2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben de burdayım kuzum
16 Ağustos sezaryen tarihim

Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Allah yardımcınız olsun canım inşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebişinle güzel haberlerini bekliyoruz :)
Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım, darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah. Çok tatlı olmuş doğum hikayen :)

Direkt Fito krem diye geçiyor, yara, ameliyat izi ve çatlaklar için kullanılıyor. Gebelikteki kullanım durumunu bilmiyorum. Prospektüsüne bak canım ya da doktoruna danış. Annemin ne kullandığını bilmiyorum ama konuştuğumda sorayım. Ben liearac ın bi jelini bir de serumunu aldım. Hatta jellerin üstündeki puanları biriktirip serumu alescluptan ücretsiz aldım. Bir de kendi yaptığım bir krem var duştan sonra da onu sürüyorum çok güzel nemlendiriyor. Kremi yaparım dersen tarif edeyim

3284 cikmisti sali gunu cuma dogum oldu 3204 dogdu 51 cm ultrasonla ayni.sütüm çok az geldi gelmedi...goguslerim yara oldu aç oldugundan uyumadi mecbur hemsireler mama verdi sutum inene kadar idare edicez ..boyle uyudu yawrum uzuldum ya
Hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla büyütün, büyüsün:)

Hep bu büyük konuşmalarımız işte
Eşimin kronik rahatsızlığı var canım. İyi kötü zamanlarımız olabiliyor. Bugünümüze şükür
Ama eşler arasında doğuma en yakın tecrübesi olan eşim. Adama sezaryen kesisi açtılar, tüm kalın bağırsağını aldılar, epidural da oldu. Allah kimseye yaşatmasın zor zamanlardı. Ama sezaryen olsam halimden anlar

Ayy maşallah öpseydin o minnoş kulaklardan. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Allah şifa versin canim. Insallah bundan sonra evlatlarinla sıkıntısız hastalıksız guzel bir ömür gecirirsiniz.

Rabbim şifalar versin ,bir daha ağır imtihanlar yaşatmasın canım. Herşey insanlar için sizin ki böyle gelmiş geçmiş olsun inşallah.

Gozunaydin cnm Rabbim analı babalı büyütsün ağrım var diyordun kurtulmuşsun. Bol su iç. 45 derece açıyla yat spinal üstü genel biraz ağrılı olur ama geçer hepsi.

Ztonder E Egepam N neye

Tavsiyeler icin tesekkurler. Sozde ben de 3. Aydan beri kremlenip, nemli tutuyorum ama anlamadim neden oldu bende. Arkadaslarimin da hicbirinde olmamis. Fito kremi dogum sonrasi icin turkiye'den geleceklerden isterim, simdi son 4 hafta, lierac, bio-oil, shea butter filan nemli tutmaya bakayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…