2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gelip uğraşası yok da ondan. Gelmezse ayıp olur diye, sizin ağzınızdan gerek yok lafı bekliyor.

Hepsi değişik işte çözemiyorum gerçekten

Gel evde çocuk bak dedin onun da gelesi kaçtı tabi
Bu kaynanalar bir enteresan ,gel dersin gelmek istemez, gelme dersin - ben gelecektim gelin istemedi -der. Allah muhtaç etmesin
Ben aynısını söyledim kv sini hiç istemeyen birisi var ondan konuştuk kv üzülüyor felan diye kimi bulamaz kimi bilemez dedim bende. Gel diyorum nazlanır gelme desek suçlu oluruz çözemedim

Gelip uğraşası yok da ondan. Gelmezse ayıp olur diye, sizin ağzınızdan gerek yok lafı bekliyor.
Bencede aynen öyle ama vermiycem o lafı gelmek isterse gelsin gelmezse ben derimistemedi diye. Hayır dedim şimdi gelince sonra gelmesine engel ne eylül ekimde gene gelsin başka kaynanalar olsa g lafını duyunca yola düşer bizimkinde gel dedikce naz niyaz

Canım benim bu birinci kısmıBunu ailecek yiyoruz
Bir de özel hediye kısmı oluyor
O kısmı ne sen sor ne de ben söyleyeyim
Keşke kocalarımız da yazabilseydi de derdini anlatsaydı kocişim
İkinci kısmı önce tatlı sonra acımı yok onlar bişi yazamasın heleki şimdi hiç yazamasınlar hormonlarımız rezil olur

İkinci kısmı önce tatlı sonra acımı yok onlar bişi yazamasın heleki şimdi hiç yazamasınlar hormonlarımız rezil olur
Onlar rezil olsunlar valla bir çocuk doğursalarmış başka da doğurmazlardı. Hatta benim ki yatağı da ayırır cinsel perhiz yapardı acı çekerim bir daha diye
Bir arkadaşıyla konuşuyor -göbekli eşim- diyor ki benimkine göbek olmasa daha genç görünürsün ,olsun o kadar 4 çocuk babasıyım ben diyor
Sanki kendi doğurmuş dedim
Onlardan daha az naz yapıyoruz canımız da onlar kadar kıymetli değil.
O yüzden şimdi ne yapsalar az bize

Hahaha erkeklerde bizimle beraber hamileliği yaşıyor ya göbekte o yüzden olmuş napsın adam doğru diyor senin çocuklar hepsi sezeryanlamı oldu canım belden aşağımı yaptın yoksa full narkozlamı? Benimkide sezeryana döndü belden aşağı uyuşturmayı istedim.

Bir yerden sonra vücut dayanmayacak diye korkuyorum tedirginlikten mi ayaktasınız uyku gaz problemi mi var bebişin ?
Canım oğluşları uyuttun galiba yoksa kuzucukları sütlemeyemi kalktın berkin nasıl alıştımı eve ?

Hepsi sezaryen oldu. İlk hamileliğimde kızım doğmadı 42. Haftada sezaryen oldum. Genel anestezi ile doğum yapıyorum. Diğerlerini deneyecek kadar cesaretim yok maalesef. Uyanık olma fikri beni çok rahatsız ediyor.

Canım oğluşları uyuttun galiba yoksa kuzucukları sütlemeyemi kalktın berkin nasıl alıştımı eve ?
Akşam saat 10:30 gibi yattım sütüm hala çok değil bebelerim mama yiyor besledim yattım 12 de ev ahalisi besledi 3 te kalktım beslemeye
İki bebe olunca çok zor ve uzun sürüyor
Ayrı ayrı iki tane doğursam toplamhayatımda daha fazla uyanık kalırdım diyip kendimi avutuyorum:)))
Bebeler uyuyor ve 9 a kadar uyanmayacaklar ama ne biliyim yaa sanki uyumayınca iyi annelik gibi saçma sapan bir hisse kapıldım

Uyursan dinlenirsin tatlım dinlenince de sütün daha verimli olur.
Zor olanı aştınız ve sen iyi bir anne olduğunu zaten ispatladın ki Hiç kıpırdamadan aylarca yatmak her yiğidin harcı değil. Sen iyi bir annesin

Hepsi sezaryen oldu. İlk hamileliğimde kızım doğmadı 42. Haftada sezaryen oldum. Genel anestezi ile doğum yapıyorum. Diğerlerini deneyecek kadar cesaretim yok maalesef. Uyanık olma fikri beni çok rahatsız ediyor.
Hmm ben seçtim oğlumun ilk ağlamasını falan görmek için ama bakalım nasıl birşey

Sen çok iyi bir annesin canım uykunu al güzelce ki ertesi gün oğluşlara koşturacak gücün olsun ah onlar şimdi misler gibi uyuyorlardır mis kokulular

Dün akşam ödüm patladı zzaten ... 3 gün önce berkine ilaç verdim başındayım oturuyorum öyle ağzında tutmuş bir tıkandı aldım hemen ters çevirdim sırta pat pat geçti. sabah ilaç içirdim kp tepemde ben içirirken genizne gitti busefer alıcam bebeği dur dur kafası yan kurtarır kendini dedi o sırada berkin durdu
Bu akşam kp mama içiriyor mama yedirme kavgası var evde kv kp arası demir kucağında bende başlarında demirin genzine gitti yan çevirdi çocuk tıkandıkça tıkanıyo baba ters çevir filan yarım yamalak yaptı tamam diyor dedim döndürbi yüzüne bakalım rengi atmış aldım toparladıö hemen

Hmm ben seçtim oğlumun ilk ağlamasını falan görmek için ama bakalım nasıl birşey

Hiç heves etmedim ilk ben göreyim ,ağlamasını ben duyayım diye. Zaten sürekli ağlayacak hep de ben duyacağım
Şaka bir yana herkesin kendi tercihi. Sağlıkla doğuralım inşallah. Sonuçta her yöntemin artısı da var eksisi de var. Hayırlısı

Evde 4 çocuk var desene kuzum işin çok zor. Demir ve berkin kolayda büyük bebeler zordur uğraşması Allah sana kolaylık sabır versin valla tebrikler iyi idare ediyorsun.

Allah sana sabırlar versin. Keşke besleme işi sadece sende olsa . Ne demek kafası yan kendini kurtarır. Tedirgin olmakta çok haklısın. Hemen büyüseler de kendilerini kurtaracak kıvama gelseler bari...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…