2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Lohusa yatagı için neden hazırlık yapılır onuda anlamış değilim. Ben yatak odama kimseyi sokmak istemem. Kayınvalide bakmak isterler falan gibi laflar etti. Ben iatemem dedim. Mantık ne acaba?
Benim ailemiz dışında gelecek kimsemiz yok canım. Gelip yatağa ya da bana bakmayacak kimse, sadece annem yeni olsun temiz olsun istedi. Heves etmiş ses etmedim ben de. Alacak ütüleyip getirecek, serecek. Kendine iş arıyor napayım

Bi burunlarını çekseler herbişeyin içine sokuyolar. 1 deil 2 deil hepsimi aynı bunların ya.
Hiç deme ya. Benim mahrem odamda ne işi var başkasının. Ben kimin yatak odasına girmişim ki. Biz kışın yurtdışına gittiğimizde de dedi yedek anahtarla (her ihtimale karşı birbirimizde yedek anahtar var) gelirim siler süpürürüm , siz gece gideceksiniz yatağınızı falan toplarım. Benim yatak odamda kimsenin işi olmaz nasıl bırakırsam öyle dursun dedim kusura bakmayın rahatsız oluyorum. Gelmedi çok şükür. Herkesin içinde dedim belki ondan çekindi.
Şimdi de lohusa yatağı bahanesi çıktı ne yapayım ben süslü yatağı

Eşin arkanda durduktan sonra... söylensinler dursunlar

Eşimin ücretsiz izin alma şansı olsa hiç affetmezdi şimdiden özeniyor bana, sanki evde kalıp tatil yapacağım

Önerenlerden biri bendim. Kantoronun bir sürülen bir de içilen versiyonu var. Sürülenden alman gerekiyor. 6-7 ay kadar Bosna Hersekte kaldım. Orada drlar alternatif tıp denedikten sonra ilaca yönlendiriyordu. Pişik kremi yerine kantoron yağı kullanılıyordu. Ben de getirdim oradan. Annem de yapar zaten her sene. Ondan da alırım. Ama dediğim gibi sürülenle içilenin yapımı bile farklı

Kizlar hamilelikte cok fazla normal ben cikti ayrıca birkaç tanede et beni cikti bunlar kantaron yagi ile geciyor diye duydum ama denemedim daha önce bu benlerden cikan var mi
Bende sayılıydı ben. Daha bugün eşime isyan ettim nerden çıktı bunlar diye. İnşallah geçer hiç sevmiyorum beni

Ayyy kizlar bu gece benim sipanin hareketleri pek degisik cok sert birde direk alltan cikacak gibi çok sert hareket ettigi icin rahmim cikacak gibi sanki birde hareketlerinden sonra hep sertlesiyo hayirlisi olsun bakalim b9yle olan varmi

Ya benimkini bir görsen instagramda yemek sayfamız var. Adamın içinden aşçı çıktı evlenirken aldığım güzel blender seti vardı kaç aydır tutturdu karacanın blenderından isterim diye, aparatı var kabaktan spagetti yapıyor. Ne gerek var deyip almıyordum ama iyi ki almışım çok güzel oluyormuş

Annemler yalovadan, kardeşim istanbuldan. Eşiminkiler de ankaradan gelecek eskişehire. Haliyle yatılı olacak. Eşime kalsa herkesi kovalar daralırsın sen diyor ama herkes de hevesli, üzmek istemiyorum kimseyi. 5 yıllık evliyim torun yeğen diye inliyorlardı resmen, alsınlar heveslerini

Ay evet sen deyince hatırladım filmi. Allah korusun.
İznikten yalova 1 saat ancak sürer. Sorun olmamış. Doğumu da normal oldu. Sadece endişe etmişler haliyle.

kizlar bende bundan almayi dúsûnùyorum benim yigen sarilik olmis 2 gynshe hastanede yatiyormus bugun duydum annem bana pompa al dedi bende evde olacagim icin bu yeterli diye dùsúnúyorum sizce iyimi

Eki Görüntüle 2169200 kizlar bende bundan almayi dúsûnùyorum benim yigen sarilik olmis 2 gynshe hastanede yatiyormus bugun duydum annem bana pompa al dedi bende evde olacagim icin bu yeterli diye dùsúnúyorum sizce iyimi
Ben ilk kizimda bundan kullandim. Simdi de kaynattım hazirladim yanima alacagim. Ben memnundum, alti sene oldul tabi aldigimdan ama bunu tavsiye etmislerdi de almistim ve memnun kaldim

Hosgeldin bende gyndúz uyudugum icin simdi gene herzamanki gibi uyuyamiyorum
Ben onu da yapmadım. Eskişehirden Ankaraya geldik bugün kv.me. Evleri çok sıcak bir de kv sağ olsun midem ağzıma gelesiye yedirip içirdi. Şimdi trt belgeselde boş bakıyorum normalde 12-6 uyurum yeter artar bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…