2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benim doktorum da hem kişilik olarak hem de doktorluğu açısından takdir ettiğim bir insan ama aynı senin gibi kapısı hep dolu, ben kontrole giderken randevu vermiyor bana gittiğimde utana sıkıla çalıyorum kapısını müsait misiniz değilseniz sonra geleyim diye, diyor ki sana hep müsaitim yoksa benim boş olduğum vakti bulamazsın baksana şu kapıya diyor.. sistem mi diyeyim ne diyeyim ya da hangisinden başlayayım bilmiyorum ama gerçekten hem hasta için hem doktor için üzücü bir durum

Rabbim çocuğu olmayan ve gönülden anne olmayı isteyenlere de nasip etsin inşallah.

Benim doktor özelde olmasina ragmen canini cikariyorlar adamin. Diyorum ki bu adamin birak gezmeye tozmaya yemeye icmeye vakti yok. Sabah dogum ogle arasi dogum aksam dogum, full mesai. Ne gecesi var ne gündüzü. Adamin kazandigi parayi harcamaya vakti bile yok. Okuduguna bin pismandir eminim. Doktorlarimizi bu hale getiriyoruz maalesef. Simdi saglik bakani da ozel hastane sahibi. Kimin haklarini koruyacak bakalim. Gerci saglik calisanina yillik 60 gun yipranma hakki geliyormus. Insallah mantikli bir uygulama olur da rahatlarsiniz biraz..

Bizim agustos annelerinde heycan koşturmaca olmasa olmaz zaten çok duygulandım ya cimcime elleriyle bi dikiş attırdı yani yerim onu bennn maşallah prensese zamanın geldiğini anlamış elini yuzunden cekmeden gelmiş kuzucuk sorunsuz atlatmana çok sevindim canım geçmiş olsun Allah evladını analı babalı büyütsün. Peki kızın doğumdan önceki kiloyla aynımıydı canım?

Hahaha oyy kıyamammm ilk başlarda çarpar canım benim yiğende kaydıraklı istemişti 2 buçuk yaşında ayırdılar yatagı ilk günler yara bere içinde kaldı ama şimdi alıştı şükür. Çınarda duvarı unutmuştur yavrum öp yerime annesi.

Normal dogum hikayelerinden cikardigim su ki bebek asagi inmisse acilma daha kolay oluyor. O yuzden normal isteyenlerin son haftalarinda yurumesi merdiven inip cikmasi comelme hareketleri yapmasi ayakta durabildigi kadar durmasi yercekimiyle beraber bebegin asagi inmesini kolaylastiran hareketler. Yirtilma olmamasi icin de perine masaji oneriyorlarmis. Ilk defa temmuz topiginde duydum, bebegin cikacagi delige zeytinyagi gibi bitkisel yaglarla dairesel masaj yapmak lazimmis. 37 i bitirenler hadi baslayalim egzersizlere

Sadece doktorluk değil ki , sağlık, eğitim, adalet ve daha bir çok alanda en çok isteğim insanın ve emeğinin değerinin artması .. güzel günler görürüz inşallah bakalım

Bende bekliyorum agustos annesi olacam :) ah o yiğen dediğin şey bendede var 3 tane ölüyoruz birbirimize bende çok merak ediyorum sanki evlatla aynı olacakmış gibi bakalım.

Benim sabah başlarsa ikindiye kadar sürüyor yada akşam başlıyor uyuyana kadar geçmiyor bi kaç saati buluyor yani canım uyumak geçiriyor bi tek bazende yürümek

Ben de saymadim, ama oldukca sik oluyor. Yine de duzensiz oldugu belli, yani duzenli olsa dikkatimi cekerdi, ayrica agri yok, pozisyon degistirince duruyor, o nedenle umursamiyorum.

Kasılma sırasında agri oluyormu karnınızda ve kaşıklarınızda bende sertlesince başlıyor sonra karnım normalde dönünce geçiyor Ağrıda

İnşallah canım
hakikaten bende çok seviyorum kendisini ilgisi alakası çok farklı
ben daha hiç bir şey sormadım kendisine gerek bırakmadan açıklama yapıyor
sezeryan olur mu belki diye sordum hiiiç düşünme bile daha dönmemişti ama normal doğuma engel bir şey yok dedi

özellikle geçen günkü tepkisiyle kalbimizi bi daha fethetti diyebilirim

Kızle kazıklanmada rekor bendemuayeneye 220 nst ye 80 tl veriyorum

benim 90 tl muayene
nst ücretsizmiş sanırım kontrole gidince girildiği için

Bazasi yuksek dedim aha gtti cocugun kafa goz ama cok sukur ki duvara toslamis oraya bi yastik koyarim gece :) bazanin yanina da minder koyayim nolur nolmaz:) uyku gazisi olmasin yavrum :) bizde seni opuyoruz teyzesiii

Bazasi yuksek dedim aha gtti cocugun kafa goz ama cok sukur ki duvara toslamis oraya bi yastik koyarim gece :) bazanin yanina da minder koyayim nolur nolmaz:) uyku gazisi olmasin yavrum :) bizde seni opuyoruz teyzesiii
Uyuyabildimi bari yatagında yoksa gece uyanıp uyanıp geldimi :) kardesi gelene kadar alışır kuzum yatağına

Uyuyabildimi bari yatagında yoksa gece uyanıp uyanıp geldimi :) kardesi gelene kadar alışır kuzum yatağına
Uyudu sukur canim gunduzde orda yatirmistim masallah guzel uyumustu gece 2ye kadar babasiyla nobet tutmuslar :) gunduz cok uyudugu icin uyumamis oyun oynamis bi de gece uyumadan bana gece yemegi hazirlatti bu kucuk adam :) tam uuyumaya gitcem anneeeeeeggg mamaaaaaa :) hadi gelde uyu neyse hazirladim yedi ben uyudum onlar baba ogul aman sabahlar olmasın yapmislar :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…