2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kuzum bu ne güzel bir şey, bu bahaneyle kızlarım da yer. Çok bayıldım. Makinemi almam gerekiyor?
Evet makine gerekiyor. Karaca’nın blendfit diye bir modeli. Mağazada 300dü internetten 200e aldım yanlış hatırlamıyorsam. Adama aldırmadım bir yıldır ama keşke daha erken alsaymışım dedim. Kabaktan spagettiler yarım metre boyunda oluyor neredeyse, bölüyorum. Ben parçalanır sanıyordum ama güzel oldu baya. Bir tane daha başlığı var o da dışarıda satılan çubuğa sarılı patatesler oluyor, onlardan yapıyor. Geçen kahvaltıda yaptım, ev yapımı cips gibi oldu. Çocuklar onu da çok sever

Kızlar bu kasılmalar nasıl oluyor çok tecrübesizim anlayamıyorum, bebeğim harekrt ettiği zaman karnımın bi tarafları tümsekleşip sertleşiyo ve biraz da olsa canım acıyo 3-4 gündür acılı hissediyorum. Ama bu bana hep sadece bebek hareketi ve artık büyüdüğü için sertleştiği düşüncesini veriyo. Kasılma nedir nasıldır hala anlayamadım.

Ayni benim kafa canim.
Bende sancımı evde cekmek isdiyorum.
Hastanede o sancıyla yatmamızı isdiyorlar.
Hem evde insan rahat olur son hazırlıkları yaparız sık sık duşa gireriz eşimiz yanimizda olur destek olur vs.

Merhaba kizlar :) nasilsiniz :) annemlerdeyim diye çok okuyamiyorum yogun geciyor ablam tatile gitmisti orda rahatsizlanmis geldiler apar topar apandisitten ameliyat oldu dun bizde yarin aksam doncez insallah. Sonunda suslemeler icin malzemeleri alabildim burada cumartesi gunu almistim az once biraz firsat buldum terligimi yaptim size de atayim dedim :)

Eklentiler

• _20180716_170107.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 76

Geçmiş olsun canım. Terlikte çok güzel olmuş ellerine sağlık :)

Hazırlıklar tamam da şu inçe işler ben çok sevmiyorum bunlarla uğraşmayı bide olsunda istiyorum bakalım
Bana kalsa yapmazdım bunları. Bir çikolata şeker tamamdım. Kardeşim istesen de istemesen de yapacağım en azından model beğen de beğendiğin bir şey olsun dedi, öylelikle yapıldı, süsler hediyelikler.

Teyzeler oğlumun teyzeleri hazırlıkları yapmışlar, bir tek yastığı dikilecek
hamarat kardeş ne güzel ya :)
Güzel günlerde dağıt
görmüşüm beğenmişim ama yorum yapmayı unutmuşum
sukulent bende istedim
annem çevrende onu anlayacak insan mı var deyip vazgeçirdi beni :)

Bebek hareket ederken karnının sadece bebek olan yeri değil tamamı sertleşiyor ve acı oluyor genel olarak

Ben de anlamıyorum. Benim çılgın sürekli hareketli, dediğin gibi tümsek, kasis, sertleşme, tekme her şey var... Kasılmayı takip etmemle ilgili doktorum da bir şey demedi hiç. Doğurursam anlarım herhalde diye önemsemiyorum doğrusu

Güle güle kullan canım, ellerine sağlık

Evet canım normal tarihimden 2 gün önce olacam sezeryanı. Doktorum sezeryandada son güne kadar bekliyoruz dedi. 39+4 oluyo
bendede aynı öyle cnm buna kasılma dıyorlar bence

CAnim hayırlısı olsun çok dikkat et, Suan da sık sık kontrole gitmen en önemlisi, gerisi hayırlısıyla olur birde her ise bi hayır vardır diyorum artık ben. Olumlu düşünelim, yarın gidince de yazarsın kontrol dönüşü. Ben yazları Çeşme’ye sık gidiyorum kv demler kiralık ev tutuyorlar, bir kaç kez oğlum rahatsızlanmisfi o yüzden götürmüştüm kendim muayene olmadım canim ama yok diye duymuştum kadın Doğum. Birde suyu icin bol su içmeyi öneriyor diye okumuştuM buradaki arkadaşlardan

Bende nasipse evde çekmek istiyorum sancımı ilk Doğum her zaman yavaş ilerler diyorlar zaten

Bana kalsa yapmazdım bunları. Bir çikolata şeker tamamdım. Kardeşim istesen de istemesen de yapacağım en azından model beğen de beğendiğin bir şey olsun dedi, öylelikle yapıldı, süsler hediyelikler.
Valla benim hevesim kaçtı açıkcası ondan yapasım Yok istediğim gibi bişey bulamıyorum bide kv alacakmış bunları parasını verecek olunca karışma zahmetinde bulunuyor eşimle karar veriyoruz o zaten çok kararsız hiç içimden gelmiyor şu bu olsun demek biride benim yerime yapsın :)

hamarat kardeş ne güzel ya :)
Güzel günlerde dağıt
görmüşüm beğenmişim ama yorum yapmayı unutmuşum
sukulent bende istedim
annem çevrende onu anlayacak insan mı var deyip vazgeçirdi beni :)
İki kız kardeş o kadar zıtız ki. Ben dümdüzüm o da olabilidiğince görsel açıdan zenginliği sever. Daha lisedeyken iç çamaşırlarına işleme yapardı skulent fikri babamdan çıktı, internetten görmüş aslında sever insanlar ya, çoğu kişi çiçek sever, bakımı da çok kolay zaten

Çok tatlı ya terlik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…