- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #58.861
Ne kadar güzel anlattın , Allah anneliği hakkıyla yapmayı nasip etsin inşallah
Benim doktorum da hem kişilik olarak hem de doktorluğu açısından takdir ettiğim bir insan ama aynı senin gibi kapısı hep dolu, ben kontrole giderken randevu vermiyor bana gittiğimde utana sıkıla çalıyorum kapısını müsait misiniz değilseniz sonra geleyim diye, diyor ki sana hep müsaitim yoksa benim boş olduğum vakti bulamazsın baksana şu kapıya diyor.. sistem mi diyeyim ne diyeyim ya da hangisinden başlayayım bilmiyorum ama gerçekten hem hasta için hem doktor için üzücü bir durumrofleli_kedi dun sen doktorun adini tekrar yazdiktan sonra instagram sayfasına baktim. Ne pozitif bir doktor. Her hastasini kahraman gibi goruyor. Ne guzel doguma tesvik ediyor. Korkutmuyor korkularin ustune gidiyor. Cok takdir ettim. Enejisini de cok sevdim. Benim doktorum da cok iyi, nazik, guler yuzlu ama adama ayda 1200 hasta dayadiklari icin enerjisi bitmis durumda. Adama soru sorarken bile vicdan azabi cekiyorum o derece. Senin doktora bayildim insallah doktorunla guzel bir dogum gecirirsin..
Aslinda akil isi degil omur boyu sana bagli bir canli dunyaya getirmek, ama yaratılışimizda dogurmak bakmak korumak kollamak var. Evladin olmasa ceker misin. Kime bakarsin omur boyu. Annelik hic bitmeyen 24 sa mesaisi olan cok kutsal bir meslek. Anne olduktan sonra anliyoruz annelerimizi. Hayvan belgesellerinde bile yavrularini koruyan hayvanlari gordukce gozlerim doluyor. Ne muthis bir hissiyat. Cok sukur ki kadinim, cok sukur ki anneyim..
Pahaliymis hakkaten 10 gun kontrol suren vardir insallah :)Kızle kazıklanmada rekor bendemuayeneye 220 nst ye 80 tl veriyorum
Benimde dogum tarihim 6 agustos bi acelecilik yapmaz ise bòcúgúmTecrübeli annemiz de kalacakmış ağustosa süper
Benim doktor özelde olmasina ragmen canini cikariyorlar adamin. Diyorum ki bu adamin birak gezmeye tozmaya yemeye icmeye vakti yok. Sabah dogum ogle arasi dogum aksam dogum, full mesai. Ne gecesi var ne gündüzü. Adamin kazandigi parayi harcamaya vakti bile yok. Okuduguna bin pismandir eminim. Doktorlarimizi bu hale getiriyoruz maalesef. Simdi saglik bakani da ozel hastane sahibi. Kimin haklarini koruyacak bakalim. Gerci saglik calisanina yillik 60 gun yipranma hakki geliyormus. Insallah mantikli bir uygulama olur da rahatlarsiniz biraz..Benim doktorum da hem kişilik olarak hem de doktorluğu açısından takdir ettiğim bir insan ama aynı senin gibi kapısı hep dolu, ben kontrole giderken randevu vermiyor bana gittiğimde utana sıkıla çalıyorum kapısını müsait misiniz değilseniz sonra geleyim diye, diyor ki sana hep müsaitim yoksa benim boş olduğum vakti bulamazsın baksana şu kapıya diyor.. sistem mi diyeyim ne diyeyim ya da hangisinden başlayayım bilmiyorum ama gerçekten hem hasta için hem doktor için üzücü bir durum
Bizim agustos annelerinde heycan koşturmaca olmasa olmaz zaten çok duygulandım ya cimcime elleriyle bi dikiş attırdı yani yerim onu bennn maşallah prensese zamanın geldiğini anlamış elini yuzunden cekmeden gelmiş kuzucukHerkese çok teşekkür ederim kızlar dualarınız içinde çok teşekkürler..Becerebildiğim kadar doğum hikayemi yazıyım :)
Gece 2 gibi aniden karnım kasıldı sertleşti herzamanki kasilma diye düşündüm ama yumuşamıyodu.1 saat gecti hala taş gibi saga sola dönemiyorum oturup kalkamıyorumm..biraz evde turladım 3 gibi zorla uyudum.4te pat diye bi ses yankılandı sanki içimde kasıktan gelen noluyo derken birden şarıl şarıl su gelmeye başladı banyoya koştum.1 hafta öncesi kahve lekem gelmişti..suyum alt sınırdaydı.o kadar su aktığını görünce bir de hastane uzak olunca biraz stress oldum.banyodan toparlanıp cıkmam yarım saatimi aldi.suyla bir o kanlı sümüksü nişan dedikleri şeyden geldi.apar topar çıktık evden yolda sancılarım başladı.5 dk da bir geliyo yavas yavas siddetleniyodu..hastaneye vardigimizda 2 cm acilmam vardı.sancilarim nst de yuksekti bende zaten o sekilde hissettim baya zorladı beni..suni sanciya gerek yok dediler.5 saat kendi sancimi cektim acilmam ilerlemedi bebegim kanalda değildi.suni sancı verelim dediler..ben epidurl istememistim.suni sanciya 15 dk zor dayandım.hic aralıksız gelen bi ağrıydı nefesimi kesiyodu resmen.epidrl oldum.1 saat sonra 4 cm oldu açıklık 1 saat sonra 6 derken doktor kanala indigini bebegin kulagini tuttugunu söyledi :) kalp atışı normal diye extra bişey verdiler sancimi arttirip bebegin hizla inmesini saglarmiş.2 5 saat sonra epidrl etkisi gecmisti yenilediler.ona ragmen altta baskı hissetmeye başladım belli aralıklarla.ebeyi çağırdik muayne sırasında saçlarını goruyorum hemen dogumhaneye dedi ben sok oldum tabi..dogumhaneye nobetci doktor geldi ama cok tatliydi doktorsuz kaldim diye endiselenirken daha iyi oldugunu dusundum..muhabbet sohbet ederek doğum yaptım.baskı hissi geldikce guclu sekilde ıkın dedi.sancisiz ikinmak zor gelmedi.3.ıkınmamda geldi kizim :) kesi olmadi ama kizim ultrasondaki gibi eli yuzunde geldigi icin 1 dikişlik yırtık oldu :) dogumum epidurlden sonra çok rahattı şükür.doğumdan sonra da oyle siddetli bi agrim olmadı.sadece 24 saattir ayaktayim kizim uyumuyoooooooo :)
Hahaha oyy kıyamammm ilk başlarda çarpar canım benim yiğende kaydıraklı istemişti 2 buçuk yaşında ayırdılar yatagı ilk günler yara bere içinde kaldı ama şimdi alıştı şükür. Çınarda duvarı unutmuştur yavrum öp yerime annesi.2 yasinda canim
Naptin canim sancilarin artti mi nasilsin simdi
Canim dogumda bile donme ihtimali varmis insallah ikiniz icin hayirli bir dogum olur tmm biz cok istiyoruz normal olsun ama belki diger yontem daha hayirlidir o yuzden sen bekle son ana kadar bi baktin döndü
Valla abi oluyor kucuk adamim kocaman yatak aldik bocek gibi kaldi yavrum içinde minnak :) yanina korumalik taktirdik dusmesin diye diger tarafida duvar az once bi agladi firladim yataktan düştü sandım esim kostu gitti ben arkasina kostum duvara vurmus kendini onu hesap edemedim :) bi de esim kizdi ne kosuyorsun sen diye kuzu kuzu döndüm uzandim :)
Tamam canim etiketlicem insallah ahududu cayimi senin serefine kaldircam donmusse :) :)
Yaaaaaaa canimmmm bende cok heyecan yaptim simdiii hayirli haberlerinizi alalim insallahhh
Canim naptin nst cektirdin mi bi
Bende senin gibi canim diger yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum jubilemi yapiyorum :)
Oy canim benim cok cektin sende ama insallah yavrucugu kucagina alinca hepsi gececek.kacina demisti doktor gormustum ama unuttum
Canim Allah sifalar versin insallah bebisine de sana da hic bir sey olmadan atlatirsiniz
Sadece doktorluk değil ki , sağlık, eğitim, adalet ve daha bir çok alanda en çok isteğim insanın ve emeğinin değerinin artması .. güzel günler görürüz inşallah bakalımBenim doktor özelde olmasina ragmen canini cikariyorlar adamin. Diyorum ki bu adamin birak gezmeye tozmaya yemeye icmeye vakti yok. Sabah dogum ogle arasi dogum aksam dogum, full mesai. Ne gecesi var ne gündüzü. Adamin kazandigi parayi harcamaya vakti bile yok. Okuduguna bin pismandir eminim. Doktorlarimizi bu hale getiriyoruz maalesef. Simdi saglik bakani da ozel hastane sahibi. Kimin haklarini koruyacak bakalim. Gerci saglik calisanina yillik 60 gun yipranma hakki geliyormus. Insallah mantikli bir uygulama olur da rahatlarsiniz biraz..
Gunaydin mesjlar birikmis. Bi ara sanki biri doğuma mi gidiyom dedi dogum mu yaptim dedi Ruyami gördüm noldi biri açıklasn
Benle aynı günsün dur kim dedi canım doğum falan yok öyle birşey rüya o rüyaGunaydin mesjlar birikmis. Bi ara sanki biri doğuma mi gidiyom dedi dogum mu yaptim dedi Ruyami gördüm noldi biri açıklasn
Bende bekliyorum agustos annesi olacam :) ah o yiğen dediğin şey bendede var 3 tane ölüyoruz birbirimize bende çok merak ediyorum sanki evlatla aynı olacakmış gibi bakalım.Günaydın :) 5 ten beri ayaktayım heyecandan , yeğen dünyanın en tatlı şeyi derdim hep evlat nasıl olacak kim bilirgrup aksiyon doldu her sayfayı heyecanla okuyorum ve sabırsızlanıyorum .. herkes gidecek ağustosta burayı ben bekleyeceğim sanırım
Benim sabah başlarsa ikindiye kadar sürüyor yada akşam başlıyor uyuyana kadar geçmiyor bi kaç saati buluyor yani canım uyumak geçiriyor bi tek bazende yürümek
Ben de saymadim, ama oldukca sik oluyor. Yine de duzensiz oldugu belli, yani duzenli olsa dikkatimi cekerdi, ayrica agri yok, pozisyon degistirince duruyor, o nedenle umursamiyorum.
rofleli_kedi dun sen doktorun adini tekrar yazdiktan sonra instagram sayfasına baktim. Ne pozitif bir doktor. Her hastasini kahraman gibi goruyor. Ne guzel doguma tesvik ediyor. Korkutmuyor korkularin ustune gidiyor. Cok takdir ettim. Enejisini de cok sevdim. Benim doktorum da cok iyi, nazik, guler yuzlu ama adama ayda 1200 hasta dayadiklari icin enerjisi bitmis durumda. Adama soru sorarken bile vicdan azabi cekiyorum o derece. Senin doktora bayildim insallah doktorunla guzel bir dogum gecirirsin..
Kızle kazıklanmada rekor bendemuayeneye 220 nst ye 80 tl veriyorum
Bazasi yuksek dedim aha gtti cocugun kafa goz ama cok sukur ki duvara toslamis oraya bi yastik koyarim gece :) bazanin yanina da minder koyayim nolur nolmaz:) uyku gazisi olmasin yavrum :) bizde seni opuyoruz teyzesiiiHahaha oyy kıyamammm ilk başlarda çarpar canım benim yiğende kaydıraklı istemişti 2 buçuk yaşında ayırdılar yatagı ilk günler yara bere içinde kaldı ama şimdi alıştı şükür. Çınarda duvarı unutmuştur yavrum öp yerime annesi.
Uyuyabildimi bari yatagında yoksa gece uyanıp uyanıp geldimi :) kardesi gelene kadar alışır kuzum yatağınaBazasi yuksek dedim aha gtti cocugun kafa goz ama cok sukur ki duvara toslamis oraya bi yastik koyarim gece :) bazanin yanina da minder koyayim nolur nolmaz:) uyku gazisi olmasin yavrum :) bizde seni opuyoruz teyzesiii
Uyudu sukur canim gunduzde orda yatirmistim masallah guzel uyumustu gece 2ye kadar babasiyla nobet tutmuslar :) gunduz cok uyudugu icin uyumamis oyun oynamis bi de gece uyumadan bana gece yemegi hazirlatti bu kucuk adam :) tam uuyumaya gitcem anneeeeeeggg mamaaaaaa :) hadi gelde uyu neyse hazirladim yedi ben uyudum onlar baba ogul aman sabahlar olmasın yapmislar :) :)Uyuyabildimi bari yatagında yoksa gece uyanıp uyanıp geldimi :) kardesi gelene kadar alışır kuzum yatağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?