2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bebek hareketlerinin adet ağrısı gibi hafif bir ağrı bırakması normal mi?
Evet bende yapıyor canım agrı geçmiyor baya bi süre de yalancı sancı dediler belim karnım yerim hatta bacaklarımı agrıtıyor yoruyor hareketi bazen kudurdugunda

Canim nolcak bence içememen daha kötü ben basından beri gazozu hiç bırakmadım haftada 2-3 içiyorum şekerin yoksa o kadar kendini üzme bence

Gnrcnn masallah yüzbin kere bayıldım resminize nasıl güzelsiniz Allahim nazardan korusun sizi. Darısı hepimizin basına insallah

@sevdanolmasaaa canim yorumlarım okudum ama
Yazmadın sanırım nasılsın bebisini aldınmi kucağına meraklardayim

Canim bunlari verecegim kisiler zaten bebisi gòrecek kisiler yani teyzeler halalar hatira olsun diye herkese vermeyecegim

Ee almayacaktınız gönül rahatlığıyla, bakmayacaktınız doğru düzgün de ne halt etmeye gittiniz Allahım sabır yarabbim

Ola bilir canim 37 doldursun bir ondan sonra paşa gönlü bilir ne zaman isderse gelsin, benim gibi fazla beklemekde sıkıcı bu bebek daha 42 kadar cıkmaz gibime geliyor.

Evet ilk normal ama zor olduğu için oksijensiz kaldı yoğun bakımda yatti bu sefer göze alamiyoruz bunu o yüzden sezeryan istiyorum esimde riske atmayalim diyor
Ooo canim normal dogumda en korktugum sey insallah sagliklidir cocugun. Nasil uygun gorursen oyle yap kolay olur insallah marash lifea devam mi

Orta boy aldım beden aralığı baya geniş geldi bana
Canikom sana genis gelmesi normal sanirim baksana haline masallah. ben 73 ile gebe kaldim oldum 83 doguma kadar 85 insallah sikmaz beni hatta 3 xl varsa onu alsamda olur dicemde bebis cikinca biraz havam iner buyuk beden tam olur

Bilmiyorumki canım. Ben yapayım diyordum ama vazgeçtim içime sinmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…