2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım en fazla olağanüstü durum olursa telefonla ararsın. Cumadan annen yemek falan bırakır sana, iş yapmadan ye, yat günü geçir ne olacak.

Sure tut bakalim canim araliklari nasil

Canım senin ikinciydi değilmi? Benmi yanlış hatırlıyorum?! Doğum sancısımı? Tam olarak 37+? Oluyorsunuz?
2.evet. Gece itibariyke 37+3.ya emin olamadim henuz.yarim saate yakindir agri var.dun de cok az kan gelmisti.nisan olabilir dedi ebe.sapsal gibiyim sanki hic dogurmadim tecrubem yokbir dw dun hastaneye gittim bos dondum.bugun de giderswm ve bos cikarsa kara listeye alirlar diye korkuyom.gerxek dogumda yalanci coban gibi inanmazlarsa bana

Canım en fazla olağanüstü durum olursa telefonla ararsın. Cumadan annen yemek falan bırakır sana, iş yapmadan ye, yat günü geçir ne olacak.
Gelemiycek ki annem uzak çünkü üç vesait ordan burası biz kendi arabamızla gidip gelebiliyoruz hani esim gittikten sonra da ben otobüsle gidemem hele bu sıcakta hiç olmaz. Keşke annem bana yakın otursaymıs ya

Senin sikintili birseyin vvar miydi? Yok hersey normal devam ediyorduysa bence gitmene gerek yok. Sıklığını takip et

Çok doğru söylediniz. Beni değil doğuma, sezeryana bile dr çaresiz aldı, reddetme imkanı olsaydı belki ona da almazdı. Bu günüme şükürler olsun, ama ağrısı kesinlikle fazla, doğurur doğurmaz ayaklananları görünce kıskanmamak elde değil. Yara yeri, insanın içi öyle ağrıyor, oturmak kalkmak öyle zorluyor ki bazen.

Kötü oldu ya. Üzülme, yemeği falan önceden hazırla o gün uğraşma birşeyle, temizlik falan yok. Bir günlük benim gibi yat

Aslında vakit gelmiş canım, hazırlık kasılmaları başlamış sanırım. Uyu canım, doğuracak olsan zaten uyutmaz.

Kiraz çekirdekli önermişlerdi ondan aldım ama süngerinde koku vardı sende kılıfı çıkarınca bir kokla varmı bak brnce.
Temizlik konuşundada sözde kadın geliyor ama kadın geldiği gün evdeysem çok yoruluyorum duramıyorum ama tabi tek olmak daha zor şuan iki bişey yapsam nefes nefrse kalıyorum ve ağrım oluyor. Dikkat et sende en azından buyük temizlik için ya birini bul yada sana yardım edecek bi yakını çağır

Sezeryan olan biri olarak kesinlikle katılıyorum hayalim hep nornal olmasıydı ki cok hakliymisim 26 gun oldu hala agri sizi cektigim oluyor bence secme sansi olan herkes normali secmeli benim gibi mecburi sezeryan olacaklara yapacak bisey yok ama korkupda sezeryan seçmeyin bencede

Tecrübeli annelere bir sorum var
Dun gece benim goguslere bisey oldu doldu sütle yani oyle sanirim çünkü sagarken zamanini fazla geçirince sizlamaya basliyordu
Bütün gün emiyor benim ufaklik.hemde cok emiyor emmeden sonra iniyor sizlama siskinlik ama hemen sonra yine sizliyor bu normal mi? Sagmam gerekir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…