2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Amin canım benim insAllah. Az su icicem zaten ama önlem alym diyorum yinede. Sen alan bilgisinden mi gireceksin seneye ? Öğretmenlik için yani
Şuanda öğretmenlik düşünmüyorum canım uzak illere atanırsam diye korkuyorum. Memurluk için başvuracağım ama şimdilik sadece kafamda plan kuruyorum.

Bugün benimkilerde gelecek :) Allah ayırmasın kimseyi

Ay bu süpermişşşş kız sende ne cevherler varmış bayıldımmmmmm çok güzel tam bizlik

Arkadaslar anneme cok kötü davraniyorum yaa cok sinirlendiriyo beni sonra da vicdan azabi cekiyorum.ama o an cildirtiyo aciyorum ağzımı yumuyorum gözümu.

Neymis çocuğu tuzlamak lazimmis.yahu batıl bunlar git basimdan diyorum.ben cocugumu tuzlatmam diyorum.hala agzina tuz calarim ben onun diyo.aklim yerinden cikmis etmedigim hakaret kalmadi.gelme sen buraya istemiyorum,ugrasamam ben senin salak salak tavirlarinla batil inanclarinla dedim.seni cekemem birde defol git arama beni dedim sinir kupuyum ya delirtti beni 2 dakkada.neymis agzinin icini vucudunu tuzlayacakmis

Hormonlardan sinirlenirde anneylede böyle konuşulmaz sende anne olacaksın şimdi ahkam kemsek istemem bu yazdığın şekilde konuştuysan çok ayıp etmişsin

Hormonlardan sinirlenirde anneylede böyle konuşulmaz sende anne olacaksın şimdi ahkam kemsek istemem bu yazdığın şekilde konuştuysan çok ayıp etmişsin
Evet cok ayip ettim vicdan azabi cekiyorum suan.delirtti beni çünkü delirtti sabahtan beri nasil gönlünü alcam bilmiyorum.annem dayanamaz affeder beni ama ben kendimi affedemiyorum.hala sinirliyim inanamiyorum ya

Yani canim biraz fazla olmus sanki bu kadari tuzlanir bebek ne olacak agzina surmesin sadece ama yani ben de esimde uni mezunuyuz buradaki cogu arkadaslarda oyle tuzlamakla bisey olmaz hemen 10 dkya durulaniyor zaten o tuz ne yapacak vucuduna kirma anneni zaten kimsen yok senin baska

Canim cok vicdan azabi cekiyorum suan.niye bu denli sinirleniyorum anlamiyorum.galiba benim aileme karşı yıllarca siddet revan icinde büyüdüğüm icin tahammulum kalmamis.inan ki tahammulum kalmamis.cok ağır konustum evet ve suan cok üzülüyorum.ama o an nevrim dönüyor anlayamiyorum yapma anne bak ben istemiyorum dedikce,senin istememenle olmaz ben bildigimi yaparim diyor.o zaman delleniyorum iste.basima agri girdi stresten.nasil alicam gönlünü bilmiyorum

Once sen biraz sakinles sonra ararsin agzuna surmesin ama vucudunu tuzlarsan da tuzla de zaten peeling gibi ovalamiyorlar tuzla oyle bi tuzlu suyu surup duruluyorlar bi kac dk sonra izin vermesem ben vermezdim canim tek esinle olmaz anne olursan anlicaksin cidden

Tamam canim tesekkur ederim birazdan arayip özür diliycem.cok kırdım cooook.yarin kesin benim evladimda bana oyle davranacak.haketmiyorum ben hiçbirşeyi sakinlestireyim kendimi biraz

Sauna ve temizlik :s o avanto denilen şey de Türkiye’de kaplıcalarda oluyor bazen. Soğuk havuzlar saunadan çıkıp atlamak için. Ama ben yapmadım :)

Agliyorum suan sinirlerim cok bozuldu yaa tutamiyorum kendimi Yanimda destek olacak kimse de yok.yapayalnizim.kimseye faydam yok.kendime bile.psikolojim bozuldu.ben neden böyle bir insanim neden

Teşekkür ederiz teyzesi sizleride bekliyoruz uykusuz gecelere
Artık topik emziren anneler olsun hepimiz doğurunca :)
Ayyy canim insallah yakin zamanda bizde katilcaz sana :) artik aman sabahlar olmasin geceleri baslar gelsin petiborler gitsin elma sulari :)
Yavrucum bizimkiler azıcık dik kafalı sanırım bende umut bile kalmadı artık dönmeyecek net. He bu arada benim adım babaannemin ismi. Babaannemin de ilk çocuk makat gelişmiş.
Hemde ne dik kafalılar hemde ne :) kendide rahat degil belli ama yok yani donmemde donmem :) ayy gariban kadin kesin oyle de normal dogum yapmistir

Ben 36 +1 ama hala gelme kizim múmkúnse son ana kadar dur diyorum sogum yaklastikca tirsmaya basladim sankim
Valla ben artik hem sicaklardan hemde bebegimin kaburgami delmesinden oyle magdurum ki 36+1 den sonra cikislar serbest :)
Günaydın güzel anneler nöbetçi gecelerden sabaha ulaştık Herkese mutlu sağlıklı pazarlar
Canim nasilsin minik kusum nasil
Canim son aylarda insan bunaliyor sıkılıyor tahammul azaliyor ama annelerimiz onlar kalplerini kirmamak gerek ki sende cok vicdan yapmissin nasil affettiririm deme anneler cok kolay affeder bir sarilman güzelce opmen ozur dilemen onun gonlunu almaya fazlasiyla yetecektir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…