2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya Kızlar ben hep yanlış alarm veriyorum ama bu sefer galiba gerçek ağda yapmaya oturdum bildiginiz afedersiniz sarı sümük gibi bişey geldi ve avcumu dolduracak kadar çoktu nişan degil mi bu defa ama pembelik kahverengilik yok sarıydı

Canim seninkini bilmiyorum ama bana doktorum kahverengi yada pembe sümûk kivaminda gelirse nisandir demisti

Yemyesilbirdeniz canim senin belli oldumu sezeryanin nasil.olacagi doktor bana epidural dedi ama ben tirsiyorumnasil olacak ben beni tamamen uyusturun bisey hissedip gormeyim dedim oda bana ilk defa bebegin olacak bunun ilk duygularini yasamalisin desi valla masada bayilirsam diye korkuyom

Canim voltaren icin doktoruma bir danisayim bakalim co
Canim senin epiduralmiydi acaba
hayir canim.spinal sezeryan ama tutmadı bna spinl uyusmadim genel yaptılar

Olabilir canim netten baksana ben direk sezaryen okdum nisan su helmesi sanci vs hic bilmiyorum ama olabilirde

Olabilir canim netten baksana ben direk sezaryen okdum nisan su helmesi sanci vs hic bilmiyorum ama olabilirde
Netteki resimlere çok benziyordu canım sabah unuttum gitti telefonu elime alınca bi bakıyım dedim aynı resimdeki olunca kafama dank etti

Canim seninkini bilmiyorum ama bana doktorum kahverengi yada pembe sümûk kivaminda gelirse nisandir demisti
O renkler hiç yoktu tatlım geçen hafta gelmişti o kahverengiydi o kadar azdı ki doktor nişan olsaydı rahim agzı kısalırdı o yüzden değilmiş dedi acaba parça parça mı geldi ki olabilir mi

Ben internetten baktığımda biraz pembelik te oluyordu canim ama belli de olmaz.cok mu yogundu birden lap diye mi akti?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…