bilmiyorsun yapacak iste yok basliyorsun dusunup dusunup biseyler yapmaya ama.hem yorgunum acayip sekilde hemde yapacak dusunecek vakit pek olmuyor maalesef

Aslinda dogru olmadigini biliyorum bebeğin omru bnm elimfe olsa cocuk istemeyen nie kürtaj olsun sacini keser die düşünüyorum. Aslinda kesicem biraz gaza ihtiyacm var gazlayin bni
4 aylıkken bende kestirdim saçımı banada dediler ama öyle batıl şeylere inanmıyorum zaten hocaya da sordum dinde öyle birşey yok dedi. Herşey Allah'tan ömrümüzü veren de o saçımızın boyuna göre ömür verecek değil tövbe haşa.

Cok sukur diyelim canim ates dusurucuyle idare ediyoruz
Ayy sayili gun kaldi desene :) sezaryen mi olacakti senin
İnşallah en kisa zamanda sağlığına kavuşur Oğluşun; )
Normal doğumu da deneyebiliriz diyor. %100 sezaryen olmaz dedi. Sürpriz olacak galiba :)))

Bişey değil canım. Bazı doğumlar 40. Haftayı buluyor 38 haftalık olunca 9 ay doluyor ya hemen o hafta gelmiyor 39 40 da geliyor o yüzden bebeklere 9 ay 10 günlük falan diyolar
Anladim canim,kuzum hayırlısıyla vaktiyle gelsin de,ama bu zaman da gecmek bilmiyor.benim kendime bi mesgale bulmam lazim.alisverisi de bitirdim.ugrascak bisey kalmadi :)))

Bişey değil canım. Bazı doğumlar 40. Haftayı buluyor 38 haftalık olunca 9 ay doluyor ya hemen o hafta gelmiyor 39 40 da geliyor o yüzden bebeklere 9 ay 10 günlük falan diyolar
Bu benim doktor 9 ay biter bitmez alacak desene yani 39 haftanin icinde

Merhaba kızlar. Biz bugün doktora gitmiştik. Nst girdim çıktım ooohoo başlamıs senin bebek dedi :) kasılmalar mı dedi evet dedi. Çatı muayenesi yapalım mı dedi bende olur dedim. Çatıma baktı sonra ben seni çok rahat doğurtturum dedi. Gayet iyisin hiç bağırmadın bile diyince şaşırdım bende :) ay sonunda 4 gün yokum dedi. 25 temmuz sezeryan günü vereyim istersen de bekleriz normal doğum dedi. 20 sinde bir daha gidicem bir daha bakacak yine konusıcaz. Kafam allak bullak sezeryan isteyen ben normal doğumada yeşil işik yaktım. Siz olsaydınız ne yapardınız kızlar? Bu arada bebek biraz az kilo almış ona cok üzüldüm. Doktor bunu sorun etmedi kaşar muz 2 kase yoğurt tüketmemi önerdi. Nerde yanlış yaptımda az kilo almış yavrum acaba yormuş olabilirmişim kendimi evet yordum. 36. Haftada 2665 kg sizin nasıl kızlar?

ben olsam kesinlikle normal denerdim.ilk doğumum normal oldu şimdi ikizlere hamileyim dr sezeryan olur büyük ihtimal riske atamayız dedi ama çok korkuyorum sezeryandan..normal doğum o kadar korkulacak bişey değil yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…