2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben normalde hic aglamam ketumum biraz yani ama bu hamileligin son aarinda herseye duygulanip agliyorum istemesemde

Bugün ağlamaktan miğdem bulandı kızlar ... sesli sesli ağladım . Annem doğumuma gelecekti. Abim anneme demiş ki mesengerdan sonradan okudum . Senin zaten bi kızın bi oğlun var ben neyim ki bizim Doğuma gelmedin şimdi onunkine geliyorsun. Annem çok çok uzakta yaşıyor bu arada. Böyle bişeyi neden söyler ki bi abi kızmakta ağlamakta haksızmıyım? Ağzıma geleni saydım arayıp ama yinede hem kendime hem bebeğime oldu olan ...

Arkadaşlar Merhaba
Fırsat buldugumda yazdığınız tüm mesajları okuyup cevap vereceğim. İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederiz.

Doğum hikâyemizi daha sonra ayrıntılı anlatacağım
Dün gece saat 00.45 ti yanlış hatırlamıyorsam bir anda sancım başladı. Ben daha araliklarini hesaplamaya çalışıp bir yandan da doğum olursa diye gerekli hazırlıkları yaparken suyum geldi. 01.30 gibi hastanedeydim. 01.30'dan 15.00 a kadar sancı çektim. Açılma ilk başlarda çok hızlı oldu. Önce 2, sonra 4, sonra 7 ve en son 9'da sabit kaldı. Bu yüzden bana suni sanci verdiler. Sancılar arttı açılma tam 10 cm olunca doguma alındım sanırım 30 dk sonra beboş dünyaya geldi. Epiduralsiz doğum oldu.
Minnosumun doğum esnasında omzu catlamis sinirlerde sorun yok çok şükür. Belli bir süre kolunu sabitleyip durumunu takip edeceğiz. Onun haricinde bir sıkıntımız yok. Sütümüz akmasa da damliyor. Beboşun emme durumu çok iyi. Kısacası iyi dilekleriniz ve dualariniz bize çok yardımcı oldu. Tekrar çok çok teşekkür ederiz

Geçici bi durumdur inş canı. Allah yardımcınız olsun kemikler sertleşmedi daha kaynayıp gider. Hayırlı uğurlu olsun Bebişin

Gözün aydin cnm
Rabbims sağlıklı sıhhatli mutlu huzurlu yetiştirmeti nasio etsin. Hyrli evlat olsun ins...

Ztonder basbelasiyim Ben de omega-3 kullandim ama gecen haftalarda biraktim. Doguma yakin dogumdaki kanamayi artirmasin diye birak demisti ebe.

Gozunuz aydin, guzel bir kavusma olmus. Kac kilo dogdu bebeginiz?

Canım gözün aydın. İnşallah bebiş de çabucak atlatır

Annem ebe benim. Hatta bugün konustuk o omuz çatlamasını. Olur bazen dedi, ama önemli bişi değil geçer çabuk dedi. Takma kafana sakın. Hayırlı olsun canım.

Kuzum benim kıyamam ,Allah beterinden saklasın inşallah.
Ayaklanınca bir sadaka çıkar annesi.
Hayırlı evlat olsun ,ömrü de bahtı da güzel olsun Nil Sevi’nin.
Güzel güzel haberlerinizi bekliyoruz inşallah

Hayatta almam almadım da
Sanki o çekiyor o kadar eziyeti
O bana alacak tabii ki
Adam işin en zevkli kısmında çalışıp 9 ay yatıyor bir de ne hediyesi
Ne hediyesi yahu! Ben neler çektim, iğneleri kalçadan göbekten en az 200 iğne yemişimdir. Fıskıye gibi olmustum artık. Yumurta toplama işlemi anestezi altında. Transfer işlemi... bir de bunun üstüne hediye alacagım he. Kusura bakmasın valla çöp almam. Onun alması gerekir bu konuda çok netim

Hayırlı uğurlu olsun , ikinize de gecmıs olsun omuzu insallah çabucak iyileşir bebişin . Biranda kurtulmuşsun darısı başımıza insallah

Neden böyle bir polemik başlatıyor ki şimdi doğum üzeri.
Hiç hoş olmamış ama üzülme boşver son zamanların zehir etme kendine.
Annen gelecek mi? Ne diyor bu duruma?

Haklısın valla bacım

Süt var ama seffaf ve az suan 12 saat hic uyumadi surekli emzirmeme ragmen agladı.en son mama verdik mecburen.doktor takviye yapin arada dedi.insallah gelcek daha yoğun..şuan baska bisey istemiyorum..uzuluyorum doymayip agladigini gorunce

Süt var ama seffaf ve az suan 12 saat hic uyumadi surekli emzirmeme ragmen agladı.en son mama verdik mecburen.doktor takviye yapin arada dedi.insallah gelcek daha yoğun..şuan baska bisey istemiyorum..uzuluyorum doymayip agladigini gorunce

Bebekler biraz stoklu doğuyorlar ve mideleri henüz minicik. Bir çay kaşığı süt bile yeter. Ağlamasının sebebi aslında açlık değildir. Ortama uyum sağlama olabilir. Seninle temas halinde olmak istiyor olabilir. Sen de süt konusunda stres yaparsan sütünün gelme süresi daha da uzar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…