2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben enson gecen cuma gittim 34+6 2 800 demisti ama benimki ònden gidiyomus oyle dedi canim doktorun birsey demesiyse normaldir sabah kahvaltida 2 yumurta kasar peyniri beyaz peynir zeytin sonra 1 muz ve ardina sút gún icerisinde yogurt ye birde her gún maden suyu ve cevizini eksik etme benim sipa kilo aliyosa bunlarin sayesinde aliyo yoksa ben bu sıcaklarda yemek falan yiyemiyorum

Kizlar size kafami karistiran bir soru daha simdi dogum yapip eve geldikten sonra yataginizdami yatiyorsunuz yoksa oturma odasindami gelenleri òylemi karailiyorsunuz

Ne bileyim ya sabahları geç kalkıyorum yataktan 1 i buluyor kahvaltı etmem. Akşamdan öğlene aç kaldı ondan mı anlamadım

Aslinda dogru olmadigini biliyorum bebeğin omru bnm elimfe olsa cocuk istemeyen nie kürtaj olsun sacini keser die düşünüyorum. Aslinda kesicem biraz gaza ihtiyacm var gazlayin bni

Ben geçen hafta kestim yıllardır kendim kesiyorum yine kestim uçları kırılmıştı .Kes gitsin canım hurafe onlar. Saç toparlanıyor ve daha güzel uzar hem de hamileyken

ben olsam kesinlikle normal denerdim.ilk doğumum normal oldu şimdi ikizlere hamileyim dr sezeryan olur büyük ihtimal riske atamayız dedi ama çok korkuyorum sezeryandan..normal doğum o kadar korkulacak bişey değil yani..
Çok acı çekmedin mi? Korktum her zaman normal doğumdan.

Bi sey yememe karari aldim su andan itibaren yemek yedim daha bi alev aldi sanki midem dikkat et sende usutme aman ha oyle buzlar falan
Açmı duracaksın? Bebek yemek zorunda ama. Az önce komşu da aramıştı mide yanmasına ilacın varmı diye. Sudamı bir şey var ne bu anlamadım herkes midem yanıyor diyor

Bence kilosu iyi canim daha dogum zamanina var sabah kahvaltini biraz erken yapmaya bak birde ben bebege yarar seyler yemeye calisiyorum ilk etepta sonrada ivir zivir tabiki
Ne bileyim ya sabahları geç kalkıyorum yataktan 1 i buluyor kahvaltı etmem. Akşamdan öğlene aç kaldı ondan mı anlamadım[/QUOTE

An itibariyle 2. Ciger geliştirici ignemizide olduk. Acildeyim nstde sanci yok ama yuruyemuyorum baskidan dolayi. Karnim son iki saattir tas gibi. Doktorum önlem amacli igneyi yeniletti serum takildi bekliyoruz. Sıkıntılı durum gözükmüyor ama bebeğimi dikis tuttugu icin heran ne olur bilemiyoruz.

Insallah gùzel haberler verirsin bebisinde sana tutunur biraz daha ikinizde iyi olirsunuz dualarim seninlebu haftalarda ciger gelistirici igne vuruluyormiymus

Ben geçen hafta kestim yıllardır kendim kesiyorum yine kestim uçları kırılmıştı .Kes gitsin canım hurafe onlar. Saç toparlanıyor ve daha güzel uzar hem de hamileyken
Kestim kestik saçımı bnm sacim acayip uzuyor ya millet uzamadigi icin bn uzandigi icin sikayetciyim

Hamileyken sacininizi kesmeyin diyorlar ya sacim belime gldi artik hem cok hem kalin bi saatte dustan çıkamıyorum... Sacini kesen varmi bu dönemde. mantıkli glmiyor ama insan iste yine tereddüt ediyor
Al benden de o kadar . İlk hamileliğimde korkuttular saçma bile olsa cesaret edemiyorum şimdi. Doğurayım en önce saçları kestireceğim

Anladim canim,kuzum hayırlısıyla vaktiyle gelsin de,ama bu zaman da gecmek bilmiyor.benim kendime bi mesgale bulmam lazim.alisverisi de bitirdim.ugrascak bisey kalmadi :)))
Evet zaman geçmek bilmiyor ben 32. Haftadayım telefonuma hamilelik rehberini indirdim doğuma 50 gün kaldı yazıyor diyorum ne az kalmış ama bı yandan da diyorum bi an önce geçsin kendimi ağır vasıta gibi hissediyorum

Maşallah söyleyince hemen başlıyo :) inşallah olmaz ama elinin altında bulundurmakta fayda var daha emzirme süreci var onda da ilaç kullanmaktan iyi oluyo bu merhemler
Al benden de o kadar . İlk hamileliğimde korkuttular saçma bile olsa cesaret edemiyorum şimdi. Doğurayım en önce saçları kestireceğim
Canim senin basin agridigi icin sorayim dedim parol icebiliyoruz ddmi

Çok acı çekmedin mi? Korktum her zaman normal doğumdan.
7 saat suni sancı çektim o kısmı en zor olandı zaten ama doğum anı hiç zor değil.doğumhane ye girdikten tam 5 dk sonra doğurdum.kendi sancınla doğurursan hiç bişey anlamazsın çünkü ben doğumdan 2 gece önce sancılandım ama sıklaşmamıştı daha.sonra suyun azalınca mecbur suni sancı aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…