2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben fanta ve kola bikaç kez ictim canim istedigi zamaarda

Anladım canım benim kontroller haftalık bundan sonra her hafta nst'ye de giriyorum. Doktorum henüz ne zamana kadar bekleriz söylemedi benim günüm senden sonra ya belki 2-3 hafta sonra söyler .Ama ben 38i ya görürüm ya görmem gibi geliyor o aralar dogururum yüksek ihtimal. Annemle teyzemin her doğumu öyle çünkü

Bn içmiştim cnm . Birswyde olmadi smdoeue kadar ama sen bilirisn bnde normalde icen biri degildim resmn aserdm ama sansima tarihi gecmis asiti yoktu:))

Cnm tebrik ederim harika gözüküyorsunuz :)) Allah analı babalı buyutsun darısı bizlerin başına

Benimde canım bi ara çok fanta çekmişti 30 ku haftalarda yarım bardak içtim hiçbirşey olmadı denemiş biri olarak söylüyorum.

Eki Görüntüle 2170726 kızlar bunlar nasil olmuş yakın akrabalara bunun icine melegimin resmini koyup verecem nasil olur sizce
Canım çok güzel olmuş ama yanlış anlamazsan benim naçizane fikrim bebeği herkesin görmesini doğru bulmuyorum nazara falan inanırım ben nolur nolmaz diye eminim o ihtimali düşünmüşsündür ama hatırlatayım dedim aklına gelmediysede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…