- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #55.241
Evet canım. Doğuran bir kaç saat, bilemedin bir gün kıvranıyor, herşey olup bittikten sonra dinlenince rahat. Sezeryan olan günlerce ağrıyor, ameliyat sonuçta , canı yanmazmı insanın.Canim senin ilk sezeryan oldugu icin dimi
Canım en fazla olağanüstü durum olursa telefonla ararsın. Cumadan annen yemek falan bırakır sana, iş yapmadan ye, yat günü geçir ne olacak.Ay acaba ben birazda eşimin şehir dışına gitmesini taktım kafaya ondan mı bunaldım. Annem gelicekti ama onlarında cumartesi binada toplantı varmış bende mobilya gelicek diye bekliyorum KV. Yakın ama orda kalmam çünkü evi çok pis lavaboları falan çok fena insan dokunmaya tiksiniyor diyorum orda kalırsam enfeksiyon kaparım ve evimdeki gibi rahat olamam erken yatıyorlar hava sıcak ben kapı pencere açık yatıyorum ve bu saatlere kadar oturuyorum evin içinde dolanıyorum atletle duruyorum orda böyle yapamam o zaman da sıkıntıdan patlarım of ya ben stres yaptım çok bu aksam
Sure tut bakalim canim araliklari nasil
2.evet. Gece itibariyke 37+3.ya emin olamadim henuz.yarim saate yakindir agri var.dun de cok az kan gelmisti.nisan olabilir dedi ebe.sapsal gibiyim sanki hic dogurmadim tecrubem yokbir dw dun hastaneye gittim bos dondum.bugun de giderswm ve bos cikarsa kara listeye alirlar diye korkuyom.gerxek dogumda yalanci coban gibi inanmazlarsa banaCanım senin ikinciydi değilmi? Benmi yanlış hatırlıyorum?! Doğum sancısımı? Tam olarak 37+? Oluyorsunuz?
Gelemiycek ki annem uzak çünkü üç vesait ordan burası biz kendi arabamızla gidip gelebiliyoruz hani esim gittikten sonra da ben otobüsle gidemem hele bu sıcakta hiç olmaz. Keşke annem bana yakın otursaymıs yaCanım en fazla olağanüstü durum olursa telefonla ararsın. Cumadan annen yemek falan bırakır sana, iş yapmadan ye, yat günü geçir ne olacak.
2.evet. Gece itibariyke 37+3.ya emin olamadim henuz.yarim saate yakindir agri var.dun de cok az kan gelmisti.nisan olabilir dedi ebe.sapsal gibiyim sanki hic dogurmadim tecrubem yokbir dw dun hastaneye gittim bos dondum.bugun de giderswm ve bos cikarsa kara listeye alirlar diye korkuyom.gerxek dogumda yalanci coban gibi inanmazlarsa bana
Çok doğru söylediniz. Beni değil doğuma, sezeryana bile dr çaresiz aldı, reddetme imkanı olsaydı belki ona da almazdı. Bu günüme şükürler olsun, ama ağrısı kesinlikle fazla, doğurur doğurmaz ayaklananları görünce kıskanmamak elde değil. Yara yeri, insanın içi öyle ağrıyor, oturmak kalkmak öyle zorluyor ki bazen.kızlar ben yaşça hepinizin ablası sayılırım yaşım 42 ve 3. bebeğimi kısmet olursa kucağıma alacağım
size naçizane bir tavsiyem olacak sakın yanlış anlamayın
tabiki anne ve bebeğin sağlığı için verilen sezaryan kararları ayrı bu son anda doğum anında bile olabilecek bir şey tabiki hepimizin başına gelebilir.
Ancak bu zamana kadar okuduğum yorumlardan bir çok arkadaşımızda şunu gördüm, normal doğumdan korku, sezaryan zorunluluk olarak değil de tercih...
Benim oğlumu 19 yaşında 4100 gram, kızımı 25 yaşında 3850 normal doğurdum, inanın normal doğum hiç korkulacak bir şey değil, eğer herşey normal gidiyorsa sakın korkmayın, tek zorluğu doğumhaneye gitmeden çekilen sancı buda hepimiz adet sancısı, böbrek sancısı vs... ağrılar çektik, onların bir tık üzerinde bir ağrı ve sürekli değil dinlendire dinlendire, o ağrıyı çektikten sonra doğum çok kolay.... hele sonrası o kadar rahat ki anlatamam.... burada anlatılanlardan sezaryandan sonra çekilen sıkıntıların doğum sancısından daha az olduğunu kimse söyleyemez.
benden size abla tavsiyesi eğer doktorunuz zorunlu demezse, normal doğumu bir kez daha düşünün derim sakın ama sakın korkmayın, inşallah bu bebeğimde de bana rabbim normal nasip eder, ben doktoruma bile ben normal istiyorum, zorda kalmadıkça sezaryan istemiyorum diye baştan söyledim, ama tabiki zorunluluk olursa da ve en ufak risk var denilirse tabiki sezaryana karşı değilim. umarım yanlış anlamazsınız sadece korkanlara korkmayın demek istedim. uzun oldu biraz kusura bakmayın
Kıyamam yaMigde yanmasi bana gecti nasil migdem yaniyo
Cuma gelmeyecekmi?Gelemiycek ki annem uzak çünkü üç vesait ordan burası biz kendi arabamızla gidip gelebiliyoruz hani esim gittikten sonra da ben otobüsle gidemem hele bu sıcakta hiç olmaz. Keşke annem bana yakın otursaymıs ya
Yok işte canım oyle planlamıstık gece konuştum dedi toplantı çıktı cumartesi gelicem dedi bende dedim eşim gidiyor İzmir'e tek mi kalacam sen gel dedi dedim mobilya bekliyoruz öyle arada kaldık. Ay keşke iptal olsada gitmese eşim ne çok sevinirim :)Cuma gelmeyecekmi?
Ben uyumaya karar verdim.dogumsa uyutmaz zaten.slklnti yok sukur.hakkimizda hayirlisi.iyi gecelerSenin sikintili birseyin vvar miydi? Yok hersey normal devam ediyorduysa bence gitmene gerek yok. Sıklığını takip et
Kötü oldu ya. Üzülme, yemeği falan önceden hazırla o gün uğraşma birşeyle, temizlik falan yok. Bir günlük benim gibi yatYok işte canım oyle planlamıstık gece konuştum dedi toplantı çıktı cumartesi gelicem dedi bende dedim eşim gidiyor İzmir'e tek mi kalacam sen gel dedi dedim mobilya bekliyoruz öyle arada kaldık. Ay keşke iptal olsada gitmese eşim ne çok sevinirim :)
Bakalım olmadı öyle yapacam artık gündüz netlesir ne yapacağımızKötü oldu ya. Üzülme, yemeği falan önceden hazırla o gün uğraşma birşeyle, temizlik falan yok. Bir günlük benim gibi yat
Ben uyumaya karar verdim.dogumsa uyutmaz zaten.slklnti yok sukur.hakkimizda hayirlisi.iyi geceler
Aslında vakit gelmiş canım, hazırlık kasılmaları başlamış sanırım. Uyu canım, doğuracak olsan zaten uyutmaz.2.evet. Gece itibariyke 37+3.ya emin olamadim henuz.yarim saate yakindir agri var.dun de cok az kan gelmisti.nisan olabilir dedi ebe.sapsal gibiyim sanki hic dogurmadim tecrubem yokbir dw dun hastaneye gittim bos dondum.bugun de giderswm ve bos cikarsa kara listeye alirlar diye korkuyom.gerxek dogumda yalanci coban gibi inanmazlarsa bana
Kiraz çekirdekli önermişlerdi ondan aldım ama süngerinde koku vardı sende kılıfı çıkarınca bir kokla varmı bak brnce.Ben de temizlik icin biri gelsin yaosin dedim kimseyi bulamadim. Is basa duatu evin hali harap... bugun kucuk banyoyla yatak odasina giristim. Yarin da kucuk odayla mutfaga girisirim. Obur gun salon falan derken artik kac gune biter bilmiyorum :)) ama heryerim agriyor birsey yapinca. Cati kemigim agriyor ia falan yaptigimda, belim ve kalcam tutmuyor mesela, yurumek sikinti oluyor. Yine dr yaocak birsey yok.
Bu arada bugun sevi bebenin aldigim reflj yatagi geldi bnm de ama boyle daha kallavi birsey mi bekliyordum nedir, bana cok basit geldi. Ben de yikarim kilifini tabi ama seninki nasil canim, kiraz cekirdeklisini alamdim bu arada, sadece alt yastkklk olan yenilenmia modelden aldim. Kiraz çekirdeksiz...
Ben de aslinda hwr gece buradayim da okuyorum falan vakit geçiriyorum...
Sezeryan olan biri olarak kesinlikle katılıyorum hayalim hep nornal olmasıydı ki cok hakliymisim 26 gun oldu hala agri sizi cektigim oluyor bence secme sansi olan herkes normali secmeli benim gibi mecburi sezeryan olacaklara yapacak bisey yok ama korkupda sezeryan seçmeyin bencedekızlar ben yaşça hepinizin ablası sayılırım yaşım 42 ve 3. bebeğimi kısmet olursa kucağıma alacağım
size naçizane bir tavsiyem olacak sakın yanlış anlamayın
tabiki anne ve bebeğin sağlığı için verilen sezaryan kararları ayrı bu son anda doğum anında bile olabilecek bir şey tabiki hepimizin başına gelebilir.
Ancak bu zamana kadar okuduğum yorumlardan bir çok arkadaşımızda şunu gördüm, normal doğumdan korku, sezaryan zorunluluk olarak değil de tercih...
Benim oğlumu 19 yaşında 4100 gram, kızımı 25 yaşında 3850 normal doğurdum, inanın normal doğum hiç korkulacak bir şey değil, eğer herşey normal gidiyorsa sakın korkmayın, tek zorluğu doğumhaneye gitmeden çekilen sancı buda hepimiz adet sancısı, böbrek sancısı vs... ağrılar çektik, onların bir tık üzerinde bir ağrı ve sürekli değil dinlendire dinlendire, o ağrıyı çektikten sonra doğum çok kolay.... hele sonrası o kadar rahat ki anlatamam.... burada anlatılanlardan sezaryandan sonra çekilen sıkıntıların doğum sancısından daha az olduğunu kimse söyleyemez.
benden size abla tavsiyesi eğer doktorunuz zorunlu demezse, normal doğumu bir kez daha düşünün derim sakın ama sakın korkmayın, inşallah bu bebeğimde de bana rabbim normal nasip eder, ben doktoruma bile ben normal istiyorum, zorda kalmadıkça sezaryan istemiyorum diye baştan söyledim, ama tabiki zorunluluk olursa da ve en ufak risk var denilirse tabiki sezaryana karşı değilim. umarım yanlış anlamazsınız sadece korkanlara korkmayın demek istedim. uzun oldu biraz kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?