2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet cnm işe erken başlıycağım için emzik benim için gerekli diye düşünüyorum. Çocuk neden ağlasın dursun emzikle beklesin en azından diye düşünüyorum
Calişan bir kadın olarak cok haklısın umarın emziği alır ve olumlu yonde kulanır.

Burda sancıyla sezeryana giren çok canım normal doğum gibi oluyormuş çocuk istediği zaman çıkarıyolar. Hayırlısı bakalım ben burdada 2 hafta önceden sezeryan olunuyo sanıyordum değilmiş.
Aslinda bebeğe bu şansı tanımaları bence cok güzel.
Hem normal doğumunda heycanini yaşarsın erken gelmeye kalkarsa tabi inşallah gününü bekler.
Bol 8 li annesinin isdediği tarıhte doğar.

Ay evet sen deyince hatırladım filmi. Allah korusun.
İznikten yalova 1 saat ancak sürer. Sorun olmamış. Doğumu da normal oldu. Sadece endişe etmişler haliyle.
Ederler canım etmezlermi. İlk kez tanık olduk. Neyi hatırladım , eşim 1980 doğımlu, kv anlatıyor, eşimi doğurduğu zaman hastaneyi sağcılar solcular basmış, dr aceleyle doğurtmuş , bebeği gösterip bak oğlun oldu demiş ve bir şeye sarıp kucaklayıp kaçmış. Kv diyor kaldım o halde masada, bebeğim yok, dr yok, silahlılar girdi odaya bana diyorlar sağcımısın solcumusun. Diyorum ben bu dünyayla öbür dünya arasındayım ne sağı ne solu. Neyse biraz sordular bağırdılar cevap veremediğimi görünce gittiler. Sonra dr lar dönmüş bebeği getirmiş kv ye vermiş. Film gibi. Allah hepimizi korusun. Bünyelerimiz artık o streslere zor dayanır, kimse yaşamasın inşallah.

Süslemek derken napıyorlar bilmiyorum ama ben sadece yeni bir pike takımım vardı onu yıkayıp ütülerim biz dönerkende serilir diye düşünüyorum. Millet aCaba bebek yatk odasında oluyor uyuyor onu görmeyemi giriyorki yoksa yatak görmeye girmek ne mantık anlamadım

Eşimin ücretsiz izin alma şansı olsa hiç affetmezdi şimdiden özeniyor bana, sanki evde kalıp tatil yapacağım
Benimkide pek hevesli alıcam diyor ama bence pek dayanamaz bebek bakmayı kolay sanıyorlar

Ayyy kizlar bu gece benim sipanin hareketleri pek degisik cok sert birde direk alltan cikacak gibi çok sert hareket ettigi icin rahmim cikacak gibi sanki birde hareketlerinden sonra hep sertlesiyo hayirlisi olsun bakalim b9yle olan varmi
Benimde arada oluyor özellikle yorulduysam akşamları dünde bikaç kez yokladı alttan baya bi basınç oldu hayırlısı artık zaman azaldı normal sanırım

Calişan bir kadın olarak cok haklısın umarın emziği alır ve olumlu yonde kulanır.
İnşallah alır ve zamanı gelince kokayca bırakır.

Kuzum bizdede aynı durum var yatak odamız merak ediliyor nedense bişi derdim ama neyse sen anladın benimde en nefret ettiğim şeydir ailemden öyle gördüm bizde çok ayıptır başkasını bırak ben bacımın evine bile gittiğimde yatak odasına adım atmam namahrem orası ya 2 kişinin özeli. Benim kv ben sabah uyanıyorum kahvaltı hazırlarken gidiyordu hemen neymiş oğlunu uyandıracakmış. Ben uyandırırım nedemek yatak odama girmek dedim. Kültür farkı var canım kafalarına vura vura anlatman lazım terbiye ahlak öğrenmemişler.

Kızlar kv ne zaman geleyim doğumamı sonra lazım olduğu zaman diye sormuş eşime bende ne zaman isterse gelsin dedim bu nadıl bir soru anlamadım lazım olduğu zaman 3/4 ay sonra merak etmeyecekmi torununu anlamadım. Gelesi yok benim gelmesin dememi bekliyor gibi geldi çünkü en son ben ona doğuma gelirsin annem benle kalır sende evde oğlunla büyük kızıma bakarsın demiştim daha niye soruyor durmadan sizce

Eşim bu sene doğum gününde blender seti istedi yok mu eşinin istediği bir şey

Ay çok hoşmuş
Bir sene eşim bana mikser almıştı kafasında kıracaktım nerdeyse
Hediye kişisel olmalı bence sevmem ben öyle ev aleti filan
Ama diğer gönderini okudum sizde blender seti iş görmüş

Ay canım benimki direk biletini kesti bide 2 hafta önceden geliyo hiç sormadı bile sormadan direk şu tarihte gelecem oğlumun odasını kıyafetlerini hazırlıcam dedi sonrasını bile düşünmüş oğlumun mevlütünü yaparım sünnetinide hemen doğumdan sonra yaparım dedi bende pardonda benim oğlum ben doğuracam bırakta ona babasıyla biz karar veririz dedim ne anlayışsız insanlar. Ve bu kadın zamanında kv si bu tür şeyler yaptığı için başka şehre taşınmış ne oğlunu nede torunu babaanneye göstermemiş uzak tutmuş. Eşim babaanneyi bilmez tanımaz benim kv yuzunden. Benimde öyle yapmamımı istiyo ne :)

Gel evde çocuk bak dedin onun da gelesi kaçtı tabi
Bu kaynanalar bir enteresan ,gel dersin gelmek istemez, gelme dersin - ben gelecektim gelin istemedi -der. Allah muhtaç etmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…