2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

10 a düşmüş değerimiz canım çıkıcaz birazdan bizimki yeni bi oyuncak gibi görüyo bebeği hiç başından ayrılmıyo

Gunaydin herkese buraya pek birsey yazamasam da okuyorum.
Ben ANKARA ya tasinacam doktor ve hastane onerisi olan var mi? Ankara da olan var mi?
Herkese Allahim kolay dogumlar ve saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Günaydın canım. Devlete gidiyorum ben Keçiören eğitim araştırma hastanesi ni tavsiye ederim Zeliha atak , sevgi türe ve emre günakan iyi doktorlar. Ozellikle Zeliha atak ve sevgi türe. Eğer özel istiyorsan diğer arkadaşlar yardımcı olur zaten

Tesekkür ederim canim ...dogumu da arastirmada mi yapacaksin insallah?

Gozunaydin cnm Allah analı babalı buyutsun tebrikler

Aynı dertten ben de muzdaribim evde işte arabada her yerde rennie var evin ayrı odalarında gaviscon var bağımlı gibi , bana baya fayda etti inşallah size de eder

Cnm tebrik ederim sağlıkla mutlulukla büyütün bebeginizi . İnş omzuda düzelir kuzunun, doğum anında bebeği cikartirkenmi omzu çatlamış kıyamam ya

Günaydın kızlar bu meme ucu yara olması ilk doğumdamı oluyor sadece ikincide de oluyormu bilginiz varmı yani yollar açıldığı için ikincide olmaz belki diye düşündüm ama

Canım bende reflü yokta benimde genzime çok tükrükkaçıyor uyku apnesi gibiyim agırlıgımızdan da olabilir ben ona bağladım sebebini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…