- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #59.301
Ben ilk kızımı ankarada medikanada doğurmuştum ama doktorum ankara hastanesine geçtiği için gitmedim bu doğumumu yaşadığım ilde yapmaya karar verdim. Özel hastNe düşünüyorsan birçok arkadaşım tobb hastanesinde yaptılar çokta memnunlardı ankarada yapsam oraya giderdim.Gunaydin herkeseburaya pek birsey yazamasam da okuyorum.
Ben ANKARA ya tasinacam doktor ve hastane onerisi olan var mi? Ankara da olan var mi?
Herkese Allahim kolay dogumlar ve saglikla bebislerimizi kucagimiza almayi nasip etsin
Valla toplamda sekiz hurma yiyip bi çay bardağı adaçayı içmişimdir. Sen karar ver :)
Dün gece suyumun ve nişan gelmesiyle bu sabah gidip suni sancıyla doğurdum :) zaten açılmam da varmış çünkü
Yani tanımıyorum hiçbirinizi kimsenin günahınıda almak istemiyorum ama böyle olaylarda arkada genelde gelinler çıkıyor doldurup gazlayıp çekiliyorlar malesef benim annemede ikinci çocuklara bakmam diyordun bakalım bakacakmısın demiş çok üzüldüm ben ilk çocuğumda 3 yıl çalışmadım bunalıp anneme gidip kaldığım bakma olmuş herkes şimdi akıl veriyormuş çalışmasın diye destek olup annelere yanlız bırakmayın bakın diyeceklerine
Sakın anneme söyleme kavgayı bide diye tehdit ettim . Çünkü annem kanser falan atlattı. Bilmiyorum bu düşüncesizliğin kaynağını ama hala etkisinden çıkamadım. Annem geliyor evet tek mutluluk o şuan. Eşime de söyleyemedim birilerine söyleyip rahatlamam lazımdı . Teşekkürler canım mesajın için
Bizim gurubun doğum hikayelerine bayılıyorum ya çok güzel :) Allah analı babalı büyütsün canım sanada geçmiş olsun vede tebrik ederim normal dogum olmuş ne güzel. Minnoşunada geçmiş olsun omzu tez zamanda iyleşir inşallah kuzucugunArkadaşlar Merhaba
Fırsat buldugumda yazdığınız tüm mesajları okuyup cevap vereceğim. İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederiz.
Doğum hikâyemizi daha sonra ayrıntılı anlatacağım
Dün gece saat 00.45 ti yanlış hatırlamıyorsam bir anda sancım başladı. Ben daha araliklarini hesaplamaya çalışıp bir yandan da doğum olursa diye gerekli hazırlıkları yaparken suyum geldi. 01.30 gibi hastanedeydim. 01.30'dan 15.00 a kadar sancı çektim. Açılma ilk başlarda çok hızlı oldu. Önce 2, sonra 4, sonra 7 ve en son 9'da sabit kaldı. Bu yüzden bana suni sanci verdiler. Sancılar arttı açılma tam 10 cm olunca doguma alındım sanırım 30 dk sonra beboş dünyaya geldi. Epiduralsiz doğum oldu.
Minnosumun doğum esnasında omzu catlamissinirlerde sorun yok çok şükür. Belli bir süre kolunu sabitleyip durumunu takip edeceğiz. Onun haricinde bir sıkıntımız yok. Sütümüz akmasa da damliyor. Beboşun emme durumu çok iyi. Kısacası iyi dilekleriniz ve dualariniz bize çok yardımcı oldu. Tekrar çok çok teşekkür ederiz
Bebegin kavramasiyla alakali o yüzden ilkiyle kiyaslamamak lazim. Bebege memeyi dogru tutturabilmek ve dogru pozisyonda emzirebilmek lazum yoksa yaranin kacisi yok.Günaydın kızlar bu meme ucu yara olması ilk doğumdamı oluyor sadece ikincide de oluyormu bilginiz varmı yani yollar açıldığı için ikincide olmaz belki diye düşündüm ama
Berbat bi gece ve berbat bi sabahtı ahır derecede üşütmüşüm ölüyorum sandım gece 4 de dayanamadım sürekli terliyorum titriyorum eşime hastaneye gidelim dedim gittik mi serum verdiler anında etki etti agrılarım kesildi gelin görmeyin ki hastaneden çıkar çıkmaz bir istifra sokağın ortasına altıma da fena kaçırdım çok utandım ağlayacaktım mahvoldum zaten uykusuzum
Canim gecmis olsunBerbat bi gece ve berbat bi sabahtı ahır derecede üşütmüşüm ölüyorum sandım gece 4 de dayanamadım sürekli terliyorum titriyorum eşime hastaneye gidelim dedim gittik mi serum verdiler anında etki etti agrılarım kesildi gelin görmeyin ki hastaneden çıkar çıkmaz bir istifra sokağın ortasına altıma da fena kaçırdım çok utandım ağlayacaktım mahvoldum zaten uykusuzum
Sutum ertesi aksam tam olarak indi. Ama oncesinde damla damla kolostrum geliyordu ve bu bebek icin yeterli zaten. Bir gunluk stokla doguyorlar cocuk dr umuz oyle demisti hastanede. Gogsume hicbirsey surmemistim. Sonrasinda biraz yara ve acı olunca lansinoh denedim hicbir ise yaramadi. Tahinin uzerindeki yagi her emzirme sonrası sürdüm ve emzirme oncesi sildim iki gunde toparlandi ve sonrasinda ne aci ne yara olmadi. Ben erken dogum riskim oldugu icin iki gun once once agda yaptırdım. Benim sezeryan tarihimde 08.08.Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Bebegim muhtemelen sezeryan ile 10 agustos dogacak. Sezeryan geciren anneler size bir kac sorum olacak.
1. Sezeryandan sonra sutunuz hemen geldi mi?
2. Sezeryandan once meme uclariniz yara olmasin diye bir sey surdunuz mu?
3. Sezeryandan once agda yapmak sakincali mi, kac gun once yaptiniz?
Cok tesekkur ederim canim cevap verdigin icin, insallah hersey yolunda gider hepimiz icin, sezeryan tarihlerimiz yakinmisSutum ertesi aksam tam olarak indi. Ama oncesinde damla damla kolostrum geliyordu ve bu bebek icin yeterli zaten. Bir gunluk stokla doguyorlar cocuk dr umuz oyle demisti hastanede. Gogsume hicbirsey surmemistim. Sonrasinda biraz yara ve acı olunca lansinoh denedim hicbir ise yaramadi. Tahinin uzerindeki yagi her emzirme sonrası sürdüm ve emzirme oncesi sildim iki gunde toparlandi ve sonrasinda ne aci ne yara olmadi. Ben erken dogum riskim oldugu icin iki gun once once agda yaptırdım. Benim sezeryan tarihimde 08.08.
Arkadaşlar Merhaba
Fırsat buldugumda yazdığınız tüm mesajları okuyup cevap vereceğim. İyi dilekleriniz için çok çok teşekkür ederiz.
Dün gece saat 00.45 ti yanlış hatırlamıyorsam bir anda sancım başladı. Ben daha araliklarini hesaplamaya çalışıp bir yandan da doğum olursa diye gerekli hazırlıkları yaparken suyum geldi. 01.30 gibi hastanedeydim. 01.30'dan 15.00 a kadar sancı çektim. Açılma ilk başlarda çok hızlı oldu. Önce 2, sonra 4, sonra 7 ve en son 9'da sabit kaldı. Bu yüzden bana suni sanci verdiler. Sancılar arttı açılma tam 10 cm olunca doguma alındım sanırım 30 dk sonra beboş dünyaya geldi. Epiduralsiz doğum oldu.
Minnosumun doğum esnasında omzu catlamissinirlerde sorun yok çok şükür. Belli bir süre kolunu sabitleyip durumunu takip edeceğiz. Onun haricinde bir sıkıntımız yok. Sütümüz akmasa da damliyor. Beboşun emme durumu çok iyi. Kısacası iyi dilekleriniz ve dualariniz bize çok yardımcı oldu. Tekrar çok çok teşekkür ederiz
Benimde sutum ikinci gun geldi canim bebek cok aglayinca dra sormadan mama verdik ama bu kez vermyi dusunmuyorum cunku beni emmek istemedi.Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Bebegim muhtemelen sezeryan ile 10 agustos dogacak. Sezeryan geciren anneler size bir kac sorum olacak.
Geçmiş olsun canım yaBerbat bi gece ve berbat bi sabahtı ahır derecede üşütmüşüm ölüyorum sandım gece 4 de dayanamadım sürekli terliyorum titriyorum eşime hastaneye gidelim dedim gittik mi serum verdiler anında etki etti agrılarım kesildi gelin görmeyin ki hastaneden çıkar çıkmaz bir istifra sokağın ortasına altıma da fena kaçırdım çok utandım ağlayacaktım mahvoldum zaten uykusuzum
Her an ne olucağı beli olmaz elbete.Pazartesi kontrolde soylicem doktora bakalim belki ister
Masallah canimmm :) biri gazelimi durdursun 5 e takmis gidiyoooo bize cil cil yegen yapacak insallah :) canimcim 6 ay korun dikisler taze sonra olur Allahin izniyle dogum yaptiktan sonra bunye daha taze oldugu icin hemen hamile kaliniyor gor bak bu sefer oyle beklemiceksin :) bana bak benim oglum 15 aylikti kaza kursununa gittim :) seninde hemen olur insallah
Bende normalde cok biriktirmem ama simdi daha bi korku saldi evde herseyi yikiyorum hergun 4 posta cikiyo :) eaim indirimden detrrjan almis dalga geciyo artik bol bol camasir yıkarsın diyo bi suru deterjan aldim arkan saglam :) diyor
Gozunaydin canimmmm masallah cok sevindimmm
Hey masallah canimmm sen ne ara gittin ne ara dogurdun ne ara geldin :) gerci demistin benim bebeklerim erken doguyor diye bu minnosta aceleci çıktı demek ki :) mis kokusunu cek yerimeAllah anali babali buyutsun insallH
Gunaydin kizlar, nasilsiniz? Bebegim muhtemelen sezeryan ile 10 agustos dogacak. Sezeryan geciren anneler size bir kac sorum olacak.
Ayy maşallah.Arkadaşlar Merhaba
Ben sorun olacagini sanmam ben son 4 aydir surekli yaptiriyorumBenimde sutum ikinci gun geldi canim bebek cok aglayinca dra sormadan mama verdik ama bu kez vermyi dusunmuyorum cunku beni emmek istemedi.
Meme uclarima bisey surmedim emzirmeye bagli yaram olmadi ama sagmaya baslayinca yara oldu lansinohla gecistirmeye calistim dogru emzirirsek bebege memeyi duzgun tutturursak yara olacagini sanmiyorum.
Benim sezeryan tarihim de 6 agustos bi hafta once yaptiricam agdami ona bagli bi sorun olurmu bilmiyorum ancak olursada agdadan sonra olsun napalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?