- 7 Nisan 2016
- 1.501
- 2.666
- 133
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #56.761
gözün aydın canım ne mutlusundur şimdiBu gece vArdiyaya yetişemedim kızlar5:30 gibi sinek vızıltısıyla uyandım ve ilk sivrimizi öldürdüm sonrada geri uyuyabildim kısa sürede çok mutluyum bugün annem babam gelecek aylar sonra Allah kimseyi anne babasız koymasın iyiki varlar biraz geç geldiler daha erken gelselerdi ama neyse bunada sükür doğurmadan yetişecekler inşallah
Dogum sozde kapida
Sorsan bana uzayda
Uyku arar gozlerim
Bulsam azcik olsada
Yatagima yerlesirim
Kapanir goz perdelerim
Saga sola donerim amma
Rahat etmez biyerlerim
Koyunlar slklldi kacti
Bu bebe boyunu asti
Saga sola gerineyim derken
Midem agzimdan cikti
Iki yudum uyku buldum
Ah iste hayat bu dedum
Biraz erken konusmusum
Ucuncude bogulmusum
Dogursam kurtulurmuyum
Rahat uyku cekermiyim
Ay ben yine cok komigim
Iki sene zombicigim
Bu uykusuzluk birsey degil daha ama kizlar bebisler dogsun o zaman goremeyecez ne gece ne gunduzumuzu.tabii aramizda cok sansli olanlarimiz cikabilir.o baska. :)harikasın canim bak sana uyku ne guzrl siir yazdrmış
Bastıkça bıngıldayan tombik ayaklarım gece yemek yememiş gibi acıkan karnımla sanada günaydın :)Tombul şiş şiş olmus ellerim ve bukülmeyen parmaklarımla Günaydın herkese :)
Sorma haftaya çarşamba gün var gidesim Yok annemle teyzeme gidelim diye plan yapıyoruz telefonda benimki kudurdu bi an kasıldı kaldı karnım annem gülüyor hadi biz plan yapmayalım bizi başkaları bi yere çağıracak baksana diye :) bende 22 temmuza hazır olun ben hissediyorum diyorum eşim babam ne kadar vardı diye sorunca baba 22 temmuzu bekliycekmişiz diyor :):) :) dogru aslinda bizim babamiz ticaretle ugratigi için maas gunumuz yok bize her gun ayni :) soyle bereketli bi gunde gelebilir ama :) cuma aksami annemlere geldik gecenlerde babam 23 nde degil mi dogumun demisti telefonda dunde annem diyor ki gun arkadaşlarima dedim ben belki gelemem bi sonraki gune diyo
Bende dedim ki anne gunun ne zaman ki :) 24 temmuz :) dedim dogurmam herhalde :) senle babam koydunuz kafaya beni ya 23 nde ya 24 nde dogurtacaksiniz :) :)
Yağlanmak dedin de :) ben hiç yağlanmıyorum gebeliğin basında bi bebe yağı almıştıM olduğu gibi duruyor usengeclikten sanırım :)))Sagol canim cevabin icin. Ben de normal diye önemsemiyorum aslinda da acaba hani sunu yapsan fayda eder denilen birsey var mıdır diye düşündüm. Yoksa stres yapmıyorum genel olarak rahat bir insanim bu konularda sanirim... esim de doktoruna sor diyo, dedim sali gitcem zaten, ne diyecek normal diyecek yine...Bi de bu gerilmeden buyumeden oluyor diye biluyorum ya, elimde yaglar yaglanip duruyorum :)))
Bizde ilk çocuk olduğundan eşim kalır diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle annem de kayınvalidem de kalayım der. İkisi arasında tercihte bulunmaktansa eşim daha iyi olur gibi
k2.5 3 litre su iciyorum ben gece 4 kez 5 kez kalkiyorum 2 bardak su icip yatiyorum hep normalde de çok su icerim o yuzden anlayamadım neden boyle oldugunu hep normaldi suyu..saglikla bi dogsalar artik insallahhh
Neresi orası canım? Rusya mı yoksa? Orda çıplak bebeleri buzlu sulara sallıyorlar ya :)Ben de arac koltugunu aldim sadece, uzun kulanilmayacak diye de ikinci el aldim. Bebek arabasini da iri tekerlikli bi modelin ikinci elini aldim. Burada kis uzun geciyor, araba karda hareket edebilmeli, bebek arabasini cok kullanirim. Zaten ilginc bir sekilde bebekleri disarida (balkon veya teras) bebek arabasinin icinde uyutuyorlar hava sifirin altindayken bile. Iyice siki giydirip, uyku tulumuyla yatiriyosunuz. Hem temiz hava hem de soguk uyku kalitesini artiriyormus.
Gözünü seveyim bugün değil. Yollarda mitingler falan olur, canlı doğum sergilemiş oluruz.canım şahsen benimki istiyosa doğabilir tam maaş günü şanslı bi çocuk olduğuna yorarım
hazırlıklarım da tam artık diktim kulakları doğum belirtisi bekliyorum
Asayiş berkemal canım benim.Günaydın kızlar nasılsınız asayiş berkemlmi bana br özet geçse
Kpss ye bende bu sene gireyim diyordum 10 senedir girmeyen biri olarakama tarihe bi baktım doğurdum doğuracağım tarih para boşa gitmesin dedim bide orda o halde o kadar saat oturamam diye yatırmdım parayı bakalım gene kısmet değilmiş başarılar sana bakalım nasıl olacak benden geri senin haftan belki benim korktuğum kadar etkilenmezsin. 29. Undamıydı sınav
İnşallah Allah yardım eder canım benim ya. O gün az su içersin sınavdan çıkana kadar. Bir sene sonra ben de gireceğim inşallah.Benim daha ilk KPSS sınavım olacak. Tereddüt ettim en başta nasıl 130 dk geçicek diye. Hele bir cis gelirse falan diye ama bez baglamaya karar verdimnasip kısmet artık teşekkür ederim. 22 temmuzda sınav. 36 haftada oluyorum tam
Sevindim canım benim, gözün aydın. İnsanın anne babası yanında olunca her şey kolay gelir artık.Bu gece vArdiyaya yetişemedim kızlar5:30 gibi sinek vızıltısıyla uyandım ve ilk sivrimizi öldürdüm sonrada geri uyuyabildim kısa sürede çok mutluyum bugün annem babam gelecek aylar sonra Allah kimseyi anne babasız koymasın iyiki varlar biraz geç geldiler daha erken gelselerdi ama neyse bunada sükür doğurmadan yetişecekler inşallah
Teşekkür ederiz teyzesi sizleride bekliyoruz uykusuz gecelereGunaydiiiiin :) dun bakamadim doguran var mi doguran :)
wintersun canim gecen okudum yazmayi unuttum berkinde gelmis evine cok sukur gozunuzaydin Allah yardimcin olsun
İyiyiz canım hep birlikte uyumuyoruz evde aklam beni uyutuyorlar sabaha kadar nöbet bendeCanımmm ne tatlısın yaa.
Bebisler nasil, sen nasilsin?
Wawwww asıl cevher bulundu bravoooo
Dogum sozde kapida
Sorsan bana uzayda
Uyku arar gozlerim
Bulsam azcik olsada
Yatagima yerlesirim
Kapanir goz perdelerim
Saga sola donerim amma
Rahat etmez biyerlerim
Koyunlar slklldi kacti
Bu bebe boyunu asti
Saga sola gerineyim derken
Midem agzimdan cikti
Iki yudum uyku buldum
Ah iste hayat bu dedum
Biraz erken konusmusum
Ucuncude bogulmusum
Dogursam kurtulurmuyum
Rahat uyku cekermiyim
Ay ben yine cok komigim
Iki sene zombicigim
:) finlandiya. burada avanto diye birsey var, saunadan cikip buz tutmus gole giriyorlar ( golde delik acip). Ben de ilk geldigim sene denemistim, bu kis haliyle saunaya giremedim, dogumdan sonra artik. Bebekleri birkac aylikken saunaya sokmaya basliyorlar, hatta skiden en temiz yer diye direk saunada doguruyorlarmis :)Neresi orası canım? Rusya mı yoksa? Orda çıplak bebeleri buzlu sulara sallıyorlar ya :)
Bu kadar soğuk olmasa bile bende soğuktan yanayım sıcağa alışmmalı bebekler bak benimkiler sıcaktan emmiyor mayışıp kalıyor doktor bulunmları gereken ortamı 22-26 dedi ev yanıyor sonra kv kp emmiyor diye dertleniyor dedim ortam sıcak . Arkamı dönüyorum üzerini örtüyorlar en sonunda eşim gitti derece aldı 30 derece çoğunlukla evin içi artık ispatlıyoruz da bi bakıyorum yine örtülü üşürmüş küvezde 31 derece idi içi çıplak yatıyorlardı anlatamıyorumBen de arac koltugunu aldim sadece, uzun kulanilmayacak diye de ikinci el aldim. Bebek arabasini da iri tekerlikli bi modelin ikinci elini aldim. Burada kis uzun geciyor, araba karda hareket edebilmeli, bebek arabasini cok kullanirim. Zaten ilginc bir sekilde bebekleri disarida (balkon veya teras) bebek arabasinin icinde uyutuyorlar hava sifirin altindayken bile. Iyice siki giydirip, uyku tulumuyla yatiriyosunuz. Hem temiz hava hem de soguk uyku kalitesini artiriyormus.
Ay canim benimmm babalar anneler oyle ya yurekleri hep bizimle atiyor bi de sen uzaklardasin kiyamamBen de birkac gundur babamla konusmuyordum, yogunluktan denk gelmedi. Babam dun beri aramis ulasamamis, esimin ailesini aramis onlarin da telefonlar kapaliymis. Kesin dogum basladi, yola ciktilar filan diye paniklemis, esime ulasmis sonunda, daha erken diyorum olsun habersiz birakmayin diyor :)
Yavrucum bizimkiler azıcık dik kafalı sanırımHadi senin oglan efendlik etti döndü benim bu bicirik kizim hala kafa kaburga calisiyo :)
Hahaha ben 2 buçuk numara büyümüş ayaklarımı unutmusum bakBastıkça bıngıldayan tombik ayaklarım gece yemek yememiş gibi acıkan karnımla sanada günaydın :)
Amin canım benim insAllah. Az su icicem zaten ama önlem alym diyorum yinede. Sen alan bilgisinden mi gireceksin seneye ? Öğretmenlik için yaniİnşallah Allah yardım eder canım benim ya. O gün az su içersin sınavdan çıkana kadar. Bir sene sonra ben de gireceğim inşallah.
Benimde geçen hafta 1. Yıldönümümdü aynıyız canım :) ben forma yaptıracaktım ama malesef çıkamadım bu halde araba olmadan çıkamıyorum evden öyle olunca başka bi zamana erteledim hediyemi :)Günaydın mutlu pazarlar annişler.. Yarın 1. evlilik yıldönümümüz ve ben ne yapacağımı ne alacağımı bilmiyorumfikri olan varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?