2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

interiorarchitect canim akıntının rengi su gibi mi krem kıvamındaki süt beyaz akintilardan mi? Su gibiyse bi git hastaneye bence.durduk yere foşur foşur geldigine göre.acaba bebis rahim agzina falan mi tekmeliyo acaba.bende ne zaman bebegim aşağıda tekmelese akintim cogaliyor

Üzülmeye değmez öyle kişiler için yaptığı yorumları okudum çok seviyesizce konuşmuş zaten akíllı bir insan olsaydı o tur konuşmazdı.
İyi yapmışsın canım insan sona yaklaştıkça heyecan basıyor bizde odayı kurduk ama daha eşyaları yıkamadım sifayı kapınca bıraktım işi gücü :) inşallah Allah hepimize hayırlı doğum nasip etsin

Amiiinn canim cok tesekkur ederim.

Melisamin kiyafetlerini yikadim utuledim.battaniyesine sardim çantamin icine koydum.lohusa pijamami ve lohusa pedimi koydum.biberon koydum.bebegimin bezini koydum göğüs ucu kremimi ve kalkani koydum.göğüs pedinden de koydum bi kac tane.yeterli herhalde bu kadar.bide corap ve terlik koyarım kendime.

Birde netten cok güzel bibattaniye aldim canim.koton battaniye.ici elyaf mont gibi sicak tutuyo.pelus battaniyeden daha iyi olur diye düşündüm.şöyle birsey

penye battaniye koydum zaten hastane cantasina.bunu da koyayim degil mi?

İyi baya baya hazırlamıssın :) evet penye battaniye zaten hastane çıkışı takımında olan dimi onun dışında birtane daha götür yanında lazım olur aldığın battaniye guzelmis

Kizlar simdi bugún 37+0 olduk 37 hafta dolmusmu oluyo
Evet 38 den gün almaya başladın cnm bende bugün 37+3 oldum 2 kasımdı sat

Oooh ne kadar güzelmiş canım o öyle :)
Evet benimki Medipol maalesef.Basaksehirspor'un sponsoru olan :)
Nasıl çıkacak takımın masrafları malesef onların adı gözükür vatandaştan çıkarırlar

İlk gebeliğimde dr um hiç uğraşma olacaksa olacaktır olmayacaksa olmayacaktır krem vs fasa fiso demişti kendini rahatlatmak için sürersen sür demişti bence doğru yapısal birsey

İyi baya baya hazırlamıssın :) evet penye battaniye zaten hastane çıkışı takımında olan dimi onun dışında birtane daha götür yanında lazım olur aldığın battaniye guzelmis
Sagol canim benim.bu hastane çıkışından ayri aldigim penye battaniye idi.birde hastane cikisindan aldığımi götürürüm.gerci ben biraz erken hazirlandim ama,hani ani birsey olursa cantami alıp taksiyi çağırıp cikayim diye :))

Canim Allah sifalar versin insallah bebisine de sana da hic bir sey olmadan atlatirsiniz[/QUOTE]
Çok sagol canım benim böle kimselede konuşmadım korkuyorum baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…