2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel olmuş canım güle güle kullan

hahhaahhha çok iyiymiş ya
içten gelen bir şey bu yetenek
ne iş yapıyor kardeşin tasarımcı falan olurmuş tam

babana da

artık yaparsam doğum gününe falan yaparım kaydettim resmini zaten

Sende o uyudukca gündüzleri uyu annesi geceye enerji lazim bizim uykular max 1 saat onunda 15 dakikasini kucakta memede uyuyor bende yemek dus tuvalet ihtiyacimi gideriyorum en fazla o uyanana kadar sonra yine basa dön
Hamd olsun bugünümüze sağlıklı oldusunlarda bir iki saat uyku yetiyor

Ben saklamadigim icin oyle seyleri gereksiz buluyorum.sahsen bizdede esim yaptıralım dedi bende herkes copr atacak niye para veriyoruz dedim
Hatta erkrn dogum olmasa kolonya planlamistim sisesini kullanan olur diye oda kismet olmadi

Bende nasipse evde çekmek istiyorum sancımı ilk Doğum her zaman yavaş ilerler diyorlar zaten
Benim ikincim ama ne kadar az dursam hastanede o kadar iyi.
Misal gitdiğimde 8-9 cm acıklık hemen doğuma 1 saate gidip doğursam.
Tabi ne olucağı hiç beli olmuyor

ben de sukulent yapacaktım senin gibi sonra bi flamingo begendim, öylece onda kaldım

geçmiş olsun canım... terlikler de gayet güzel muntazam olmuş, güle güle giyin inşallah

Günaydın güzel anneler benim Talha’m gündüz uyuyor geceler nöbet kocaman açıyor gözlerini sabaha kadar yatmıyor meme mama gaz altınk değiştirme sabah oluyor :)
Canim sende gündüz uyumaya calış vücudun iyice dinlensin. Kaç saatte bi emiyor Talha paşa ? normalde 2 saatte bı emzirin gogusler o arada tekrar dolsun diyorlar ama ilk dogdugunda pek mümkün olmuyor her saat başı emmek istiyorlar minnoşlar

Bebek hareket ederken karnının sadece bebek olan yeri değil tamamı sertleşiyor ve acı oluyor genel olarak
Yok ozaman ben hiç kasılma yaşamadım :) çünkü ayağı dizi poposu falan tümsekleştiriyo anlıyorum sadece orası azcık ağrıyo. Doğuracak olsam farketmeyecem galiba :)

Bravo anneciğine öp ellerinden. Mis gibi olmuş
Yarım incilerden yapıştırılmış silikonla. Dört kenarına ve köşelerine sen de geçebilirsin aynı şekilde.
Mutlu mutlu kullansın Arya bebek

Annenle ne kadar çok ortak noktamız var bizim canım teyzem

hahhaahhha çok iyiymiş ya
içten gelen bir şey bu yetenek
ne iş yapıyor kardeşin tasarımcı falan olurmuş tam

babana da

artık yaparsam doğum gününe falan yaparım kaydettim resmini zaten
İstediği alanda mesleği var Allahtan, mimar kardeşim. Güzel olur mevlüde doğum gününe vs

Benim ikincim ama ne kadar az dursam hastanede o kadar iyi.
Misal gitdiğimde 8-9 cm acıklık hemen doğuma 1 saate gidip doğursam.
Tabi ne olucağı hiç beli olmuyor
tecrube olunca bunu krstirebiliyorsun sancini evde çekicen yani..biz tecrubeszler ilk agrida hastaneye kosariz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…