2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canimm gorunce hemen yazim dedim sag mutlaka birikmesin sut ben bilmiyordum kimsede soylemedi hep korktum sutumu sagmaktan dedim ya bebege yetmezse ben cok sagarsam halbuki sagmam gerekliymis hem sutumun daha fazla gelmesi icin hemde mastit olmamam icin sonra velhasil bilmedigim icin bunu mastit oldum ateslendim 1 hafta o yuzden her bi gogsunu 20 ser dakika sag mutlaka hem sutun artar hem kendini korursun mastitten

Canım bebek doyduktan sonra o memeden kalanını sağman gerekir, bir sonraki emzirmede diğer memeyi kullanacağın için o zaten dolacak. Sağdığın sütü dolaba at, olur da ihtiyaç olursa ihtimaline karşı.
Bunun da asıl sebebi şudur: misal bebek 60 ml emiyor, beyine sinyal gidiyor-60 ml yeterli. O kadar üretmeye başlıyor. Bir hafta sonra bebeğin ihtiyacı 80 ml oluyor, bu sefer yetmiyor. Ama sen sürekli fazlasını sağdıkça, üretmek gerektiği sinyalini vermiş oluyorsun

Bu saatlerde uyanmak alışkanlık oldu bendede acıkıyorum aslında ama çok yemekte istemiyorum zaten 20 kg ı buldum. Ben uyanmasam kızım uyanıyor ona kalkıncada bende uyku firar. Hadi vucut veni bebeğe hazırlıyor uyandırıyorda kızıma noldu bu hafta bilemiyoum oda hergece bir iki kalkar oldu sıcktanmıdır nedir

Cok sagol canim sabah hemen sagiyorum o zaman

Dun sabahtan beri beri emiyor siskinlik ayni kaliyor normal degil bu demistim tesekkurler

Ben uyuyamıyorum. Balkona banyoya da derzmi ne ondan yaptı eşim , fayans araları beyazlasın diye. Ne banyo yapıp serinleye biliyorum ne balkona uyumaya gide biliyorum , sabaha karşı inşallah uyurum

Valla masallah tam ekip uyanigiz :) sanki sabah olmusta sohbet ediyor gibi :) bizde de Çınar faktoru masallah uyutmuyo 1.30 da uyumus 3.30 da baktim atesi cikmis verdim surup adamin uykusu kacmis sohbet ediyor benimle yatakta
Yinemi ateşi çıktı bu iki gün oldu değilmi canım

Yinemi ateşi çıktı bu iki gün oldu değilmi canım
3. Gecemiz atesli casnim bugun ama ilac araligi uzadi en son ates dusurucuyu oglen 12 de vermistim 15 saat sonra cikti atesi iyilesme belirtisi sanırım dun kakada yapti zor bela kakasinda bi sıkıntı görünmüyor sertte degil kendi tutuyo sanki

Yarın olmaz artık imşallah. Tuvaletini yapması da iyi olmuş, bakteri falan varsa atar. Parazit testi yaptırdınızmı? Bu da bir ihtimal, içeride askarid varsa tutar kakayı. Kabızlık sonrası psikolojik eğer kaka yumuşaksa. Her ggün yağlasanmı acaba? Gerçi bir sürü şey denemişsindir.

Canim o gun doktorq goturduk ya mesai bitim saatiydi hic ama hic ilgilenmedi sinir oldum ona da ayrıca sebepsiz atesi var kendi de söylüyor ama insan bi idrar bi kan tahlili istemez mi istemedi hic bi sey dunde gastroenteroloji ye goturelim dedik gittik ama doktor yoktu tum gun endoskopideymis bakalim sabah goturebilirsek goturcez artik sadece usutme olsun diye dua eder oldum.

Çok teşekkürler canm allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…