2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Nasil ya coddimisin hayirli haberlerle gel insallah canim.bizi habersiz birakma

İnşallah sağlıklı sıhhatli vaktinde gelir yavrun

Cok tesekkur ederim canim

Canimcim cok teşekkür ederiz

Dimi:)

Canimmm ayy nasıl heyecan yaptim gunlerimizde aynı saglikla gelsin pasa insallah haberlerini dort gozle bekliyorum

Cok guzeller canim

Ay hadi hakkınızda hayırlısı. Kolayca, sağlıkla kavuş bebeğine canım

Canim hayirlı hbrler verirsin ınssss dualarimiz seninle

Güzel haberlerle gel inşallah canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah kuzucugu.

placebo effect guzel haberlerle gel insallah tatlım sağlık sıhhatle kucağına al bebisini

Allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz..

placebo effect hayırlı haberler alın inşallah, ufaklık da sağlıkla gelsin :)
kızlar iyi dilekleriniz için çok teşekkürler yatışım yapıldı kasılma önleyici verdiler ciğer geliştirici yaptılar suyum gelmeye devam ediyo nst bağladılar açılmam 2 cm miş haberler şimdilik böyle bize dua edin

Canım Allah yardımcın olsun, sağlıcakla kavuş bebeğine inşallah..

Bunları gelen misafirin bize getirmesi gerekmiyor mu ya her gelene nasıl böyle ikramlık hazırlanacak Doğum öncesi mi yapıp buzluga atacaksınız vallahi bana bi açıklayın kızlar
Ben hazır yaptırmayı düşünüyorum. Börek baklava gibi ama yakın zamanda olmalı yada doğuma gidince yaptırır eşim

Dualarım sizinle sağlıkla alırsın kucağına inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Sevgili Ağustos anneleri . Ben 35+3 teyim .
Bebişin başı halen dönmedi. Normal istiyorum ama 37 ye kadar dönmezse 38 de sezeryanla gerekecek gibi görünüyor. Benzer durum yaşayanınız var mı
Bende normal istiyordum ama oğlum 30. Haftadan beri hiç milim kımıldamadı yerini çok sevmiş yaramazım o yüzden sezeryana gün verdi doktorum. Hayırlısı dönmeyince dönmüyo yaramazlar işte

placebo effect kolaylikla, saglikla bebegine kavusmani dilerim.

Izne ciktigim ilk pazartesi gunu, havanin da cok sicak olmasinin etkisiyle aksama kadar evden cikmadim. Bir iki ufak is yaptim, uydum dinlendim. Aksam bir baktim ayaklarim davul gibi sismis. Saat 9 gibi hava biraz serinleyince arkadasimla yuruyuse ciktik. 1,5 saat kadar yurumek iyi geldi, ayaklarimin sisi azaldi baya. Eve gelince de duvara diktim ayaklarimi. Calisirken sabahlari yuruyerek gidiyordum, ogle yemegi zamaninda da yurudugum icin gun icinde cok kotu olmuyordu. Tum gun evde olunca sislik artti. Hareket etmek ise yariyor.

Bebişin başı halen dönmedi. Normal istiyorum ama 37 ye kadar dönmezse 38 de sezeryanla gerekecek gibi görünüyor. Benzer durum yaşayanınız var mı
Ben tecrubeli degilim ama normal istiyorsaniz, onceden 38. haftaya sezaryan ayarlamak bana mantikli gelmiyor. Dogum baslayana kadar bekleyebilirsiniz hem belki bebek doner hem de dogum zamaninda olmus olur, bebek o zamana kadar donmezse zaten sezaryana alirlar, bir kaybiniz olmaz.

Canim doğumu gecikdirmeyemi calışıyorlar? 35 den sonra doğumu durdurmuyolar diye biliyorum ben.
Hakınızda hayırlisi neyse o olsun canim. Güzel haberlerini bekşiyoruz sağlıkla al kucağına.

Benimki 36 haftanın içindeyken dondü ben tam umudu kesiyordum.
Umarım seninkide döner canım.

Ben olsam coktan hazirlardim odanin kapisinida kilitlerdim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…