- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #58.821
Günaydın :) 5 ten beri ayaktayım heyecandan , yeğen dünyanın en tatlı şeyi derdim hep evlat nasıl olacak kim bilirgrup aksiyon doldu her sayfayı heyecanla okuyorum ve sabırsızlanıyorum .. herkes gidecek ağustosta burayı ben bekleyeceğim sanırım
Allah yardımcınız olsun canım inşallah sağlıcakla kavuşursunuz bebişinle güzel haberlerini bekliyoruz :)Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Maşallah Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın canım, darısı biz bekleyenlerin başına olsun inşallah. Çok tatlı olmuş doğum hikayen :)Herkese çok teşekkür ederim kızlar dualarınız içinde çok teşekkürler..Becerebildiğim kadar doğum hikayemi yazıyım :)
Gece 2 gibi aniden karnım kasıldı sertleşti herzamanki kasilma diye düşündüm ama yumuşamıyodu.1 saat gecti hala taş gibi saga sola dönemiyorum oturup kalkamıyorumm..biraz evde turladım 3 gibi zorla uyudum.4te pat diye bi ses yankılandı sanki içimde kasıktan gelen noluyo derken birden şarıl şarıl su gelmeye başladı banyoya koştum.1 hafta öncesi kahve lekem gelmişti..suyum alt sınırdaydı.o kadar su aktığını görünce bir de hastane uzak olunca biraz stress oldum.banyodan toparlanıp cıkmam yarım saatimi aldi.suyla bir o kanlı sümüksü nişan dedikleri şeyden geldi.apar topar çıktık evden yolda sancılarım başladı.5 dk da bir geliyo yavas yavas siddetleniyodu..hastaneye vardigimizda 2 cm acilmam vardı.sancilarim nst de yuksekti bende zaten o sekilde hissettim baya zorladı beni..suni sanciya gerek yok dediler.5 saat kendi sancimi cektim acilmam ilerlemedi bebegim kanalda değildi.suni sancı verelim dediler..ben epidurl istememistim.suni sanciya 15 dk zor dayandım.hic aralıksız gelen bi ağrıydı nefesimi kesiyodu resmen.epidrl oldum.1 saat sonra 4 cm oldu açıklık 1 saat sonra 6 derken doktor kanala indigini bebegin kulagini tuttugunu söyledi :) kalp atışı normal diye extra bişey verdiler sancimi arttirip bebegin hizla inmesini saglarmiş.2 5 saat sonra epidrl etkisi gecmisti yenilediler.ona ragmen altta baskı hissetmeye başladım belli aralıklarla.ebeyi çağırdik muayne sırasında saçlarını goruyorum hemen dogumhaneye dedi ben sok oldum tabi..dogumhaneye nobetci doktor geldi ama cok tatliydi doktorsuz kaldim diye endiselenirken daha iyi oldugunu dusundum..muhabbet sohbet ederek doğum yaptım.baskı hissi geldikce guclu sekilde ıkın dedi.sancisiz ikinmak zor gelmedi.3.ıkınmamda geldi kizim :) kesi olmadi ama kizim ultrasondaki gibi eli yuzunde geldigi icin 1 dikişlik yırtık oldu :) dogumum epidurlden sonra çok rahattı şükür.doğumdan sonra da oyle siddetli bi agrim olmadı.sadece 24 saattir ayaktayim kizim uyumuyoooooooo :)
Hangi kremi kullandi acaba?
Aslinda "yalanci" iyi bir tabir degil de, iste hazirlik kasilmasi, yani dogum sancisi olmayan rahimin kendini doguma hazirladigi kasilmalar.
Ben seker icin hastaneye kontrole gittigimde, seker hemsiresi bebek hareketlerini takip etmek icin bir alete baglamisti, ustte bebegin kalp atislari altta rahim kasilmalari var. Sizin nst dediginiz alet olsa gerek, orada gostermisti bana kasilma olurken grafikte yukselme oluyor. Ama bunlar dogum sancisi degil tabiki, dedigim gibi hareket edince gecen, duzenli olmayan kasilmalar, agri sizi yapmiyor.
Fito dediginiz liearac phytolastil mi? Ben onun koruyucu kremini kullaniyorum, bi de duzeltme serumu var ona da basladim ama faydasi oldu diyemem.
Bu fito kremin tam adi nedir?
Benim 34e kadar hicbirsey yoktu, sonra 1 taneyle basladi ve giderek arttibu surede hep krem bio-oil kullaniyordum. Basta azken kafaya taktim, sonra biranda cogalinca depresif oldum, sonra bosverdim.
Rahim sag tarafa yatik, kasilmalar bebek hareketleri o tarafta fazla, catlaklar da o tarafta fazla. Ablamin karni fazla buyumemisti, erken dogum oldu 34te, onda catlak yok. Sanirim benim karnim fazla buyudu ve daha 4 hafta var
Depresif olmak da cozum degil tabi, birgun uzuldum sobra topladim, simdi ne yapabilirim ona bakiyorum.
Benim bir hakkım daha var. Bari 2 kardeş olsunlar diyorum. Allah gönlüne göre versin canım, olan evlatlarına sağlık huzur versinSonuncuyu dogurimda ben pes ettim bu kez ilkini ne cabuk unuttuysam ikinciyi bu kadar cabuk yaptim bilmiyorum ana unumu eledim elegimi asicam artik
Hayırlısı olsun sağlıkla mutlulukla büyütün, büyüsün:)3284 cikmisti sali gunu cuma dogum oldu 3204 dogdu 51 cm ultrasonla ayni.sütüm çok az geldi gelmedi...goguslerim yara oldu aç oldugundan uyumadi mecbur hemsireler mama verdi sutum inene kadar idare edicez ..boyle uyudu yawrum uzuldum ya
Amin canim hepimizin insallah tek cocuk olmaz tabi annesi birde kardes lazim pasaya.Benim bir hakkım daha var. Bari 2 kardeş olsunlar diyorum. Allah gönlüne göre versin canım, olan evlatlarına sağlık huzur versin
Hep bu büyük konuşmalarımız işteÇok da güzel yapmış gelmekle :) ben de geçen sene büyük konuşanlardanımarkadaşım ağustos sonu doğurdu , ne kadar zor böyle ben koşa denkleştirmeye çalışcam dedim sonuç ağustos şaka bir yana Allah yokluğunu yaşatmasın biz bir şekilde dayanırız inşallah.
Eşine de çok geçmiş olsun canım sağlığı yerindedir inşallah artık
Ayy maşallahHerkese çok teşekkür ederim kızlar dualarınız içinde çok teşekkürler..Becerebildiğim kadar doğum hikayemi yazıyım :)
Gece 2 gibi aniden karnım kasıldı sertleşti herzamanki kasilma diye düşündüm ama yumuşamıyodu.1 saat gecti hala taş gibi saga sola dönemiyorum oturup kalkamıyorumm..biraz evde turladım 3 gibi zorla uyudum.4te pat diye bi ses yankılandı sanki içimde kasıktan gelen noluyo derken birden şarıl şarıl su gelmeye başladı banyoya koştum.1 hafta öncesi kahve lekem gelmişti..suyum alt sınırdaydı.o kadar su aktığını görünce bir de hastane uzak olunca biraz stress oldum.banyodan toparlanıp cıkmam yarım saatimi aldi.suyla bir o kanlı sümüksü nişan dedikleri şeyden geldi.apar topar çıktık evden yolda sancılarım başladı.5 dk da bir geliyo yavas yavas siddetleniyodu..hastaneye vardigimizda 2 cm acilmam vardı.sancilarim nst de yuksekti bende zaten o sekilde hissettim baya zorladı beni..suni sanciya gerek yok dediler.5 saat kendi sancimi cektim acilmam ilerlemedi bebegim kanalda değildi.suni sancı verelim dediler..ben epidurl istememistim.suni sanciya 15 dk zor dayandım.hic aralıksız gelen bi ağrıydı nefesimi kesiyodu resmen.epidrl oldum.1 saat sonra 4 cm oldu açıklık 1 saat sonra 6 derken doktor kanala indigini bebegin kulagini tuttugunu söyledi :) kalp atışı normal diye extra bişey verdiler sancimi arttirip bebegin hizla inmesini saglarmiş.2 5 saat sonra epidrl etkisi gecmisti yenilediler.ona ragmen altta baskı hissetmeye başladım belli aralıklarla.ebeyi çağırdik muayne sırasında saçlarını goruyorum hemen dogumhaneye dedi ben sok oldum tabi..dogumhaneye nobetci doktor geldi ama cok tatliydi doktorsuz kaldim diye endiselenirken daha iyi oldugunu dusundum..muhabbet sohbet ederek doğum yaptım.baskı hissi geldikce guclu sekilde ıkın dedi.sancisiz ikinmak zor gelmedi.3.ıkınmamda geldi kizim :) kesi olmadi ama kizim ultrasondaki gibi eli yuzunde geldigi icin 1 dikişlik yırtık oldu :) dogumum epidurlden sonra çok rahattı şükür.doğumdan sonra da oyle siddetli bi agrim olmadı.sadece 24 saattir ayaktayim kizim uyumuyoooooooo :)
Allah şifa versin canim. Insallah bundan sonra evlatlarinla sıkıntısız hastalıksız guzel bir ömür gecirirsiniz.Hep bu büyük konuşmalarımız işte
Eşimin kronik rahatsızlığı var canım. İyi kötü zamanlarımız olabiliyor. Bugünümüze şükür
Ama eşler arasında doğuma en yakın tecrübesi olan eşim. Adama sezaryen kesisi açtılar, tüm kalın bağırsağını aldılar, epidural da oldu. Allah kimseye yaşatmasın zor zamanlardı. Ama sezaryen olsam halimden anlar
Hep bu büyük konuşmalarımız işte
Eşimin kronik rahatsızlığı var canım. İyi kötü zamanlarımız olabiliyor. Bugünümüze şükür
Ama eşler arasında doğuma en yakın tecrübesi olan eşim. Adama sezaryen kesisi açtılar, tüm kalın bağırsağını aldılar, epidural da oldu. Allah kimseye yaşatmasın zor zamanlardı. Ama sezaryen olsam halimden anlar
Ben eşlik ederim sanaGünaydın :) 5 ten beri ayaktayım heyecandan , yeğen dünyanın en tatlı şeyi derdim hep evlat nasıl olacak kim bilirgrup aksiyon doldu her sayfayı heyecanla okuyorum ve sabırsızlanıyorum .. herkes gidecek ağustosta burayı ben bekleyeceğim sanırım
Gozunaydin cnm Rabbim analı babalı büyütsün ağrım var diyordun kurtulmuşsun. Bol su iç. 45 derece açıyla yat spinal üstü genel biraz ağrılı olur ama geçer hepsi.Gunaydin kızlar mesajlarınızı okuyamadim henüz k.bkmayin.ben dun 17:00 gibi kucagima aldim yavrumu sukur iyiyiz.emip uyuyorz.bas agrim ense agrim var.spinal tutmadi bna genel anestezi verdiler..
Bize dua edin hersey yolunda gtsin toparlanalim..sizler de vakti gldgnde ksvusun yavrulariniza insallah.
Oh mis daha ne isterimA
Ben eşlik ederim sana
Amin inşallah. Allah kimselere sağlık sıkıntısı vermesin. Verdiğini de dermansız bırakmasınAllah şifa versin canim. Insallah bundan sonra evlatlarinla sıkıntısız hastalıksız guzel bir ömür gecirirsiniz.
İnşallah canım. Allah kimseyi sevdikleriyle ve sağlığıyla sınamasın. Allah tüm dileyenlere şifa versin.Rabbim şifalar versin ,bir daha ağır imtihanlar yaşatmasın canım. Herşey insanlar için sizin ki böyle gelmiş geçmiş olsun inşallah.
Tecrübeli annemiz de kalacakmış ağustosa süperBen de burdayım kuzum
16 Ağustos sezaryen tarihim
Dun gittim agrilarin sancilarin artarsa gel dedi ama suan iyiyim bu gun bir seyim yok gibiMüjdeli haber geliyor sanırım. Gittinmi hastaneye canımm??
Tecrübeli annemiz de kalacakmış ağustosa süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?