2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Keçi haberini duymamıştım efsaneymiş o baya saçmaymış ama bunu yapabilir kapasitede çok insan vardır malesef. Abimlerin bakıcının çocuk rahat uyusun diye hergün calpol verdiğini anladığımızda iki kutu calpol bitmişti bizim farkettiğimiz manyak çok

Erkencisin, Allah yardımcın olsun umarım iyi birine denk gelirsin. Bende bakıcı bulucam ama aksi bir durum olmazsa ücretsiz iznimi de kullanmak niyetim. Ne diyelim iyi insanlara denk gelelimmmm inşallah
Amin cnm saol özel sektörde çok uzun ara verme imkanı olmuyor malesef devlette olsam ücretsiz yarı zamanlı çalışma ne varsa yapardım.

Herşeyin hayırlısı yavrucum, hiç bir şey planlandığı gibi gitmeyebilir. Bende özel bir bankada çalışıyorum. 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz izin kullanmak niyetim. Yeni ev aldık. Dönmek zorunda da kalabilirim, belli olmaz. O yüzden hayırlısını diliyorum hep. Senin için de hayırlısı olsun kuşummm

Kizlar biz yasiyoruz su an
Tuzlama isi
Su icirme isi
Sicak soguk durumlari
Yok gece yikanmaz tirnak kesilmez
Sallama kucaga alma durumlsri
Kendi duzeninize gore buyutmak istiyorsaniz kirmadan direnin ben oyle yapiyorum
Benimde ilk seferde emzik ver demiştim anneme görümcem kv dem aaaa emzikmi verilir diye verdirmemişler bizde baştan vermeyince almadı bu sefer ameliyathanede vericem nerdeyse Bu sefer kimse kusura bakmasın vericem benim kararım

Amin cnm hayırlısı tabi hepimiz için evet sonuçta kimse keyfinden erken işe başlamıyor herkesin kendine göre sebepleri var. Eşim olmadı ben alırım ücretsiz izin diyor ama bakabilirmi bilmiyorum son çare onu bi 6 ay ev babası yaparız
Eviniz hayırlı olsun bu arada. Ne yapıyorsak onlar için yapıyoruz bizlerde onlar daha rahat yaşasınlar diye.

Onlar bizi tecrubesiz yardıma muhtac göruyor hiç bir şey bilmeyen. kendileride her şeyi biyorlar ya. Misal bende kızımda cok erken verdi rahatlığı var ama hem biberon hem emzik, memeye hiç ihtiyac duymadı.
bu sefer biberon vermiycem emzikde 1 hafta 10 gün sonra belki. Ama emzik muazam bir susturucu o ayrı bir mesele. Buyuk rahatlık.

Evet cnm işe erken başlıycağım için emzik benim için gerekli diye düşünüyorum. Çocuk neden ağlasın dursun emzikle beklesin en azından diye düşünüyorum

Ben vermek istemeyenlerdendim kuveze girince karar benden cikti verdiler orda ama istemiyordu kundaga sıkıştırıp veriyorlardi bende ilk zaman alismasin derken alissin diye uğraşıyorum almiyor emiyor emiyor aut yok basiyor yaygarayı cekip aliyor agzindan
Cideen kolaylikmis keske alsa az rahat etse oda bende

Kızlar bugün aktardan kantaron yağı aldım, burdan birkaç kişi onu önermişti bebek yağı yerine, alırken aktara sordum bebek için zararlı olabilir dedi kafam karıştı. Kullanan arkadaşlar deneyen arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hastane çantasına atacaktım onuda.

Benim de eşimle kardeşim arasında çıkıyor aynı anlaşmazlık. İkisine de kuzum bebeğim canım vs dediğimde ikisi de efendim diyor, bebek de gelince üç kişi üstüne alınacak

Bende aldim canim gorúmcem ogluna kullandi hicbisey olmadi ben onun cesitleri var

Annemde bana pisik icin getirmisti canim ama ben biraz bekleyip oyle kullanmayi dusunuyorum lazim olursa yoksa bebegin florasini bozmak istemiyorum hemen dis dunyaya alismadan

Bende aldim canim gorúmcem ogluna kullandi hicbisey olmadi ben onun cesitleri var
Nasıl çeşitleri var canım? Yani nasıl olması gerek? Benim aldığım bu, uçucu değil sabit yağ.

Eklentiler

• 7EEF9478-538A-4A10-B9A6-B7CF374EC50F.webp
    15,4 KB · Görüntüleme: 52
  • EF3C7862-011E-45EA-B370-6E87D609F426.webp
    15 KB · Görüntüleme: 48
benimki bu canim ben sordum alirken bunlardan aliniyo dedi bebege bizarari yok zari kantoron yaginin

Seneye yok yok ama kuzum memurluk sınavları 2 yılda bir oluyor. Bı dahaki 2020 de. Öğretmenlik her sene oluyor sadece malesef :/
Anladım canım sağolasın. İyice hazırlanmaya zamanım olur. Zaten bebiş 5-6 aylık olsun lazer epilasyon makinesi alıp çalışmayı düşünüyorum kendi küçük işim olarak. Bir sene onu ilerleteceğim tam oturttuktan sonra sınava hazırlanırım.

Lohusa yatagı için neden hazırlık yapılır onuda anlamış değilim. Ben yatak odama kimseyi sokmak istemem. Kayınvalide bakmak isterler falan gibi laflar etti. Ben iatemem dedim. Mantık ne acaba?
Kv diyor ki, doğumdan 2-3 gün önce sizin odada yatılmayacak, ben orayı lohusa yatağı süsleyeceğim. Kimim kimsem de yok ki diyeyim misafirim olacak. Ben yumuşak konışırum dinlemez, eşime anlattım, bir temiz nevresim, temiz yastık kılıfı tak , bebek geldiğinde hijyenik olsun o kadar dedim. Zaten hep ütülerim ütüsüz katlamam asla

Kizlar hamilelikte cok fazla normal ben cikti ayrıca birkaç tanede et beni cikti bunlar kantaron yagi ile geciyor diye duydum ama denemedim daha önce bu benlerden cikan var mi

15 temmuzun gecesi kuzenim doğurmuştu. Evde stres yapmış doğum başlasa ne yapacağım diye. Bir de iznikten yalovaya gelecekti doğum için, yollar kapanırsa ne yapacağım derken gerçekten başladı doğumu, geldiler yalovaya, sabaha karşı da doğurdu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…