2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım tanımadığın insan gelmez niye gelsin halan teyzen yengen falan gelir en fazla insan günlük çiçekli
çarşafı yerine de biraz özenip bişeyler yaysa fena olmaz gibi bence
Canım benim bu şehirde akrabam yok hiç. Mevlütte sadece annem olacak yanımda. Mevlüde geleceklerde kayınvalidemin arkadasları olacak ve hiç birini tanimıyorum. Ya da onların akrabaları.

Ya onlarda haklı ne yapsınlar torun heyecanı heves ediyorlar. Ama bende olsam darlanırım evin büyükse çokta bunalmaSın. Benim evim 2+1 büyük değil sadece sehır dısından annem ablam gelecek. 2 hafta anca kalırlar. Mevlüdü yapıp giderler. Allahtan eşimin tarafı hepsi bu şehirde

Canım benim bu şehirde akrabam yok hiç. Mevlütte sadece annem olacak yanımda. Mevlüde geleceklerde kayınvalidemin arkadasları olacak ve hiç birini tanimıyorum. Ya da onların akrabaları.
hıı anladım canım tabi durumu bilmeden yorum yapmamak lazım mümkün olduğu kadar uzak tut yatak odandan

kızlar hazırladığım bebek şekerlerine etiket yapıp renkli çıktı alıcam siz nerden yaptınız hangi sitelerden

Canim bu yüzden Çeşme devlete güvenme dicektkm bende bir iki kez gittim farklı doktora ama hiç guvenilir gelmedi kalbi atmıyor nasıl derler çok üzüldüm buna .. daha da güvenimi sarstı.. doktor yönünden ah ahhh benİm kadar şanssız varmidir acaba basından beri kaç doktor değişti iki aydır ilk oğlumda gittiğim doktoruma başlamıştım tamam dedim artık bu kesin.. 10 gün önce son kontrolde ayrılıp kendine ayrı muayene açacağını söyledi kendisi medikal park vedat bey.. şimdi doktorsuzum bende yine medikalden bi doktor seçeyim diyorum ama orda baska kimseyi de tanımıyorum Volkan emirdar icin iyi seyler okudum ama hiç hiç bilmiyorum çok dertliyim basından beri sabit kalamadım ilk bastan bu zamana kadar kordon kadın Doğum, Çiğli Bölge hast, tepecik , can hastanesi gezdim de gezdim.. hayırlısı nasılsa öyle olsun ikimiz icin herkes icin senin Doğum tarihi belli mi ? Benim agistos 2. Hafta düşünüyoruz sezeryan 38 bitmiş olacak bayram öncesi olsun diye. Ama senin haftan öndeymiş normal doğumu mu olucak canim?

Merhabalar mutlu haftalar herkese :)
Bence benim oğlumun da pzartesi sendromu var , 3 haftadır pzartesileri hareketi çok az oluyor ve panikliyorum salı günü tepişmeye başlıyor rahatlıyorum. Bebiş bile anlamış bu dünyanın durumunu

Sorma bide lohusa ne fena bi seymis normalde kolay kolay terlemem sicak severim resmen ates cikariyorum
Bide oglus saat basi en gec emiyor yumus yumus.ikimizde sicakliyoruz daha boyle 2 ay var önümüzde
Saat başı maşalllahhhh benimkiler 3. Saatte zor uyanıyor elimi soğutup bacaklrına kollarına sürüyorum sabilerin

Evet heleki bu sıcaklarda bol bol su tüketmemiz lazım tamda son günlerimiz hasta olmamaya dikkat etmemiz lazım

Günaydın güzel anneler benim Talha’m gündüz uyuyor geceler nöbet kocaman açıyor gözlerini sabaha kadar yatmıyor meme mama gaz altınk değiştirme sabah oluyor :)
Ay yerim ben o gece kuşunuuuu nasıl sağlığı yerinde değilmi canım. Sarılık tamamen geçtimi?

Günaydın güzel anneler benim Talha’m gündüz uyuyor geceler nöbet kocaman açıyor gözlerini sabaha kadar yatmıyor meme mama gaz altınk değiştirme sabah oluyor :)
Kolay gelsin canim sagliginiz yerinizde olsunda onun uykusuda yerine gelir :)) ali nasil tepki veriyor

canım annenler doğumunda olmıcak mı niye tatile gittiler ya doğurursan
Daha hamileliğim yokken tatil organize edilmişti canım biletlerde alınmıştı senede 1 tatil yapılıyo o yuzden gidin dedim kısmet olursa eger doğumdan 2 gün önce burda olacaklar oğlumun eksiklerini türkiyede tamamlayıp. Annem ne olur ne olmaz hastanede çalıştığı için doktoru fotografçıyı ayarladı bensiz doğum yaparsa ellerinden geleni yapacaklar sorun yok

Bu süreç 3 yıl ve ben hatta biz en başındayız bazen eşim bile patlıyor ailesine geçen durmuş bana nasıl dayanıcaz biz diyo sanki benim ailem :))
Allah sabır versin canım 3 sene bitmezki ya bir faydaları oluyormu bari sana ? Yoksa ayak bagımı oluyorlar

Yanına kağıt kalem al canım kasılma baslayınca saatini yaz hemen sonra hesapla nekadar süreyle olduğunu

Bence fikrin değişmiş ve soyleyemiyorsan diye konuyu tekrar açmıştır iyi düşünmeye çalış canım :)

Sende o uyudukca gündüzleri uyu annesi geceye enerji lazim bizim uykular max 1 saat onunda 15 dakikasini kucakta memede uyuyor bende yemek dus tuvalet ihtiyacimi gideriyorum en fazla o uyanana kadar sonra yine basa dön

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…