2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hayirlisi bebek geliyor annesi. Korkacak bir sey yok. Normal mi dusunuyordun. Son durum nedir?
Damar yolu actilar.sezaryen kabul etmiyo hastanem bi sıkıntı olmadığı sürece.sancı gelip gidiyo hafif olmasina ragmen zorluyo beni.normal olcak gibi duruyo ama bebek gelmezse kalp atımı düşerse senle ilgili bi problem olursa acil sezaryene aliriz dedi.saglikli gelsin de nasil olursa olsun diyorum

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün inşallah tez zamanda yavrun kucağında evinize sağlıkla dönersiniz ağrın sızında tez zamanda geçer.

Odaya geldik nstye bagladilar.düzensiz sancım 1 2 cm açılmam varmış.kendi doktorum izinde nöbetçi doktor gelip bakıcakmış.sabahta muayneler başlayınca bi doktora devredicekler..yattık bekliyoruz
Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belki öğlene kadar kuzu annesine kavuşur sağlıkla. Güzel haberlerini bekliyorum uyu dinlen son kez doğuranlar uyuyamıyo :)

Günaydın hayırlı cumalar herkese :) ben güne çok güzel haberle başladım yarın abimler ve yeğenlerim geliyormuş çoook özlemiştim onları bir de bugün işlerden fırsat bulup gidebilirsem doktoruma kontrole gidicem çok heyecanlıyım,3 haftayı geçmişti kontrole gitmeyeli

Hayırlısı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Belki öğlene kadar kuzu annesine kavuşur sağlıkla. Güzel haberlerini bekliyorum uyu dinlen son kez doğuranlar uyuyamıyo :)
Uyuyamiyorum ki bu sancıdan :) 5 dkda bir fln gelio terletiyo..haber edicem inşallah en yakın zamanda :)

Ben ekstra ucret odemiyorum canim. Hastaneye gore degisiyor demekki.
Merhaba nasilsin Egepam?uzun zaman oldu.hosgeldin tekrar.
ben normal bekleyenleri niye nstye gonderiyorlar bir turlu anlamiyorum.var mi bir aciklamasi kizlar? acil durum ve sezeeyan olmadikca cok sacma geliyor bana zaman ve para kaybi resmen. dogum baslayinca anlasiliyor zaten sancilarin derecesinden veya diger belirtilerden.

Sağ sol talimi her gece bende de var maalesef rüyamda @basbelasiyim i gördüm ona gitmişim dedim hayırdır inşallah

Bende Gnrcnn e bebek görmeye gittim
Eşi kapının önünde şükür namazı kılıyordu
2 tane yan yana beyaz besik icinde pespembe iki bebek yatıyordu
Pasta götürdüm ben ama merdivenlerde düşürdüm
Karman çorman seyler

Bende simdi tekrar gidicem doktora
İyi seyler söyleşin de kafam rahatlasın

Ola bilir canim 37 doldursun bir ondan sonra paşa gönlü bilir ne zaman isderse gelsin, benim gibi fazla beklemekde sıkıcı bu bebek daha 42 kadar cıkmaz gibime geliyor.

Hepsi en hayırlı zamanda gelsin kuzum

Ultrason hakkında kimse bir şey demeyince bana bende e-nabız dan radyoloji sonucuna baktım. Orda yazan
RENKLI DOPPLER US tetkikine ait sonuç. \line \line Fetüs Prezantasyonu ve Sayısı : Baş ,tek \line Fetal kardiyak aktivite :+ \line Biparyetal çap (BPD) : 31h 5g \line Femur Uzunluğu : 31h 3g \line AC: 31h 2g \line US Gebelik Yaşı : 31h 3g \line Tahmini Fetal Ağırlık : 1770 gr. \line Umblikal Arter:RI , PI değerleri normal sınırlardadır.Uterin arterler :RI ve PI ortalama değerleri normal sınırlardadır. \line Fetal hareketler ve tonus normaldir.Gross Fetal Anomali gözlenmedi. \line Plesenta lokalizasyonu : Korpus sol posterior \line Plesenta Matürasyonu : Grade 1 \line Amniyon Mayi Miktarı (AFI) : Normal sınırlarda (12,3 cm ) \line \line Sonuç:Normal sınırlarda Doppler US incelemesi. {\ul SAT 34 h 0g olan olguda IUGR saptandı.} line \line \line NOT :Yapılan bu ultrasonografi tetkiki ile bazı fetal yapısal bozukluklar saptanamayabilir.
Falan yazmışlar moralim çok bozuldu. Başına daha önce gelip sağlıklı doğum yapanlar oldu mu bebekde bir sorun oldu mu?

Canim drun dedikleriyle ayni kendi basina yorum yapmak saglikli olmayabilir benim ayrintili usg de bile fetal bozuklukla ilgili dipnot vardi tam belirtilmemistir diye druna guven sen birde guzel beslen

Canim drun dedikleriyle ayni kendi basina yorum yapmak saglikli olmayabilir benim ayrintili usg de bile fetal bozuklukla ilgili dipnot vardi tam belirtilmemistir diye druna guven sen birde guzel beslen
Gelişim geriliği denilince iyicene moralim bozuldu. Ama 32 hafta 1770 gr iyi diyor doktor. Keşke hiç bakmasaydım rapora.

Hayırdır inşallah diyelim
Güzel haberlerle gel

Gelişim geriliği denilince iyicene moralim bozuldu. Ama 32 hafta 1770 gr iyi diyor doktor. Keşke hiç bakmasaydım rapora.
Canim 32. Haftada benim bebis 1600 gr idi simdide 2500 gr beslenmeme dikkat etmedigimi soyledi drum. Sen o yazili olanlara bakma dr ne dediyse odur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…