2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdi kizlar ben hastanede ve evde gelenlere çikolatanin yaninda ufak bir batira olsun siye hediye vermek istiyorum benim odun kocişim dún bana bunlari yaptirmasak daha ihtiyac olan şeylerini alsak dedi şimdi ben ona nediyecem diretip yaptirayimmi yoksa yaltirmayayimmi yada şu keçelerden balon falan yapiyorlarya magnet olarak onlardan kendimmi yapsam kararsiz kaldim

Canım maddi olarak kendini zorlama insanlara hediye yaptıracağım diye bence .Ben yaptiracaktim sonra vazgeçtim çünkü o hatıra gelecek kişilerden maksimum 15 tanesi için önemli olacak diğerleri için olsa da olur olmasa da olur olacak .ben çikolata ve lokum aldım toplamda 50 tl tuttu

Canım elinden geliyorsa lavanta kesesi yapabilirsin. Süslersin. Ben uğraşamam diye yaptıracam

Off

Bende baya stres yaptım doktor yuzunden artik takmak istemedim biri dogurtsun bi hastanem olsun en azindan diye ..ben 37+2yim bugun perşembe günü nişan denen şeyden geldi..suyum azalmış daha bebek kanala inmemiş ..bugün yine kahverengi geldi ama akıntı seklindeydi bu sefer.ne oldugunu da anlamiyorum..doktor bekleyelim dedi normal dogum icin..ne zaman gelcegi belli olmaz bi yandan da takip ederiz dedi.sancı yok bise yok ..hicbi fikrim yok hergun bekliyorum acaba nolcak diye.yarin muaynem var.doktor suysa sızan azalirsa hemen yatışını yapıcam dedi.hareketlerini takip ediyorum evde.duzenli olarak bi doktora gitmek iyi olurdu ama planlar tutmuyo malesef.sen cesmede misin ? Cesmede niye muayne olmustun canım?

Dönüş parası yok ne halta gelmişse o zaman. Geliş parasını oğluna yollasaydı çocuğa bir ihtiyacını alırsınız diye keşke. Ama nerede onda o anlayış. Ar yok ki

Güzel haftalar
bu haftayı doğumsuz atlatabilecek mi bakalım topiğimiz

K kuzuyolda kayınvaliden belki fikrin değiştiyse diye soruyordur
sonra sormadan geldi vs deme diye
iyi niyetli gibi geldi ama sen tabii daha iyi bilirsin

CocoChanelmademoiselle doğmamış çocuğa don biçmek diye bir tabir vardır bizde
sizinki annenle tam o misal olmuş
sen haklısın yaptırmak istememekte
annen kendince adet yapmak istiyor
keşke bu kavgayı şimdi yapmasaydın da
doğunca çok alerjik teni var falan deyip yaptırmasaydın
bizde öyle bişi yoktur ama doğrusu annem yapıcam dese güvenirdim sanırım onun sözüne

wintersun valla küçük çocuklar neyse de senin büyük bebeler sorun olacak
zamanla alışsacaksınız birbirinize
Allah kolaylık versin
uykusuzluk zor valla
ben şimdiden uyuyamadığım için zombi gibi geziyorum her yerde
algılarım bile kapandı resmen

Yemyesilbirdeniz kitap fikrine dibim düştü resmenn
bayıldım bayıldım hepsi güzel de bundan güzel hediye olmazdı sanırım

sepet ekleyen bi arkadaş vardı çok hoşuma gitti kaydettim hatta ama adını hatırlayamadım

Ftm41 eşin imkan yok diyorsa da fazla zorlama
bende ilk zamanlar aldım almsaydım şu dönemde yaptıramazdım
ama elinden geliyorsa lavanta kesesi vs yapabilirsin keçe işi biraz daha oyuncaklı ama

T TubaSude senden model çaldık
senin yaptırdığın yere fiyat sordum teslimleri 20 günde yapıyormuş 180 tl dedi
annem de ben yaparım aynısı olmaz belki ama dedi
güpür yerine fistodan yaptı :)
köşelerine belki süs için bişi eklerim bilmiyorum ona bakcam artık :)

her şeyde bi hayır vardır canım inşallah doğmadan yetişirler

kendin ufak tefek bişeyler yapsan olur canım hem çok ekonomik hem de vakit geçiyo

Canim durumu olmadigindan degilki gecen karar kildik yaptiracagiz diye hatta sen bak begen olur dedi sonra fikir degistirdi neymis gereksizmis ben ona sinir oluyorum

Canim durumu olmadigindan degilki gecen karar kildik yaptiracagiz diye hatta sen bak begen olur dedi sonra fikir degistirdi neymis gereksizmis ben ona sinir oluyorum

onu bilemem o zaman
çünkü doğum üstü ekstra masraflar çıkıyor ya öyle bir şey diye düşündüm
erkekler anlamıyor ne yazık ki

Aynen canim aynisini taki yastiginda yapti bem 9nce yapayim dedim cok gereksiz dedi sonra kardesimin bebisinin besiginde gòrdû ay negùzel olmus sende yap dedi erkekler anlamiyorlar sanirim birazcik oduncuk olduklarindan olabilir
onu bilemem o zaman
çünkü doğum üstü ekstra masraflar çıkıyor ya öyle bir şey diye düşündüm
erkekler anlamıyor ne yazık ki

Bende hastanede kucuk hediye dagitiyim dedim sonrada vazgectim zaten kisa sureli gelip gidecekler ama mevlut gibi bir sey yapicam ozaman kucuk hediye vermek istiyorum karsilikli hediyelesme gibi bir sey olacagi icin mantikli oluyor bir de durumun yoksa hic diretme kendi ihtiyaclarinizi karsilamaniz daha onemli

Bu yaptirdigin ortu yorganmi yatak mi canim cok guzel olmus ellerine saglik

Bu yaptirdigin ortu yorganmi yatak mi canim cok guzel olmus ellerine saglik

örtü gibi bişeymiş
hastanede bebeğin altına serilecekmiş
bebeğin yattığı yer güzel değilmiş (bunlar annemin lafı)

geçen hafta kuzenim doğum yaptı hastaneye gittik görünce böyle boş olmaz dedi ne yapsak falan diye düşününce tubasude fikir verdi
elyaf doldurmuşlar içine de
altına da üstüne de örtebilcez :)

Dönüş parası yok ne halta gelmişse o zaman. Geliş parasını oğluna yollasaydı çocuğa bir ihtiyacını alırsınız diye keşke. Ama nerede onda o anlayış. Ar yok ki
Aynen canım anlatamazsın dinlemez taş kafa ben böyle şey bunlarda gördüm bitek düşüncesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…