- 17 Şubat 2015
- 1.232
- 1.072
- 83
- 36
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #5.621
Bisey sormuştum amaKızlar clexane 04 kullanıyorum bugün yaparken iğneyi çektikten sonra kan geldi bir damla ve orası mosmor su an dokununca acıyor önceden de morarırdı ama bu baya kötü oldu göbeğimden yaptığım için buz koymakta kararsız kaldım bir cevap verin bana
Bende de tiroid rahatsızlığı var ve TSH normal seviyede olmalı diyerek ilacımı kesmedi. Tiroid ilacımı her sabah aç karnıma alıyorum. Endokrin doktorum ilaç kullanmam için sakıncası yok aksine faydası var dedi.Arkadaslar tsh si yuksek olan varmi benim tsh yuksek cikti 4.0 boyl durumla karsi karsya kalan varsa yardimci olablr mi
C cibilicibilisaksak06 cevap veren olmus bak. Herkesin yaygin kullandigi birsey olmadığı icin çok fazla bilgi sahibi olunacak bir konu degil diye dusunuyorum.Bende göbekten yapıyorym hic morarmadı iki parmagının arasında etini sıkıca tut iğneyi dik bir şekilde vur yoksa morarıyor öbel öbek şişiyor
TamamC cibilicibilisaksak06 cevap veren olmus bak. Herkesin yaygin kullandigi birsey olmadığı icin çok fazla bilgi sahibi olunacak bir konu degil diye dusunuyorum.
Ne diyim inşallah bende olmaz,anneme çekerim.Düşüncesi bile mahvediyor beni AllahımmCanım bende senin gibiyken böyle devam etsem ooo çok iyi diyodum ama 7.haftaya girmemle kendini göstermeye başladı sersem gibiyim kusma yok ama çok bulantim var kokulara hassasiyet başladı bile
Belli süreden sonra morarma oluyor malesef 15 gündür kullanıyorum hep göbeğimin ordan yaptım acıyor artık bugünde ilk kez yaptığım yer kanadıC cibilicibilisaksak06 cevap veren olmus bak. Herkesin yaygin kullandigi birsey olmadığı icin çok fazla bilgi sahibi olunacak bir konu degil diye dusunuyorum.
1 gün öndesin benden:) iştah artması harikaaa bence tadını çıkar.Çooook şükür bulantım falan yok ama gaz problemi olduğu için iştahla yemek yiyemiyorum 2 kilo vermişim alacağım yerde.Benimde Sol bacak ağrısı ve iştah artmasindan başka hiç bi belirtim yokbnde kusmaktan nefret ederim 6+0 ım
oğlumda 12.haftadan 16.haftaya kadar her sabah o midenin salgıladığı safrayı çıkarıp üstüne misler gibi kahvaltımı yapardım,bunda da aksine erken başladı kokular çok rahatsız ediyo malesef. senin inşallah olmaz..
Hangi şehir orası merak ettim
Karaman canımoğlumda 12.haftadan 16.haftaya kadar her sabah o midenin salgıladığı safrayı çıkarıp üstüne misler gibi kahvaltımı yapardım,bunda da aksine erken başladı kokular çok rahatsız ediyo malesef. senin inşallah olmaz..
Hangi şehir orası merak ettim
Benim esimin tarafindada var esimin adi dedesinin adi. Bir kac kere ortada hamilelik yokken demisti kendi istedigi icin degilde beklerler falan diye bende oyleyse benim babamda bekler iki dedelirin ismini koyarim deyince o konu birdaha acilmamistiBabasını adı ibrahim annesinin adı havva aynı durum eşimin sülalesinde de var birde bu yörede bu durum söz konusu anne baba ismi koyuyorlar hep zaten var o isimler niye bi daha konulsun ki çok saçma
Canim insallah gec dollenmedir icini ferah tut :))Merhaba kızlar dayanamadım evin yakınındki hastaneye gittim normalinde suan 7 haftalıgım ama 6 hafta ile uyumlu kese kalp atısı falab izlenmedi carsamba tekrar gel dedi eger kalp atısını embiryoyu göremezsek sağlıksız bir gebeliktir dedi moralim cok bozuk dua edin bebeğim sağlıkla bana tutunsun
Ay canim cok tesekkurler dusunmen yeterBende maya var, istersen adresine kargolayabilirim :)
Yarin guzel haberlerle gel canim hic korkma hersey guzel olacak insallahKarından bebeğini göremeyip vajinal gören var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var 15 mm kese bebek gözükmüyor yolk sac bile yok yarın doktorum vajinal bakacak 2.gebeliğim korkuyorum
Benim yüksek çıktı canım 6.47 hipotiroidim yani yavaş çalışıyormuş hapa başladık doktorum hem benim için hemde bebek için faydalı olacağını söyledi işin kötü yanı önceden de varmış bilmiyordum tüm belirtilerini yaşıyordum ama evde sürekli kalmama bağlıyordum hareketsizliğe bağlıyordumArkadaslar tsh si yuksek olan varmi benim tsh yuksek cikti 4.0 boyl durumla karsi karsya kalan varsa yardimci olablr mi
Aynen öyle canım sevmediğimden değil ikisi ide seviyorum ama isimlerini koymaya gerek yok ,:))Benim esimin tarafindada var esimin adi dedesinin adi. Bir kac kere ortada hamilelik yokken demisti kendi istedigi icin degilde beklerler falan diye bende oyleyse benim babamda bekler iki dedelirin ismini koyarim deyince o konu birdaha acilmamisti.. isim konusunda karar verdik ikimizinde ortak istedigi bi isim olacak ve kesin kararimizi vermeden kimseye sunlari dusunuyoruz demeyecez kimse yorum yapmasin isim hakkinda diye sende istemiyorsan bastirmaya devam o adetler bir gun bitmeli
Cnm gecmis olun.. bnmde yüksek çıktı doktor dahiliye gönderdi. İlac verdi. İlac kullanmam lazm. Tsh yüksekligi kotuymus onlem alınmadığı takdirde. Dusuklere gelişim geriliği fln.. ama korkma kullanan cook insan var. Doktora sordum kullanmam iyi dedi..gebelikde oluyormuş bnm normalde yoktu tiroitlermde sorunArkadaslar tsh si yuksek olan varmi benim tsh yuksek cikti 4.0 boyl durumla karsi karsya kalan varsa yardimci olablr mi
Aynen bizim durumda böyle oldu :)) ben 1 aydır yatıyorum evden çıkmadan.ondan çok ben yasiyorum bu stresssi surekli wcye giderek acaba leke geldi mi diye.bebegim benimle kalicak mi diye.neymis babasinin adi olcakmis :)) neymis babasi da babasının adını koymuş:)) ne bicim bi dusunce yaBenimde ilk bebeğim benim eşim de illa erkek olursa babamın adını koyacağım dedibnde ben bu kadar acısını cekicem sadece babanın ismini koyamam ek de olucak dedim kabul etti bnde sadece ek ismi çağırırım babasının ismi ile seslenmem ama kız olursa da sadece benim dediğim isim olucak
Kaç haftalıksın canım benimde 6. Haftada göremedi karından mecbur alttan baktı sakin olKarından bebeğini göremeyip vajinal gören var mı? İyi şeyler duymaya ihtiyacım var 15 mm kese bebek gözükmüyor yolk sac bile yok yarın doktorum vajinal bakacak 2.gebeliğim korkuyorum
Off çok zor oluyo değilmi taşımak belim çok ağrıyo valla ne güzel yine ağıstos annesi olucaz :)Hayırlı olsun, ben de 2014 ağustos annesiyim, şimdi de 2018 Ağustos annesi olacağım kısmetse :) Sen yine 14 kilo iyisin, benimki 18 kiloArtık fazla taşımamaya çalışıyorum
Bencede çok saçma devir değişti eski usul bunlar.Tamam babanı seversin tabiki ama illa ismini koyarak göstermeye ne gerek var kiAynen bizim durumda böyle oldu :)) ben 1 aydır yatıyorum evden çıkmadan.ondan çok ben yasiyorum bu stresssi surekli wcye giderek acaba leke geldi mi diye.bebegim benimle kalicak mi diye.neymis babasinin adi olcakmis :)) neymis babasi da babasının adını koymuş:)) ne bicim bi dusunce ya
7+1 di bugün sat a göreKaç haftalıksın canım benimde 6. Haftada göremedi karından mecbur alttan baktı sakin ol
Ay ay hiç sorma 23 yoldur toplasan 4 defa kusmamışımdır ama gelince mecbur tutamıyorsunBenimde Sol bacak ağrısı ve iştah artmasindan başka hiç bi belirtim yokbnde kusmaktan nefret ederim 6+0 ım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?