2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugün hiç keyfimde YOk halimde yok kızlar sırtım belim kalçalarım nasıl agrıyor dAyak yemişim gibi arada kasılmamda var anlamadım ne olduğunu arada giren sancılar mı hasta mı oluyorum bilemedim

Bugün hiç keyfimde YOk halimde yok kızlar sırtım belim kalçalarım nasıl agrıyor dAyak yemişim gibi arada kasılmamda var anlamadım ne olduğunu arada giren sancılar mı hasta mı oluyorum bilemedim
Bi doktoramı görünsen

Kitap fikrinin benim kadar sizleri de heyecanlandırması beni çok mutlu etti...

Canım çokta zorlama istersen, inan bana hatıra falan kalmıyor o tür şeyler. Eve getiriyorsun bir süre sonra atıyorsun gidiyor. Magnet desen herkesin dolaplarının üstü dolu zaten. İnan bana kimse uzun yıllar saklamıyor. En güzeli yiyecek içeçek ikramı. Olmadı mevlüdüne bir seyler yaparsın. Bir tane kapı süsü yaptır bence sonra evinde de kullanırsın zaten.

Bi doktoramı görünsen
Kadın Doğum mu normal doktor mu hiç çıkasım Yok canım ya dün pikniğe gitmiştik orada yoruldum mu acaba farketmedim diyorum akşam çaya arkadaşım vardı bide gelir gelmez ona koşturdum öbür gün gidicez zaten kontrolüm Çarşamba günü

Dün aksam saat 7 den beri inanılmaz kasilmam vardi..düğüne gittim o masada otururken 3-4 dk da 1 karnim taş gibi oluyodu ve ağrılı kasilmaydi eve geldik gece herkes uyudu ben kafami yastığa koyar koymaz karnim bi tarafa sertlesiyodu. eşim uyandi kalktim dolaniyorum noldu dedi uyuyamiyorum sen git yat dedim
..sabah 7 gibi uyumuşum akşamki gibi degil de yine de ara ara kasilmam var ama ben panik yapmiyorum dr.a gitmiyorum anlamadim gitti bu sakinligimi

Yorgunluktandır canım benim dinlen bol bol. Benimde çarşamba günü kontrolüm var haftada bire düştü kontroller.

Doğuma yakın yalancı sancılar doğrularından ayırt edilemeyecek kadar coğalır canim ayni durumdayım 3 gündük cok fazla sancı kasılma yaşıyorum özelikle bu gün ama beni kıvrım kıvrim kıvıran sancı gelmezse hayatda dr falan gitmem.

Bende kizimda aksam 8 de sancim başladı ertesi gün öğlen 1 e kadar yürüdüm odada KV dede kaliyodum utandim soyleyemedim o saate kadar ağlayıp aglayip müzik dinliyodum yürüyerek saat 1 de gittim 4 cm açıklık hemen yatis verildi aksam 19:45 de dogum yaptim simdi yine oyle beklemeyi düşünüyorum..hemen gidip orda eziyet cekmek istemiyorum her dk alttan biri gelip muayene ediyo işkence gibi

Aynen kıyamıyorum ben de kimseye. Herkes çok hevesli. Benim de 2+1 evim. Duruma göre darlanırsam kalabalığı öğretmenevi orduevi vs dağıtacağız artık

Kız kardeşim ilk çocuğunu özelde yaptı izmirde ikinci buca kadın doğumda. Ve çok memnun kalmıştı özelden daha iyi diyordu. İstersen araştır. Genelde gidenlerin memnun olduğunu duyarım.

Yorgunluktandır canım benim dinlen bol bol. Benimde çarşamba günü kontrolüm var haftada bire düştü kontroller.
Evet canım benimde geçen gece acilde geldi Doktorum baktı ultrasonda öyle olunca onu kontrolden saydı haftaya gel Dedi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…