2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim cok köyüyüm cook..
Bas boyun agrim mide bulsntim birsey de yiyemiyorum ne fena birseymis.bna ne yedin ictin attin bu narkozu onu soyle
Canım bak benim Dr um voltaren fitil verdi. İnan boyun ağrısı şıp diye kesti şuan öyle rahatım. Tavsiye ederim. Bol su iç. Uyurken kesinlikle 45derece açıdan düşük olmasın yastığın. Minoset Parol içilebilir. Sade Nescafe iç şekersiz. Baş ağrısına da patatesi yuvarlak doğra alnına sar çok iyi geliyor. Ben ikincide spinal üstüne az narkoz aldım. Böyle atlattım. Ama voltaren fitili dene derim.

Aynı kaderi paylaşıyoruz
Şirket bir kısmını karsılıyor ama 320 her muayene de biz veriyoruz

Nst hiç girmedim ama telde fiyat sordum 200e yakın birsey dediler:
Senin hastanen neresi canim birde şirket karsiladiktan sonrami siz 320 veriyorsunuz biraz fazlaymis

Ben de agri olmuyor, makinede gorunce emin oldum, sadece oldugunu fark ediyorum. Hemsire dogum sancisi agrili olur onu da kesin anlarsin demisti.
Teyzeleri yakisiklim

Ay maşallah subhanallah
Rabbim nazarlardan esirgesin
Ay çok tatlı bu kurban olurum ben bunu yaradana
Annesi ömrü de bahtı da herşeyi çok güzel olsun inşallah.
Çok koklayasım geldi

Yok artik bu ne ya soygun resmen. Sgk ya sikayet etmek lazim. Dogum ne kadar peki

BadeAk34 gittiği hastanenin SGK anlaşması yok özel sigorta karşıladıktan sonra ödediği fiyat.
Bir de sanırım doktoru profesör riskli gebelik uzmanı olması lazım.

Tzadkiel Atakent’te nst ne kadar? Ben daha hiç girmedim bakalım biz ne kadar vereceğiz.

Suyla beraber sut beyaz akinti canim mesela biraz akinti gelmis gerisi su

Teyzeleri yakisiklim
Oyy masallah sana yakisikli pasa saclarini severim senin

Bence bir doktora gitmelisin

Canim sen yinede her ihtimale karaşi gitsen bi doktoruna neolur neolmaz
Ya bilmiyorum ki gitsem mi ki esim isten gelsin bi soyliim bakim olmasa gidelim gelmedi 2 kez disinda 3.gelirse gitcem dedim ama bilemedim simdi

Oyy masallah sana yakisikli pasa saclarini severim senin

Ya bilmiyorum ki gitsem mi ki esim isten gelsin bi soyliim bakim olmasa gidelim gelmedi 2 kez disinda 3.gelirse gitcem dedim ama bilemedim simdi
Canim ben 9nlem amacli demistim ama simdi benimde bazen beyaz krem gibi akintiyla beraber su gibi geliyo ben bunu doktora soruyorum normal siyo suyuda hep iyi cikiyo ben sen su gibi deyince sadece su sandim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…