2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet iyi bir doktor o konuda sağolsun. Ama işte hep korkmusumdur normal doğumdan. Neyseki 20 sinde bir daha kontrolümüz var o zaman bir daha bakacağiz. Şimdi diyorum son günlerimin tadını çıkarayım
evet canım sen kendini strese sokma tadını çıkar hamileliğinin kafaya takmadığında daha kolay çözüm bulur meseleler bakalım hakkınızda en hayırlısı nasılsa o şekilde olsun

ben de öyle yaptım canım ilk günler bebekle yatak odasına kapandım sonra kendini iyi hissettikçe odaya daha çok çıkıyosun derken bide bakmışsın bebek ana kucağında sen kanepede oturma odasına yayılmışsınız

NE GÜZEL iyi yapmışşınız o zaman bende haftaya bu sorayım doktoruma 34 haftalıkken temmuz da gün veririrm demişti sona doğru ilerliyoruz ne mutlu

interiorarchitect ya onerildimi bilmiyorum senin oğlan çok sık hastalaniyor sayfalari atlayarak okuyabiliyorum anca kefiri denedinmi bagisiklik sistemi ve bagirsaklari icin mucize bir icecek. Ama imkan varsa mayasini alip evde kendin mayalamani tavsiye ederim siddetle. Ben hamilelikte tiksindim dogurayim devam edecegim mayalamaya kizim severek iciyordu esimle bende hergun bir bardak iciyorduk uzun zamandir.

Günaydın kızlar sabah bacagima feci kramp girdi kizimda çok girerdi ama oğlumda ilk defa bugün girdi çok canım yandı eşimde ben bagirinca korktu adam doguruyorum sandı galiba bacağımi sıktı cimcikledi öyle yavaş yavaş geçti ama yururken hala ağrıyo :/ esimde cok sıktı heraldi ondanda ağrı geçmedi

O
Agri malesef bir kac gun gecmiyor

Canim tesekkur ederim zynpymn onerdi sagolsun bi onu denemedik su surecte ona da baslicaz bugun insallah begenir icer ya bizim tukettigimiz bi sey olmayinca o aklima gelmemisti benim ama iyi oldu insallah icerde veririm artik bi tatsin bakalim icerse kendim mayalarim

Hazirlarin tadi kotu oluyor bilgin olsun alirsanda altinkilic iyidir. Yani haziri sevmezse mayalamayida dene. Kendi mayaladigjn yogurda cok yakin tadi oluyor.

Bendeee
Yalandan acilemi gitsem nst de uyurum bari serin serin kafayı yedim
Eki Görüntüle 2167504
Ay çok komik sıcaktan hayvanlarda bunalıyo benim kedi gece yapmadığını bırakmadı eşim akşamdan beridir onunla ilgilendi :)
Vantilatörün önünde ben uzanıyordum ona hava gitmiyo diye böyle gelip üstüme uzanmaları başladı ama bakarmısın nasıl bebege zarar vermemek için patilere falan :)

Oy kıyamamm aliye çok sevinmiş yavrum artık kardesim der döner durur etrafında ne güzel çok sevindim böyle tepki vermesine

Ya masallah cok sekerrrr

Günaydın kızlar, dün çok yorulmuşum ama tüm ütü işlerim bitti, hastane çantam da hazır. O psikoloji ile kendimi sabah sezeryan sonrasını düşünürken buldum. Polip ve kist ameliyatı geçirdim daha önce kapalı, üç delik ile yapılanlardan. Ondan çıkışım geldi aklıma. Zaten doktor fobim var, zirvede. Tırsıyorum ben yaaaaa... bu ara bir buna birde dönemeden oğluşuma taktım. İleri yaş gebeliklerde oluyormuş, amann ne bilim öylede sezeryan böyle de sezeryan ama dönmemiş olmasından mutsuzum.

Günaydın kızlar. Dün hastaneye uğradım oğlumuda yanımda getirmek istiyorum desim. Bi sorun olmaz getirebilirsiniz dedi. Canım oğlumda ne anladıysa dudağını büzüp ben annemi yalnız bırakmam dediÇocuk dünden can atıyor beni doğurtupta basımda durmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…