2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gözün aydın canım ne mutlusundur şimdi

harikasın canim bak sana uyku ne guzrl siir yazdrmış

Bu arada kabizlik sorunu yasayanlar icin belirteyim, hastaneden macrogol tavsiye ettiler. Bu sindirilmeyen, emilimeyen ( yani kana gecmeyen), metabolizma edilmeyen bir madde, tozunu suyla karistirp iciyorsunuz. Bagirsakta jel kivamini alip su tuttugu icin, malum durumu kolaylastiriyor. Gebelikte rahatlikla kullanabilirsin dedi, 1 kere kullandim, ise yariyor. Tabi mutlaka doktora sorun kullanmadan once ama zor durumdakilere yardimci olabilir, aklinizda olsun.

Sorma haftaya çarşamba gün var gidesim Yok annemle teyzeme gidelim diye plan yapıyoruz telefonda benimki kudurdu bi an kasıldı kaldı karnım annem gülüyor hadi biz plan yapmayalım bizi başkaları bi yere çağıracak baksana diye :) bende 22 temmuza hazır olun ben hissediyorum diyorum eşim babam ne kadar vardı diye sorunca baba 22 temmuzu bekliycekmişiz diyor :)

Yağlanmak dedin de :) ben hiç yağlanmıyorum gebeliğin basında bi bebe yağı almıştıM olduğu gibi duruyor usengeclikten sanırım :)))

Bizde ilk çocuk olduğundan eşim kalır diye düşünüyorum. Büyük ihtimalle annem de kayınvalidem de kalayım der. İkisi arasında tercihte bulunmaktansa eşim daha iyi olur gibi

Bende eşim kalırsa oğlumda kalır diye düşünüyorum Çünkü hiç kimsede kalmadı bu zamana kadar ama bizle kalırsa da nasıl olur bilmiyorum çök kararsızım

2.5 3 litre su iciyorum ben gece 4 kez 5 kez kalkiyorum 2 bardak su icip yatiyorum hep normalde de çok su icerim o yuzden anlayamadım neden boyle oldugunu hep normaldi suyu..saglikla bi dogsalar artik insallahhh
k

Canim bende izmirdeyim hangi doktora gidiyorsun ? Çeşme devlette kadın Doğumcu yok diye biliyorum normalmdoktor mu baktı? Merak etme toparlar hem
Doğuma kadar idare eder bence

Neresi orası canım? Rusya mı yoksa? Orda çıplak bebeleri buzlu sulara sallıyorlar ya :)

Günaydın canlar. Lütfen bebişlerinizle konuşun,bugün kimse doğurmasın. 15 temmuz günü, kalabalıklamı karşılaşır arabada doğum yaparız, hastanede ebe bulurmuyuz hiiiç belli olmaz.
canım şahsen benimki istiyosa doğabilir tam maaş günü şanslı bi çocuk olduğuna yorarım
hazırlıklarım da tam artık diktim kulakları doğum belirtisi bekliyorum
Gözünü seveyim bugün değil. Yollarda mitingler falan olur, canlı doğum sergilemiş oluruz.
Asayiş berkemal canım benim.
İnşallah Allah yardım eder canım benim ya. O gün az su içersin sınavdan çıkana kadar. Bir sene sonra ben de gireceğim inşallah.
Sevindim canım benim, gözün aydın. İnsanın anne babası yanında olunca her şey kolay gelir artık.

Gunaydiiiiin :) dun bakamadim doguran var mi doguran :)
wintersun canim gecen okudum yazmayi unuttum berkinde gelmis evine cok sukur gozunuzaydin Allah yardimcin olsun
Teşekkür ederiz teyzesi sizleride bekliyoruz uykusuz gecelere
Artık topik emziren anneler olsun hepimiz doğurunca :)

Canımmm ne tatlısın yaa.
Bebisler nasil, sen nasilsin?
İyiyiz canım hep birlikte uyumuyoruz evde aklam beni uyutuyorlar sabaha kadar nöbet bende
Hava biraz serinlediği için ancak o zaman en güzel emmelerini yapıyorlar bizde fırsata çeviriyoruz bekleyin beni geceler :)

Wawwww asıl cevher bulundu bravoooo

Neresi orası canım? Rusya mı yoksa? Orda çıplak bebeleri buzlu sulara sallıyorlar ya :)
:) finlandiya. burada avanto diye birsey var, saunadan cikip buz tutmus gole giriyorlar ( golde delik acip). Ben de ilk geldigim sene denemistim, bu kis haliyle saunaya giremedim, dogumdan sonra artik. Bebekleri birkac aylikken saunaya sokmaya basliyorlar, hatta skiden en temiz yer diye direk saunada doguruyorlarmis :)

Bu kadar soğuk olmasa bile bende soğuktan yanayım sıcağa alışmmalı bebekler bak benimkiler sıcaktan emmiyor mayışıp kalıyor doktor bulunmları gereken ortamı 22-26 dedi ev yanıyor sonra kv kp emmiyor diye dertleniyor dedim ortam sıcak . Arkamı dönüyorum üzerini örtüyorlar en sonunda eşim gitti derece aldı 30 derece çoğunlukla evin içi artık ispatlıyoruz da bi bakıyorum yine örtülü üşürmüş küvezde 31 derece idi içi çıplak yatıyorlardı anlatamıyorum

Ay canim benimmm babalar anneler oyle ya yurekleri hep bizimle atiyor bi de sen uzaklardasin kiyamam

Hadi senin oglan efendlik etti döndü benim bu bicirik kizim hala kafa kaburga calisiyo :)
Yavrucum bizimkiler azıcık dik kafalı sanırım bende umut bile kalmadı artık dönmeyecek net. He bu arada benim adım babaannemin ismi. Babaannemin de ilk çocuk makat gelişmiş.

İnşallah Allah yardım eder canım benim ya. O gün az su içersin sınavdan çıkana kadar. Bir sene sonra ben de gireceğim inşallah.
Amin canım benim insAllah. Az su icicem zaten ama önlem alym diyorum yinede. Sen alan bilgisinden mi gireceksin seneye ? Öğretmenlik için yani

Günaydın mutlu pazarlar annişler.. Yarın 1. evlilik yıldönümümüz ve ben ne yapacağımı ne alacağımı bilmiyorum fikri olan varmı?
Benimde geçen hafta 1. Yıldönümümdü aynıyız canım :) ben forma yaptıracaktım ama malesef çıkamadım bu halde araba olmadan çıkamıyorum evden öyle olunca başka bi zamana erteledim hediyemi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…