2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bikaç kere yazmıştım ben 3 hazirandan beri 29 haftam dolduğundan beri yani doğumum kolay olsun diye günde 3-5 hurma yiyodum salı günü doğurdum

canım aklım sürekli sende zaten günlerimiz de aynı durumumuzda aynı derken kader ortağı gördüm seni inşallah sende çok güzel gönlüne göre bi doğumla yavrunu kucağına alırsın

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım herkes iyidir umarım doğuranlar oldu mu benden sonra hepinizi çok merak ediyorum

bizim bugün 3 günlük kontrolümüz var bize dua edin oğluş kilo almış olsun şekeri düşük falan çıkarsa yatırcaklar
bu arada doğumda 5 kilo gitti benden karnımı korseyle sarıyorum bi hafta içinde hızlı şekilde kilo kaybın devam eder dedi doktor

Insallah bi sorun cikmaz canim. 3 kizimiz daha oldu biri ikiz. Sevdanolmasa ve gnrcnn dogum yaptilar canim

KIZLAR SUYUM PATLADI HASTANEYE GIDIYORUZ.DUA EDIN NOLUR.kanalda degildi bebegim suyumda sınırdaydı

Sağ Salim kucağına alırsın kuzunu inşallah
Cuma’nın hayrıyla hayırlı haberlerini alırız inşallah.

Hayırlı evlat olsun inşallah annesi
Senin de bol bol sütün olsun.
Ağrıların geçer inşallah en kısa zamanda.

Hayirli olsun canim icebiyorsan kahve kola ic simdilik iyi ggelir gecen bir yazida okudum spinal de kendini cok kasarsan bas agrisi falan yapiyormus

Normal dogumda cabuk gidiyor karin bolgesi falan masallah oglunda iyidir annesi korkma ♡♡♡

Ben yuksri taraftsyim gel canim serin serin otururuz hayirdir insallah yoksa dogurma sirasi bendemi bana daha erken sirami baskaso alsin
Valla bilemedim olur mu olur baksana her gün oran ağrıyor buram ağrıyor diyip doktora gidenler duruyor sessiz sakin bekleyenler doğuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…