2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar d9gumdan sonra eve gelenlere cikolata seker vs. Yani boyle tatlı birseyler ne ikram edeceksiniz..mevlit ve hastanede dagtcklriniz haric

Kizlar d9gumdan sonra eve gelenlere cikolata seker vs. Yani boyle tatlı birseyler ne ikram edeceksiniz..mevlit ve hastanede dagtcklriniz haric
kolonya
çikolata
lohusa şerbeti tutucam ilk önce

sonra bi tabağa gün menüsü gibi
2-3 sarma
tuzlu kurabiye
küçük börek dilimi
baklava bunların yanına çay

çıkışta da ellerine karton poşette bebek magneti tutuşturucam

Guzel olmus rahat rahat yatsin bebegin insallah saglikla dogup

Guzel olmus rahat rahat yatsin bebegin insallah saglikla dogup

Anladım canım.kadin dogum var da doktorlar doktor degil iste:))bol su iciyorum.hareketlerini kontrol ediyorum..bakalim hepimiz icin hayirlisi hayirla saglikla alalim kucaklarimiza insallah bişey kalmadi mutlu sona :)

Benim ikincim ama ne kadar az dursam hastanede o kadar iyi.
Misal gitdiğimde 8-9 cm acıklık hemen doğuma 1 saate gidip doğursam.
Tabi ne olucağı hiç beli olmuyor
Hastaneye erken gidince gerilirim ve sıkılırım gibi geliyor benim

tecrube olunca bunu krstirebiliyorsun sancini evde çekicen yani..biz tecrubeszler ilk agrida hastaneye kosariz herhalde
İlk de de dedim evde cekicem sancımı ama nasıp olmadı.
Suni sancı için hastaneye gitmişdim kontrolde anladık ki doğum 2 cm ila başlamiş yatişmi verdi yarına kadar bekleycem dedi zaten ertesi sabah 8 de kızım doğmuşdu.

Hastaneye erken gidince gerilirim ve sıkılırım gibi geliyor benim
Bende öyle düşünüyorum cok sıkıcı bir ortam sonucda hastane.
Evde son hazırlıkları falan yaparız sancıları atlatmak evde uğraş iş bulacağmiz için daha kolay olur gibime geliyor.
Özelikle hastanede düş olsa bile dr hemşire sürekli geliyor insan duşa girmek isdemiyor ama evde 1-2 saat sudan cıkmıycam sancıları cok hafıfletıyormuş.

Evet bizede gelecek öyle kimse yok ama bende yeni takım yıkayıp ayarlıycam bi fatklılık olsun genede o normal artık cnm. Gelinler şanslı olacak senin cnm

Bence fikrin değişmiş ve soyleyemiyorsan diye konuyu tekrar açmıştır iyi düşünmeye çalış canım :)
Çocukmuyum cnm günlük fikrim değişecek ama ben gelme demem zaten gelmek isteyene kapım açıktır.

Bunları gelen misafirin bize getirmesi gerekmiyor mu ya her gelene nasıl böyle ikramlık hazırlanacak Doğum öncesi mi yapıp buzluga atacaksınız vallahi bana bi açıklayın kızlar

Su böreğini buzluga koysak sonra ısıtsak nasıl olur acaba hıc denedınız mı
Bir defa denedim ben pek beğenmedim açıkcası taze pişmiş olduğu tadı bulamadım ben ısıtınca. Ama kendim tepsi böreği yaptım pişirmeden buzluğa attım çıkarıp pişirdim o çok güzel oldu.

Bunları gelen misafirin bize getirmesi gerekmiyor mu ya her gelene nasıl böyle ikramlık hazırlanacak Doğum öncesi mi yapıp buzluga atacaksınız vallahi bana bi açıklayın kızlar
Burda Dilim börek var tatlım bir tepsi baklava alana su böreği bedava. Tadı da çok güzel. Ben hastaneden çıkacağım gün için sipariş vericem. Bitince gelene göre tekrar sipariş veririm. Hastane için de çiçek sepetinden kek güllerden sipariş vericem gelenin ağzı tatlansın. Belki şeker hamuru ile kurabiye de yaparım belki de yapmam psikolojime bağlı. Herkese yaptım kendime yapasım yok. Başka hediyelik filan da yapmayacağım. Gelen bana hediye getirsin4. Çocuğu doğuruyorum

kızlar suyum geldi hastaneye gidiyoruz
Hayırlı haberlerle gel sağlıcakla kucağına al bebişini inşallah. Allah yardımcın olsun.

Mavi kutulu olan çok güzelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…