2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ben muane ücreti dışında nst ücreti ekstra vermiyorum sadece muane oduyorum. Nstye para almadilar

Bi dra mi gitsen buda yanlis alarmsa dr seni kabul etmicek artik
Valla artık bu üçüncü alarm kimse inanmayacak gerçekten gelse de :) anneme gidicem akşama doktor komşu ya zaten annemin ordan kapıyı tıklatıyım diye düşündüm canım :)

Canim ben 9nlem amacli demistim ama simdi benimde bazen beyaz krem gibi akintiyla beraber su gibi geliyo ben bunu doktora soruyorum normal siyo suyuda hep iyi cikiyo ben sen su gibi deyince sadece su sandim
Benimde oluyor normalde ama buguns anki diger gunlere nazaran daha fazla gibiydi su gibi olan. Takipteyim canim tekrarlarsa goruncem doktora
Ama dogum olmadan normal mi sut gelmesi.benim daha dogumuma 2 ay var
Normal canim dogumdna once boyle hafif islanma olabilir

Kızlar 2 gündur benim kizın karni ara ara ağrıyo ishali de yok ama bagirsak enfeksiyonumu oldu anlamadim sürekli ağrısi yok ama gün içinde karnım ağrıyo diyo ufff yine buldu bizi rahatsızlık :/ interiorarchitect cnm senin gecende oglanında karni agriyo du noldu sonra iyileştimı?

Valla artık bu üçüncü alarm kimse inanmayacak gerçekten gelse de :) anneme gidicem akşama doktor komşu ya zaten annemin ordan kapıyı tıklatıyım diye düşündüm canım :)
Canım nişan bişe olsa Doğum başlamış demek olmuyor ki. Nişan baya kahverengili bişeyler oluyor bazen kan pıhtısı gibi. Sıkma canını daha zaman var

Canim cok gecmis olsun cinarin atesi ve karin agrisi sebebi ishalmis anladigim kadariyla bi gun ishal oldu sonra surmedi sadece 4 kez o sekilde kaka yapti ve gecti ama kaka sıkıntısı devam ediyor poposunda catlak olmus her yapmaya aglamaya devam ama kakasi normal yani kabiz degil. Kizina yedigi bi sey dokunmus olabilir mi

Geçmiş olsun kabız veya idrar yolu enfeksiyonuda katın ağrısı yapabiliyor aile hekiminde idrara baktırabilirsin kakada yapmadıysa onu takip et geçer yapınca inşallah

Canım nişan bişe olsa Doğum başlamış demek olmuyor ki. Nişan baya kahverengili bişeyler oluyor bazen kan pıhtısı gibi. Sıkma canını daha zaman var
Yok panik yapmadım artık hep yanlış alarm oluyor mi haftadır zaten :) ama normal mi akıntı değildi gelen ondan şaşırdım canım ya

Zaten perde oluyor önünde ve sanırım serumla hafif sakinleştirici veriyorlar bende öyle düşünüyordum ama gayet sakindim öncesi bekleme sırasında devamlı ağlıyordum stresten hatta ama o an sakindim aklımdan hamile olmak isteyen çevremin isimlerini geçirip onlar için dua ettim. Dr da arada konuşturuyor zaten bi anda sesle stres bitiyor heyecan başlıyor o duyguyu yaşamalısın bence zorunlu değilsen genel olma derim. Anlatırken bile tekrar hatırladım gözlerim doldu

Rabbim sağ salim kavuştursun sizi

Canım benim ilk gbeeliğimde nişan gelmişti sarı değildi ama dediğin gibi avucu dolduracak kadardı. Nişandan 4gün sonra suyum geldi. Bu süre zarfında bekledim sadece diğer işaretler zamanla çıkacaktır ortaya. Aynı jöle gibi biraz kırmızılık vardı

Havuza ya da denize girdi mi? Bir de havalar çok sıcak anlamadan çarpılıyor Çocuklar. Allah şifa versin kuşum.
Günler yaklaştıkça eğer biliyorsa o da zamanın çok yakın olduğunu psikolojik de olabilir annesi.

Bakalım ne olacak canım benim ilk dogum olunca hepsini sırayla gelecek gibi bekliyorum ama heyecandan belki hepsi kandırmaca bende hiç biri gelemden direk ağrı olacak bilmiyorum

Hastaneye git mutlaka canim.benim de goguslerimde islaklik var bi baktim ucundan su akiyo.süt mü su mu anlamadim tehlikelimi acaba
Sütten önce gelen sıvı oluyor odur ama sakın gögüslerini sıkma sıkıştırma yani akıtmaya teşvik etme çünkü doğumu tetikleyebiliyor daha haftanda erken riske atma ilk gebeliğimde doğuma bir iki hafta kala gelmişti benimde damla damla şeffaf sıvı ama bu sefer yok mesela

Ağustosa bende burdayım benide yazın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…