2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sınava giremeden doğuma gidiyormuşsun
Olur mu olur anacım
Bizim çocuklar enteresan biliyorsun beklenen gelmiyor beklenmeyen kucakta
Valla olur mu olur dedigin gibi sagibsolu belli olmuyor bu bebislerin :) ya yarin girim sinava geliyorsa da oyle gelsin yazik gunah o kadar bilgi birikimi :) :) :)

Koku yok renkte koyu degil belki temizleniyordur icim

belki dee
inşallah öyle bişi olsun şu sınav geçene kadar en azından

Teyzeleri oglusumun fotosunu atmak.istiyom size ama.telefondan atabiliyormusunuz ben beceremedim sanki

resim boyutu büyüktür muhtemelen
resimden ekran görüntüsü al onu atabilrsin

Belkide dogmustur bebos :) annesiyle koklasiyorlardir

belki de
herkes herkesi biliyor da bazı kişiler doğururken daha bi içte hisediyoruz sanırım
gnrccn doğururken de o gece hep aklımdaydı :)

Insallah ya cok calistigimdan degilde iste en azindan ne yaparsam kardır bosa gitmesin sinav sonra gelsın gelmek istiyorsa
Akşam olmadan bir görünsenmi canım? Yada turnusol bulun. Aklım sende şimdi
Canim bakcam duruma iki kez oldu bir kez daha tekrarlarsa esime soylicem gitcem doktora

Kızlar bnden sonra kimler dogurdu neler oldu bna ozet gecin okuyamadım mesajlari.
Biz dun taburcu olduk evimizdeydiz
Kizm sukur simdilik iyi bn biraz kotuyum toparlanmaya calisiyorum.Bolca emisip koklasip dinleniyoruz..

Oy maşalalhhh
ağrılarında zamanla azalır inşallah
tadını çıkart cennet kokulunun

senden sonra M Menasali doğum yaptı
bugün de bulasiksuyu nun suyu gelmiş haber bekliyoruz :)

Kızlar bnden sonra kimler dogurdu neler oldu bna ozet gecin okuyamadım mesajlari.
Kizm sukur simdilik iyi bn biraz kotuyum toparlanmaya calisiyorum.Bolca emisip koklasip dinleniyoruz..
Canim menesali dogum yapti senden sonra.
Insallah sende en kisa zamands toparlar diledigin gibi ilgilenirsin yavrunla

Canim tekrardan gozun aydin olsun. Belki yazdin ama kacirdim. Kizinin boyu kilosu nasildi? Usg ile uyumlu dogdu mu? Haftalarimiz yakindi seninle sen dogurunca beni de heyecan sardi
Gogus uclarin nasil, hassaslasma basladi mi?
Senden sonra Menesali normal dogum yapti. 12. Dogum oldu. Bulasiksuyu nunda suyu geldi doguma gitti ama haber yok henuz

Kizlar benim bugun foșur foșur akintim geliyor yani insallah akintidir bildigin camasir pijama islatiyor aklima takildi

Kuzum geçen hafta benim de öyleydi idrari fark etmeden kaçırıyor olabilirsin dedi doktor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…