2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gnrcnn nasıl gidiyor iki kızla hayat kuzum?
Alışabildiniz mi birbirinize? Ağrın sızın çok yoktur inşallah.
Kokla kuzucuklarını benim için.
Gün geçtikçe daha iyi olacağız gibi annelik acayip bişey terminatör oluyorsun içinde bir çalar saat oluyor mesela emzirme saati tak diye uyanıyorsun,karakter tahlilimde yanılmadım bu arada melis minik bir bal arası söylenmesi hiç durmuyor vız vızda vızvız hep bi sesler var onda Melinamda ağır atın tekmesi gibi pek susup susup bir deliriyor Allahımmm döver kız bunlar beni :)))))

Maşallah kızlara.
Sağlıklı olsunlar da bırak söylenip ağlasınlar.
Rayına oturacak zamanla.
Allah sana güç kuvvet bir de bol bol süt versin inşallah canım.

Çok seviyorum emzirmeyi ama işte Talha emmeye uğraşıyor güzel kavrıyor istediği gibi gelmeyince sinirleniyor ağlıyor sakin olmaya çalışıyorum ama üzülüyorum öyle olunca

İştahlı bir bebek mi? Süt az geldiği için mi bağırıyor?
Erkek işte açlık asabiyet yapıyor kalbine giden yol da midesinden geçiyor

Ayy ben iki prensesimi kaçırmışım geldiker demekkk hayırlı olsun canımmm kendini de biraz diblendirmeye çalış durdum durdum bir hafta terminatör dediğin gibi hep düşen tansiyonum bir anda fırladı elim ayağım tutmadı bebişlerin bize ihtiyacı var 1-2 hafta değil doğru tempoda ilerlemek lazım
İkiz zormuş yaşaması güzelmiş kolaylıklar hepimize

Hic ayrilmiyoruz canım :) uyumak yerine bakışmak istiyo bizim kiz.olcak insallah ya ilk olmasinin acemiligi var :)

Berbat bi gece ve berbat bi sabahtı ahır derecede üşütmüşüm ölüyorum sandım gece 4 de dayanamadım sürekli terliyorum titriyorum eşime hastaneye gidelim dedim gittik mi serum verdiler anında etki etti agrılarım kesildi gelin görmeyin ki hastaneden çıkar çıkmaz bir istifra sokağın ortasına altıma da fena kaçırdım çok utandım ağlayacaktım mahvoldum zaten uykusuzum

Neden böyle bir polemik başlatıyor ki şimdi doğum üzeri.
Hiç hoş olmamış ama üzülme boşver son zamanların zehir etme kendine.
Annen gelecek mi? Ne diyor bu duruma?
Sakın anneme söyleme kavgayı bide diye tehdit ettim . Çünkü annem kanser falan atlattı. Bilmiyorum bu düşüncesizliğin kaynağını ama hala etkisinden çıkamadım. Annem geliyor evet tek mutluluk o şuan. Eşime de söyleyemedim birilerine söyleyip rahatlamam lazımdı . Teşekkürler canım mesajın için

Aaa olurmu hiç en son dünden önceki gün eşimin hamileliğin bitsin kurban keseceğim demesine 2 saat salya sümük nefesim kesile kesile ağlamıştım ben seni çokmu bıktırdım diyerek
Bu adamlara sıra dayağı lazım benimki de sen bir doğur büstünü diktircem demişti ben de çok ağlamıştım bence en kolay baba olacaklardan birisi o ama yine de yaranılmıyor çok naz yapsaydım diyorum bazen belki o zaman daha çok kıymet bilinirdi

Kızlar ya iki gündür başım çok dönüyor tansiyonum inanılmaz düşüyor Halim olmuypr hiç sürekli uyuşuk gibiyim 8 4 olmuş şimdi de yine
Bol bol şu içmeye çalış ve yatarken mutlaka sol yanına yat, sırtüstü çok yapmamaya çalış, hala fayda etmezse doktoruna şöyle mutlaka geçmiş olsun

çok geçmiş olsun canım.nane limon kaynatıp iç midene iyi gelir inşallah

Canın öncelikle gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsğn yavrunuzu inşallah. Çok çok geçmiş olsun ikinizede, omuzu da tez zamanda iyileşir inşallah minik kuzunun.

Arada aile içinde anlamsızca bu tarz gerilimler oluyor.
Geçmiş olsun annen rahatsızlık geçirmiş bir daha olmasın inşallah. Söylememekle iyi edersin kadıncağız daha çok üzülür.
Sıkma canını boşver. Bebişine odaklan sadece. Sonuç olarak da annen yanına geliyor. Keyfini çıkar.

Pahaliymis hakkaten 10 gun kontrol suren vardir insallah :)
Eee dogum ne kadar bu hastanede. Hangisi bu acibadem mi medipol mu
Ben medikalpark a 110 tl muayene veriyorum. Nst ucretsiz

Sız pembe mavıye mı gıdıyordunuz? Ben daha nst ye gırmedım de 80 tl mı ?

Kızlar bu reflü beni öldürmeden bir doğursaydım gece uyurken aniden ağzıma gelen su nefes boruma kaçıyor uyku halinde ve ben boğularak uyanıyorum, okadar kötü birşey ki anlatamam. Nefesim kesiliyor açana kadar çıkardığım sesler, gözlerimden gelen yaşlar, sonrasındaki ağrı.... yastığı yükselttim olmadı, gaviscon başladım inşallah faydasını görürüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…