2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım aynen bu kızım da erken geldi :) bu sabah geldim, suni sancıyla doğurdum :)

Canim o abinin saygisizligi onunkinde musait degilmis gidememistir yani bòyle demesimi gerekiyordu insanlar neden anlayissiz oluyorlar anlamiyorum

Ben geldim canlar biraz gec oldu ama disari cikmistik biraz hava alalim diye gececi vardiyasi burdami bakalim

Çok seviyorum emzirmeyi ama işte Talha emmeye uğraşıyor güzel kavrıyor istediği gibi gelmeyince sinirleniyor ağlıyor sakin olmaya çalışıyorum ama üzülüyorum öyle olunca

Bu sabah gittik 15 dk da 4 defa ağrı çıktı ama acilmam cok yok beklicez dedi canım
Dogum yakin o zaman canim hadi hayirlisiyla sancilarin duzene girer rahat bir dogum yaparsin
Evet canım aynen bu kızım da erken geldi :) bu sabah geldim, suni sancıyla doğurdum :)
Masallah canim Allah bagislasin iyisiniz ikinizde insallah
canım sarılığı yüksek çıktı bu gece yatış verdi doktor süt sağıyorum 2 saatte bir bakalım sabah çıkıcaz inşallah
Oy kuzucugum benim insallah guzel guzel beslenir hemen duser sariligi canim kizin nasil karsiladi bebisi

Cok gecmis olsun ikinizede canim. Afiyet bal seker sifa olsun sutler yavruna tez zamanda iyilessin omzu Kuzucugun. Allah size bagislasin yavrunuzu gozunuzaydin sende sirani savdin sira bizde :)

Canim hem gozun aydin hem de gecmis olsun. Kilolu mu dogdu bebos. Daha kucuk oldugu icin hizli kaynar ve iyileşir insallah. Allah bagislasin size anali babali buyutun

Hayirli olsun canim bebek icin Allah acil sifalar versin birsey olmaz insallah❤❤❤

Doğuranlara hayirli olsun. Doguma girenlere allah kolayliklar versin... vok okuyamadim takip edemedim. Annemlerin yanina geldik erdeke bugun. Nefes alamiyorum ben yaa, baya kotu oldum, sicaktan. Napicam uyuyamiyorum da, bugun fazla mi sicak bana mi dokundj anlamadim. Bogulacam diye bir telasla firliyorum yattigim yerden ama konteolu kaybetmemeye de calisiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…