2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ee almayacaktınız gönül rahatlığıyla, bakmayacaktınız doğru düzgün de ne halt etmeye gittiniz Allahım sabır yarabbim
Bende anlasam hem çağıran kendisi iş almaya gelince geri vites yaptı eşime de dedim bir daha annenden hiçbirşey kabul etmiycem dedim tamam dedi hatta dedi ki keşke orda deseydin anne boyle yapacaktın ne diye getirdin beni pijamayıda almasaydın dediz

Ben ilk beş ay hiç içmedim ama sonra kim yanımda fanta kola icse canım çok fena cekti bende bardağa çok az bir iki yudumluk doldurup tattım hala da öyle yapıyorum koca bir bardak içmiyorum ama dediğim gibi bir iki yudumluk doldurup tadıyorum yoksa dayanamıyorum çok canım istiyor

Yine uykusuz geçen bir gece burnum tıkandı uyuyamıyorum bu yaz sıcağında nerden buldu bu hastalık beni daha evde işlerim vardı ama benim hiç halim yok bişey yapmaya

KIZLAR SUYUM PATLADI HASTANEYE GIDIYORUZ.DUA EDIN NOLUR.kanalda degildi bebegim suyumda sınırdaydı
Sağlıkla al bebeğini inşallah kucağına canım dualarım sizinle. Yavrunu kucağına alda gel güzel haberi ver sağlıkla inşallah. Sezeryan olursun korkma panik yapma artık doğum zamanlarımız geldi normal bebiş gelmek istemiştir

Sağol canım benim inşallah iyi haberlerle gelicez ..hastane biraz uzak yolumuz var heyecan artiyo ister istemez

Gunaydin kızlar mesajlarınızı okuyamadim henüz k.bkmayin.ben dun 17:00 gibi kucagima aldim yavrumu sukur iyiyiz.emip uyuyorz.bas agrim ense agrim var.spinal tutmadi bna genel anestezi verdiler..
Bize dua edin hersey yolunda gtsin toparlanalim..sizler de vakti gldgnde ksvusun yavrulariniza insallah.

Yetişmedinizmi daha hastaneye? Yavruna kavuşacaksın hayırlısıyla.
Odaya geldik nstye bagladilar.düzensiz sancım 1 2 cm açılmam varmış.kendi doktorum izinde nöbetçi doktor gelip bakıcakmış.sabahta muayneler başlayınca bi doktora devredicekler..yattık bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…