2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Direk ustunde fito yaziyor canim. Internete yazdiginda resmini görürsün yesil pembe bir ambalaji var. Taze yaralarin izinin kalmamasi icin kullaniliyor.

Salla canim ya ne agliyorsun gulumse :)

Canım benım ya niye aglıyosun binbirtürlü insan düşüncesi var işte boşver sen. Heleki burada tanımadan etmeden konusup asıl kendileri dalga geçenlere hiç takma kafayı lütfen

Cok cok tesekkur ederim arkadaslar gercekten eksik olmayın.dün moralim sıfıra indi esimle bile vedalasamadim dogru düzgün.o şahsi da Allaha havale ettim.kimsenin kimseyi bu kadar uzmeye hakkı yok.hele bebegimi de uzmeye hic hakki yok.ben agladikca karnimda dört döndü yavrum.zaten bir daha gelipte bu sekilde hakaret ederek konuşursa mahkemeye basvuracagim.burasi sanal ortam diye düşünerek insanlarin bu denli kalbi kirilmamali.herneyse.

Sizleri cok seviyorum :)) bende hazırliycam bugün hastane çantamı.30 uncu haftaya girince cok heyecanlandim.Allah hepimizi bi avazda kurtarsın insallah ❤❤

Çok da güzel yapmış gelmekle :) ben de geçen sene büyük konuşanlardanım arkadaşım ağustos sonu doğurdu , ne kadar zor böyle ben koşa denkleştirmeye çalışcam dedim sonuç ağustos şaka bir yana Allah yokluğunu yaşatmasın biz bir şekilde dayanırız inşallah.
Eşine de çok geçmiş olsun canım sağlığı yerindedir inşallah artık

16.23te kızımı kucağıma aldım çok şükür kızlar :) normal doğum oldu.kanala girmemisti sancıyla bir indi.epidrl sayesinde anlamadim bile dogurdugumu ..darısı tüm bekleyenlerin başına :)
Gözünüz Aydın hayırlı olsun :) Allah bebişi sizlere bağışlasın mutlu sağlıklı ömrü olsun

Herkese çok teşekkür ederim kızlar dualarınız içinde çok teşekkürler..Becerebildiğim kadar doğum hikayemi yazıyım :)
Gece 2 gibi aniden karnım kasıldı sertleşti herzamanki kasilma diye düşündüm ama yumuşamıyodu.1 saat gecti hala taş gibi saga sola dönemiyorum oturup kalkamıyorumm..biraz evde turladım 3 gibi zorla uyudum.4te pat diye bi ses yankılandı sanki içimde kasıktan gelen noluyo derken birden şarıl şarıl su gelmeye başladı banyoya koştum.1 hafta öncesi kahve lekem gelmişti..suyum alt sınırdaydı.o kadar su aktığını görünce bir de hastane uzak olunca biraz stress oldum.banyodan toparlanıp cıkmam yarım saatimi aldi.suyla bir o kanlı sümüksü nişan dedikleri şeyden geldi.apar topar çıktık evden yolda sancılarım başladı.5 dk da bir geliyo yavas yavas siddetleniyodu..hastaneye vardigimizda 2 cm acilmam vardı.sancilarim nst de yuksekti bende zaten o sekilde hissettim baya zorladı beni..suni sanciya gerek yok dediler.5 saat kendi sancimi cektim acilmam ilerlemedi bebegim kanalda değildi.suni sancı verelim dediler..ben epidurl istememistim.suni sanciya 15 dk zor dayandım.hic aralıksız gelen bi ağrıydı nefesimi kesiyodu resmen.epidrl oldum.1 saat sonra 4 cm oldu açıklık 1 saat sonra 6 derken doktor kanala indigini bebegin kulagini tuttugunu söyledi :) kalp atışı normal diye extra bişey verdiler sancimi arttirip bebegin hizla inmesini saglarmiş.2 5 saat sonra epidrl etkisi gecmisti yenilediler.ona ragmen altta baskı hissetmeye başladım belli aralıklarla.ebeyi çağırdik muayne sırasında saçlarını goruyorum hemen dogumhaneye dedi ben sok oldum tabi..dogumhaneye nobetci doktor geldi ama cok tatliydi doktorsuz kaldim diye endiselenirken daha iyi oldugunu dusundum..muhabbet sohbet ederek doğum yaptım.baskı hissi geldikce guclu sekilde ıkın dedi.sancisiz ikinmak zor gelmedi.3.ıkınmamda geldi kizim :) kesi olmadi ama kizim ultrasondaki gibi eli yuzunde geldigi icin 1 dikişlik yırtık oldu :) dogumum epidurlden sonra çok rahattı şükür.doğumdan sonra da oyle siddetli bi agrim olmadı.sadece 24 saattir ayaktayim kizim uyumuyoooooooo :)

Ayy cok tatlis hikaye masallah size ♡♡♡

Gözün aydin canim. Ne guzel atlattin bebisin sag salim kucaginda. Darisi basimiza insallah. Normal dogum hikayeleri herkeste farkli oluyor hepsini de heyecanla okuyorum. Bakalim bize ne nasip olacak. Tekrardan gozun aydin. Adini ne koydunuz? Ne zaman taburcu olacaksiniz?

Ya ne kadarlık oğlun canım
2 yasinda canim
İlk doğum 41 di ama bunda beklemicem canım belli oldu surekls tuvalete gitme isteği geliyor kasiklarimda bir ağırlık vallaagrilarda baslayinca sogani surdum goguslere eger beş dakika ya duserse dus alip giderim hastaneye
Naptin canim sancilarin artti mi nasilsin simdi
Canim dogumda bile donme ihtimali varmis insallah ikiniz icin hayirli bir dogum olur tmm biz cok istiyoruz normal olsun ama belki diger yontem daha hayirlidir o yuzden sen bekle son ana kadar bi baktin döndü
Oyy tam bir abimi oluyor çınar maşallah ah bu hormonlar insanı bi ağlatıyori.
Valla abi oluyor kucuk adamim kocaman yatak aldik bocek gibi kaldi yavrum içinde minnak :) yanina korumalik taktirdik dusmesin diye diger tarafida duvar az once bi agladi firladim yataktan düştü sandım esim kostu gitti ben arkasina kostum duvara vurmus kendini onu hesap edemedim :) bi de esim kizdi ne kosuyorsun sen diye kuzu kuzu döndüm uzandim :)
Insaallahh canım pazartesi etiketle beni haber verirken he :)
Tamam canim etiketlicem insallah ahududu cayimi senin serefine kaldircam donmusse :) :)
Kızlar bir anda sancım başladı ve sonrasında suyum geldi. Simdi hastanedeyim. Bebosla dualarinizi bekliyoruz. Nst ye bağlandık kalp atışlarını duyuyorum. Çok heyecanliiiiii
Yaaaaaaa canimmmm bende cok heyecan yaptim simdiii hayirli haberlerinizi alalim insallahhh
Evet belim yariliyor gibi karnim toplaniyor yalanci kasilmada olabilir ama benim oglan kanala inmeye zorluyor kendini
Canim naptin nst cektirdin mi bi
Sonuncuyu dogurimda ben pes ettim bu kez ilkini ne cabuk unuttuysam ikinciyi bu kadar cabuk yaptim bilmiyorum ana unumu eledim elegimi asicam artik
Bende senin gibi canim diger yarismaci arkadaslara başarılar diliyorum jubilemi yapiyorum :)
Agri sanci gobek adim oldu ama acisada oldurmez modundayim artik. Dönmüstür insallah bebisin benimde haftaya cuma kontrolum gunum belli son kintrol olacak insallah
Oy canim benim cok cektin sende ama insallah yavrucugu kucagina alinca hepsi gececek.kacina demisti doktor gormustum ama unuttum

Canim Allah sifalar versin insallah bebisine de sana da hic bir sey olmadan atlatirsiniz

Ayy canım çok tatlı hikayen. Sancı kısmı biraz zor olmuş ama çok şükür önemli olan doğum sonrası kısmı iyi. Gözün aydın canım

Hadi bakalim hayatinin en guzel camasir yikama utulemesi olacak bu hic bi sey dusunme tadini cikar :) Allah kavustursun esine de canim

Evet senle.ben yatarak gecirdik hamileligi zaten bana misin demiyor simdi de ev temizligine baslicam daha da dogurmazsam kendimden umudu keserim artik yani. Cidden ne uyku var ne rahatim var kasılmıs bi haldeyim artik psikolojik mi bilemedim
Kolay gelsin canım Yine de dikkatli yap :) onların bir hesabı var bizi parmaklarında oynatıp yine bildiğini okuyacaklar eminim içerden gülüyorlardır

Canım ben dün gördüm de birileriyle dalga geçtiğini kim olduğunu anlamamıştım, hatta kola içen varmı diye sordum diye üstüme bile alınmıştım acaba benim sorumla mı dalga geçiyo diye :) ne takıyosun ya boşversene böyle insanlar hep var malesef, iğne ucu kadar önemli bişey olsa dahi pimpirikleniyoruz her soruyu sormak hakkımız. Dün kendimi zor tutmuştum o şahısa karşılık vermemek için, bazı arkadaşlar güzel cevap vermişler yüreklerine sağlık.

Kolay gelsin canım Yine de dikkatli yap :) onların bir hesabı var bizi parmaklarında oynatıp yine bildiğini okuyacaklar eminim içerden gülüyorlardır
Gercekten bizinle alay ediyorlar yaramazlar onu anladim veee kendimi rahat biraktim ben elimi bi ise surmedim dogru duzgun sipada gelmek bilmedi simdide mecburen yapicam bakalim ayni yolda devam edecek mi

Günaydın :) 5 ten beri ayaktayım heyecandan , yeğen dünyanın en tatlı şeyi derdim hep evlat nasıl olacak kim bilir grup aksiyon doldu her sayfayı heyecanla okuyorum ve sabırsızlanıyorum .. herkes gidecek ağustosta burayı ben bekleyeceğim sanırım

Hadi bakalim hayatinin en guzel camasir yikama utulemesi olacak bu hic bi sey dusunme tadini cikar :) Allah kavustursun esine de canim
Allah razi olsun canim insallah cok sağol ❤
aynen canim cok tesekkur ederim.hherkese tekrar tesekkur ederim.dedigin gibi yureklerine saglik. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…