2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım hayırlısı öyle veya böyle sağlıkla kucagımıza alalımda uykum gelmeye başladı sanki.

ONTK senin kp gitti mi? Orda mı hala?
Yapıştı buraya gitmedi daha dönüş için bilet parası yokmuş dengesiz düşüncesizzzzz adam oğlumun odasını kuramıcam bu gidişle hazırlık yapamıcam günahım boynuna affetmicem artık saygımda kalmadı umursamıyorum eşimde bende hergün yuzune vuruyoruz. Dün biletimi aldırayım bidaha buraya adım atmıcam dedi ama yüzsüz geçen ayda öyle demişti ama biz gelme dememize rağmen geldi. Haftaya kv dede geliyo ben bittim kaçacak yerimde yok annemler kardeslerim hepsi tatile gitti 3 hafta yoklar. Offf aklıma geldi dertlendim gidip boğasım var.

Allah’ım çektiğin sıkıntıların mükafatını versin canım. Neyse sıkma canını .Allah çok büyük görüyor her sıkıntını.

Allah’ım çektiğin sıkıntıların mükafatını versin canım. Neyse sıkma canını .Allah çok büyük görüyor her sıkıntını.
Böyleleri ölsün çünkü hem kendilerine zarar hemde başkalarına artık ne konuşacagımı ne yapacagımı bilemez oldum. Allah görüyo inşallah canım da bunlar yuzunden hazırlık yapamıyorum heran doğum yapabilirim hazırlığımı bitirip kafam rahat oğlumu beklemek istiyorum.

Bir yerden sonra vücut dayanmayacak diye korkuyorum tedirginlikten mi ayaktasınız uyku gaz problemi mi var bebişin ?
Biz antalyadayız ya canim sanirim bu sicak.soguk olayini ayarlayamadik o yuzden uyumuyor bebis
Klima aciyorum cok soguk kapatiyirum cok sicak
Bugun salonda uyuduk mesela burasi yatak.odasindan büyük klima acikken cok etkilemiyor sadece 2 kere uyandi emmek icin bu 3. Oldu
Yada 1 gunu 1gununu tutmuyor bakalim deneye deneye gorucez

Valla bende 1 tane var ama seninkiler kadar uyanik tutuyor beni
Sağol kuzummm :)) ya bir şey olursa modu da açık tabii :)
Psikopat gibi durmadan kontrol ediyorum
Ama benimki manyak cikti bosuna erken gelmemis zaten karnimdada hicdurmadan hareket ederdi
Uzerine örttugum.ortu 5 dakika sonra suratina geçiyor uykuda bile eller ayaklar durmuyor cocukta
Yarim kundak yapiyorum sıkı sıkı arkanindon hopneller disara manyak cikti benimki

Eskisehirli misin aslen? Ben de eskişehirdenim
Yok değilim, aslen babam Tokatlı annem Yalovalı ama Yalovada oturuyorlar. Ben üniversiteye gelmiştim geldiğim gibi kaldım evlenince. Ama tayinciyiz, bu haziranda taşınacaktık olmadı belki ağustos tayininde dediler, bebeğin doğmasını bekliyorlar sanırım

Ay Allah korusun. Göstermesin. Kayınvaliden nası bir psikoloji yaşamıştır, korkusu ayrı, çocuk ortada yok o ayrı. Allahım koru.

Benimki çok beceriklidir yapar da beni beğenmez. Kv nin 2 oğlu var ben bunları kız çocuğu gibi her işi öğreterek büyüttüm diyordu, doğruymuş. Ütüsü yemeği temizliği benim diyen kadından detaylıdır

Canım kötü niyetli olmayabilir. Doğumuna istemeyen çok oluyor. Emrivaki yapmak istememiştir belki. Sana bırakması da güzel

Yok beceriklilik değilde ne yapacaklar süsleyip onu merak ettim balon flama vs mi yani. Maşallah oğullarını öyle büyüten azdır ama.

Canım kötü niyetli olmayabilir. Doğumuna istemeyen çok oluyor. Emrivaki yapmak istememiştir belki. Sana bırakması da güzel
Yok kötü niyet değildir ok ama ben ona gel dediğim halde sürekli sormasına anlam veremiyorumhatta ben ona 21 inde gel ondan sonra olabilir dedim daha ne diyim bir amaçta kızının çocuklara bakmaya gitti onları bırakmak istemiyor muhtemelen ama bunu ben istemedime çevirmek istiyor

Ne öksürüğü canım üşüttünmü yoksa. Bol su iç
Evet üşütmüşüm 1,5 aydır boyleyim dr antibyotık falan yazdı kulandim.
Gitiğmizde gecdiğni gündüz bir şey yok ama gece başladığnı söyledim kontrol eti hiç bir şey yok dedi. Bende şuan yok gece başlıyor desemde o önemsiz bir şey dedi gecdi.
Ama benim bütün uykumu mahf ediyor gece boyu.
Sıvı tüketimne dikat ediyorum özelikle suya şüan da doğum sonrasıda en iytiyaç duyduğmuz şey su.

Ben de çok sevmem kişisel olmadıktan sonra ama çok heves etti adam ama bak nasıl işe yaradı, kabak spagetti yapıyor habire çok güzel oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…