2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Her çocuk kendi karakteriyle geliyor canım benim
Tecrübeye bakmıyor bazen işler
Maalesef çocuk anneyi şekillendiriyor
O yüzden tecrübe bebeklerde hiiiçç işe yaramıyor
Hahahhayt ne dogru söz bebek buyutirken hic bu denli zorlanacagimi dusunmezdim su an en kotusunede hazirim diyorum ama beterin beteri vardir

Masallah ne kadar guzel olmus anne oldun bundan sonra uykular tatile cikti

Hahahhayt ne dogru söz bebek buyutirken hic bu denli zorlanacagimi dusunmezdim su an en kotusunede hazirim diyorum ama beterin beteri vardir

En önemli şey sakin ve stressiz olmak.
Hele ki süt ve uyku zamanlarında annenin yaptığı stresi hemen hissediyor bebek ve o zaman ne emiyor ne de uyuyor. Garip bir çekim gücü var anne ile bebek arasında.

Her çocuk kendi karakteriyle geliyor canım benim
Tecrübeye bakmıyor bazen işler
Maalesef çocuk anneyi şekillendiriyor
O yüzden tecrübe bebeklerde hiiiçç işe yaramıyor
Olsun olsun senden çok şey öğrendim şahsen daha da öğreneceğim çok şey var buradaki annelerden , kör cahil gibi hissediyorum kendimi dün hocayı beklerken bir hemşire hanım anne sütü ve emzirme bilgilendirmesi yapıyordu anlatayım mı size de dedi hemen atladım dinledim pür dikkat sanki hayatımda ilk kez duyuyormuşum gibi

En önemli şey sakin ve stressiz olmak.
Hele ki süt ve uyku zamanlarında annenin yaptığı stresi hemen hissediyor bebek ve o zaman ne emiyor ne de uyuyor. Garip bir çekim gücü var anne ile bebek arasında.
Cok haklisin bende cok stres yaptim hele yalniz kalinca elim ayagima dolasti ev isi yemek bebek derken aglaya aglaya bu hale getirdim

Dün bende oradaydım bi denk gelemedik yaa :)

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)

Gözün aydın canım

Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii

Hayırlı haberlerini bkeliyoruz inşallah
beboş bakalım ne zaman gelecek
Dualarım seninle

bende buradayım Allahın izniyle
erken gibi gözükmüyor ama
tabii bu bebişlere belli olmuyor

Evet onların keyfine bağlıyız tabi , bu kadar yaygara yaptım bir bakmışız bu sıpa beklememiş

Kör cahil hissetmen çok normal çünkü hiçbir şey okuduğumuz gibi olmuyor Tecrübe ederek öğreniliyor annelik. Aslında içgüdüsel olarak sen ne eksik bebeciğin neye ihtiyacı var anlıyorsun. Rabbim öyle güzel bir düzen kurmuş ki hamileyken onca acısına katlanıyorsun ,doğumda acısına katlanıyorsun, doğuyor her haline ömür boyu katlanıyorsun ve onun muhtaç olduğu tek şey yine anne olarak sen oluyorsun. Bunca eziyetine rağmen de ne sevmekten ,ne korumaktan ne de bakmaktan vazgeçmiyorsun.

M Menasali canım gözünüzaydın allah analı babalı büyütsünn. Doğum hikayen harika gerçekten böyle okuyunca pek keyifli geliyor ama yaşayan bilir tabi
bulasiksuyu canım allah bir avazda kurtarsın inşallah darısı bizlere olsun.
P Pikapii canım ağustosa bende varım. İnşallah bebeler gelince gelen giden olur buralara ya yoksa ne ederiz

rofleli_kedi dun sen doktorun adini tekrar yazdiktan sonra instagram sayfasına baktim. Ne pozitif bir doktor. Her hastasini kahraman gibi goruyor. Ne guzel doguma tesvik ediyor. Korkutmuyor korkularin ustune gidiyor. Cok takdir ettim. Enejisini de cok sevdim. Benim doktorum da cok iyi, nazik, guler yuzlu ama adama ayda 1200 hasta dayadiklari icin enerjisi bitmis durumda. Adama soru sorarken bile vicdan azabi cekiyorum o derece. Senin doktora bayildim insallah doktorunla guzel bir dogum gecirirsin..

Gelecek canim cok sukur

Cok haklisin bende cok stres yaptim hele yalniz kalinca elim ayagima dolasti ev isi yemek bebek derken aglaya aglaya bu hale getirdim

Ne güzel annen olacak yanında ,bu defa stres yapma.
Ne kadar rahat olursan herşey o kadar daha yolunda gidiyor. Pozitif düşünce ne kadar güzel şeyler düşünüp onu istersen Mevla da onu nasip ediyor.

İnşallah bebeğine hiçbirşey olmadan atlatırsınız ve Allah tamamına erdirir bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Dualarım seninle ve bebeginle.

Ne kadar güzel anlattın , Allah anneliği hakkıyla yapmayı nasip etsin inşallah

Aslinda akil isi degil omur boyu sana bagli bir canli dunyaya getirmek, ama yaratılışimizda dogurmak bakmak korumak kollamak var. Evladin olmasa ceker misin. Kime bakarsin omur boyu. Annelik hic bitmeyen 24 sa mesaisi olan cok kutsal bir meslek. Anne olduktan sonra anliyoruz annelerimizi. Hayvan belgesellerinde bile yavrularini koruyan hayvanlari gordukce gozlerim doluyor. Ne muthis bir hissiyat. Cok sukur ki kadinim, cok sukur ki anneyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…