2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin herkese buraya pek birsey yazamasam da okuyorum.
Ben ANKARA ya tasinacam doktor ve hastane onerisi olan var mi? Ankara da olan var mi?
Herkese Allahim kolay dogumlar ve saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Ben ilk kızımı ankarada medikanada doğurmuştum ama doktorum ankara hastanesine geçtiği için gitmedim bu doğumumu yaşadığım ilde yapmaya karar verdim. Özel hastNe düşünüyorsan birçok arkadaşım tobb hastanesinde yaptılar çokta memnunlardı ankarada yapsam oraya giderdim.

Valla toplamda sekiz hurma yiyip bi çay bardağı adaçayı içmişimdir. Sen karar ver :)

Dün gece suyumun ve nişan gelmesiyle bu sabah gidip suni sancıyla doğurdum :) zaten açılmam da varmış çünkü

Belki de zaten acilmasi olan, dogumu yavastan baslamis olanlarinkini hizlandiriyor, hic baslamamissa etki etmiyordur...

Yani tanımıyorum hiçbirinizi kimsenin günahınıda almak istemiyorum ama böyle olaylarda arkada genelde gelinler çıkıyor doldurup gazlayıp çekiliyorlar malesef benim annemede ikinci çocuklara bakmam diyordun bakalım bakacakmısın demiş çok üzüldüm ben ilk çocuğumda 3 yıl çalışmadım bunalıp anneme gidip kaldığım bakma olmuş herkes şimdi akıl veriyormuş çalışmasın diye destek olup annelere yanlız bırakmayın bakın diyeceklerine

Bizim gurubun doğum hikayelerine bayılıyorum ya çok güzel :) Allah analı babalı büyütsün canım sanada geçmiş olsun vede tebrik ederim normal dogum olmuş ne güzel. Minnoşunada geçmiş olsun omzu tez zamanda iyleşir inşallah kuzucugun

Günaydın kızlar bu meme ucu yara olması ilk doğumdamı oluyor sadece ikincide de oluyormu bilginiz varmı yani yollar açıldığı için ikincide olmaz belki diye düşündüm ama
Bebegin kavramasiyla alakali o yüzden ilkiyle kiyaslamamak lazim. Bebege memeyi dogru tutturabilmek ve dogru pozisyonda emzirebilmek lazum yoksa yaranin kacisi yok.

Cok gecmis olsun uzme kendini hepimizin basina gelebilecek birsey ve gecici bir süreç bu utanilacak birsey degil.

Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Bebegim muhtemelen sezeryan ile 10 agustos dogacak. Sezeryan geciren anneler size bir kac sorum olacak.
1. Sezeryandan sonra sutunuz hemen geldi mi?
2. Sezeryandan once meme uclariniz yara olmasin diye bir sey surdunuz mu?
3. Sezeryandan once agda yapmak sakincali mi, kac gun once yaptiniz?

Canim gecmis olsun

Sutum ertesi aksam tam olarak indi. Ama oncesinde damla damla kolostrum geliyordu ve bu bebek icin yeterli zaten. Bir gunluk stokla doguyorlar cocuk dr umuz oyle demisti hastanede. Gogsume hicbirsey surmemistim. Sonrasinda biraz yara ve acı olunca lansinoh denedim hicbir ise yaramadi. Tahinin uzerindeki yagi her emzirme sonrası sürdüm ve emzirme oncesi sildim iki gunde toparlandi ve sonrasinda ne aci ne yara olmadi. Ben erken dogum riskim oldugu icin iki gun once once agda yaptırdım. Benim sezeryan tarihimde 08.08.

Cok tesekkur ederim canim cevap verdigin icin, insallah hersey yolunda gider hepimiz icin, sezeryan tarihlerimiz yakinmis

Canım hayırlı uğurlu olsun bebos. Rabbim anali babalı büyütmek nasip etsin .Kolundaki sorun da kısa sürede toparlar inşaallah kendinize cooook iyi bakın ikinizi de öpüyorum

Benimde sutum ikinci gun geldi canim bebek cok aglayinca dra sormadan mama verdik ama bu kez vermyi dusunmuyorum cunku beni emmek istemedi.
Meme uclarima bisey surmedim emzirmeye bagli yaram olmadi ama sagmaya baslayinca yara oldu lansinohla gecistirmeye calistim dogru emzirirsek bebege memeyi duzgun tutturursak yara olacagini sanmiyorum.
Benim sezeryan tarihim de 6 agustos bi hafta once yaptiricam agdami ona bagli bi sorun olurmu bilmiyorum ancak olursada agdadan sonra olsun napalim

Geçmiş olsun canım ya utanılacak bir şey yok ki hastalık herkese var olan durum. Nasılsın şimdi iyimisin? Son dönem, bir de bu sıcakta hastalanmışsın çok geçmiş olsun canım. Aslında ben kendimden de bekliyorum vantilatör kapanmıyor cam da açıyorum sürekli cereyanda kalıyorum bilerek.

Her an ne olucağı beli olmaz elbete.
Bende eşime büyük boy detarjan aldırdım. Dertarjandan bolsun nolucak yikarsın diyor. Bide boyle daha pasaklı oldular baba kız sanki.

Benim sütüm banyo yapıyorum sonra geliyor ama tam olarak 3. gün geliyor.
Şimdiye kadar göğüs ucum için önceden birşey kullanmamıştım ama iki gündür çok hassaslaştı sızlıyor gibi, pazartesi kontrolde doktora soracağım.
16 Ağustos sezaryen tarihim ayın 13 ünde ağdamı yaptıracağım bir aksilik olmazsa.

Ayy maşallah. Çabucak iyileşir annesi merak etme. Sağlıkla huzurla dolu ömrü olsun inşallah

Ben sorun olacagini sanmam ben son 4 aydir surekli yaptiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…