2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Rica ederim. Ben de 3. Aydan beri yağlanıyorum ama okuduğum kadarıyla bu özeni göstererek olacak olanı azaltıyoruz sadece. Tamamen çözüm değil maalesef. Daha çok genetik faktörler devrede oluyormuş. Ben de annemin durumundan endişe ettiğim için önlemimi erken aldım, buna rağmen olursa da artık yapacak bir şey yok.
 
Ohhhh baba oğul takılmışlar kardes geldikten sonra babasına naz yapar inşallah delikanlı :)
 


Ben de annemin durumundan korkup 10. Haftada başladım ama bu hafta çatladım. Ve çatlaklar derinin altında kırmızı izler olarak çıktı yani ben derinin üstünü yaglayarak belki ekstra olacaktan kaçmış oldum ama derinin altındaki o izlere engel olma şansım olmadı. Burda da anladık ki her şeyin başı genetik
 
Gozunaydin cnm Rabbim analı babalı büyütsün ağrım var diyordun kurtulmuşsun. Bol su iç. 45 derece açıyla yat spinal üstü genel biraz ağrılı olur ama geçer hepsi.
Canim cok köyüyüm cook..
Bas boyun agrim mide bulsntim birsey de yiyemiyorum ne fena birseymis.bna ne yedin ictin attin bu narkozu onu soyle
 
Ohhhh baba oğul takılmışlar kardes geldikten sonra babasına naz yapar inşallah delikanlı :)
Aynen canim :) insallah yaa istemicek bebegi diye çok korkuyorum dogum gece olmazsa cinarida hastaneye getirtcem kardesini gorsun dogar dogmaz öpsün bag kursun istiyorum o anda :) ayni anne bebege yapilan ten tene temas gibi bi sey olsun onlarinkide :) cinara bir de kumandali araba alcam kardesi hediye etmis gibi baba ogul oynasinlar sabahlara kadar :) :)
Biz hamiş dayanışması yapıp sana dua edeceğiz ve sen kazanıp cikacaksin kuzuuum :)
Ahhh canimm insallah kizimin sansina atanirimda kafam rahat olur ozel sektorde calismak zor geliyor iki çocukla
interiorarchitect yarın dualarımız seninle olacak :) sınavı geçeceksin topikçene tatlı ısmarlarsın artık
Ayyy senin canin sagolsun canimmm adres ver tatlin kapinda en guzelinden :)
 
Kasılma sırasında agri oluyormu karnınızda ve kaşıklarınızda bende sertlesince başlıyor sonra karnım normalde dönünce geçiyor Ağrıda
Ben de agri olmuyor, makinede gorunce emin oldum, sadece oldugunu fark ediyorum. Hemsire dogum sancisi agrili olur onu da kesin anlarsin demisti. Bu arada herkesin agri esigi farkli oldugundan olabilir. Benim adetim de cok agrili gecmez, kendimi de fazla dinlemem. Ilk gun biraz kasik agrisi olur o kadar.
 
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…