2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya ne saçma aslında yatak süslemekte neyin nesi? Tanımadıgım insanlar gelip yatagıma bakacaklar. Ben yapmam öyle şey. Sünnet yatağımı bu :))))
canım tanımadığın insan gelmez niye gelsin halan teyzen yengen falan gelir en fazla insan günlük çiçekli
çarşafı yerine de biraz özenip bişeyler yaysa fena olmaz gibi bence

Hımm daha önce konusu geçtiyse tabi ha bire sormanın da anlamı da yok. Yok süsleme falan olmayacak. Sadece yeni yatak örtüsü serilecek temiz ütülü. Odaya kimsenin gireceği bakacağı yok aslında. Akraba vs de yok Eskişehirde, çok ziyaretçimiz bile olmaz. Sadece annem yeni olsun istedi nevresimin falan... Ben de böyle büyüteyim istiyorum inşallah, her işi yapsın bilsin, ileride gelinim rahat etsin

canım annenler doğumunda olmıcak mı niye tatile gittiler ya doğurursan

Evde 4 çocuk var desene kuzum işin çok zor. Demir ve berkin kolayda büyük bebeler zordur uğraşması Allah sana kolaylık sabır versin valla tebrikler iyi idare ediyorsun.
Bu süreç 3 yıl ve ben hatta biz en başındayız bazen eşim bile patlıyor ailesine geçen durmuş bana nasıl dayanıcaz biz diyo sanki benim ailem :))

Biliyorum canm bilmez miyim bende antalyalıyım doktorla klima olayını görüşmüştüm ben 22-26 arası sabitle başka odada çalışsın oraya soğuğu gelsin dedi aynı odaya izin vermedi
Şimdi çocuk odasına taksam gece yatak odam hep açık kalacak kapısı yatak odasına taksam gece faydalanamıcam salon desen uzak odalara ve kapı açık kalacak amannnn dedim çekiyoruz sıcaklıkları bursada
Bormalde çok sıcak olmayabilir ama emme kuvvetti bebekle ten temasımızla sıcaklığın artması bizi mahvediyor

Günaydın kızlar ben kasılma zamanlarını tutayım diyorum ama bi türlü tutamıyorum kızlar ya karnımda kasılma var geceden beri gece çok uyanıp bakasın gelmedi ama bu kasılma işini Nasıl zamanla tutuyorsunuz ben unutuyorum yada panik yapıyorum

Sorma bide lohusa ne fena bi seymis normalde kolay kolay terlemem sicak severim resmen ates cikariyorum
Bide oglus saat basi en gec emiyor yumus yumus.ikimizde sicakliyoruz daha boyle 2 ay var önümüzde

Bu süreç 3 yıl ve ben hatta biz en başındayız bazen eşim bile patlıyor ailesine geçen durmuş bana nasıl dayanıcaz biz diyo sanki benim ailem :))
canım 3 yıl sizi çok yıpratır bence ikisi birden sizde kalıcağına acıbademe falan gidiyodun yanlış hatırlamıyosam bi yarım gün gelicek kadın bile tutsanız halledersiniz bence geceleri falan eşin destek olursa hem iyice yüz göz olmaktansa daha iyi olur

Bence oluruna bırak 10 dk da bir olan sancı başlayınca anlarsın doğumun yaklaştığını ve uyuyamazsın o sancıyla

Evet canım haklısın bende kazanamazsam sıkıntı yapmam zaten oğlumu kendim büyütmek istiyorum sonra doya doya ders çalışırm. Seninde ek meslek var ne güzel Allah işini rast getirsin

Canim konuşma şeklin hiç hoş olmamış ne kadar eziyetlé hamilelik geçirdiğimiz ortada annende aynı şekilde senin için bunları çekti yaşadı. Hormonlarının da etkisi vardır ama anneyle böyle konusulmaz kesinlikle özür dile gönlünü al ben okurken kötü oldum. Bazen büyüklerimiz bizim onaylamadigimiz şekilde bişeyler ypmak isteyebilir ki bi bildikleride vardır sen yinede istemediğin şeyleri kalbinı kırmadan anlatmaya çalış.

Benim doktorcugum hic sayma dedi canim bu saatten aonra dogum olur oda zaten kendini cok belli eder dedi sen zaten cogu normal kasilmayi anlamazsin dedi belden karna ve kasiga vuran hic gecmeyen bunun yaninda kan ve su gelmesi olursa derhal gel desi

Gúnaydin tatli annislsr ve bebisleri insallah guzel bir hafta bası olması dilegiyle kalktim ve kalkali cok oldu ama hic kahvalti falan yapasim yok bi kac gündúrde bòyleyim sicaktanmi bilmiyorum gynde 2 kere anca yiyorum sizlere ve bebislerinize iyi huzurlu agrisiz bir gyn diliyoruz kizçemle

Aynen öyle canım şekerimi ölçmem lazım kahvaltı yapıp ama canım hiç yemek istemiyor zorla biraz peynir salatalık atıştırdım süt içtim

Benım de ara ara kasık agrılrım dvm edıyo ama günde bir kaç kez. Magnezyum eksıklıgide olabilirmiş. İlk kızımı normal dogurdum bunda sezeryn olacagım kısmetse. İkinciler hızlı olur derler korkuyorm hızlıca normal dogum kıvamına gelirse diye
Herkesin derdi başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…