2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar :) bugün sınav var dualarınızı eksik etmeyin güzel annişler. interiorarchitect hadi bakalım canım hamiş hamiş sınava
Rabbim sınavda yar ve yardîmcınîz olsun canim insallah isyediginiz gibi basarili olursunuz dualarimiz sizinle

Yok ya hurmadan falan degildir. Olsa benim olurdu 2 kilo yedim son bir ayda. Hala ne sanci ne de baska bir sey. Tam dogum esnasinda bir faydasi olur diye umit ediyorum
Benim okuduğum bir araştırma sonucu vardı. Doğumu erken başlattığını değil de sancı süresini nerdeyse yarıya indirdiğinden bahsediyordu.

Gûnaydın Canim ben seni rúyamda gòrdûm ikimizde aynı hastanede ayni doktorda sogum yapacakmisisz ònce ben doguma giriyorum sen benimle ameliyat haneye giriyorsun sonra ben birden kalkiyorum kendimi senin dogum yaptigin ameliyathanede buluyorum hamilelihim boyunca kendimden baska ilk defa seni gòrdüm hayirlisiyla dogurup kuzularimizi aliriz kicagimiza insallah

Başka türlü durmanın imkanı yokki tatlım ya napalım çok sıcak biraz iyiyim kahvaltı yaptım biraz bulanıyor midem nane içiyim diyorum arkadaş söylemiş burada biraz yatıştırır

Günaydın kızlar bu meme ucu yara olması ilk doğumdamı oluyor sadece ikincide de oluyormu bilginiz varmı yani yollar açıldığı için ikincide olmaz belki diye düşündüm ama
Ben üçüncü doğumda olanı görmüştüm ya çok şaşırmıştım her an tetikte olmamız lazım bu yara konusunda

Canım bir kaç gece bende öyle boğulur gibi uyandım. Rennie kullanmaya başlayınca rahatladım. Eminim ilaç iyi gelecek rahat ol. Düşün birinde nefes alamıyorum diye eşimi uyandırdım. Diğer uyandığımda sanki deliler gibi kusmuş gibi idi ağzımın burnumun içi. İlaç ile rahatladım.

Gûnaydin tatlis anneler ve tatlimi tatli bebecikleri devamli tuvalete kalktigim bir gece daha ve ben yeni kendime geliyorum gúzel bir gyn olmasi dilegiyle kontrole gidecek arkadaşlar iyi haberlerle gelsinler insallah emziren annislerin bolca sütû olsun insallah

Çok geçmis olsun canim nane limon ve bolca terletip duşla atabilirsin hastaligi ben genelde òyle yapiyorum
Geceden beri terliyorum sürekli canım nasıl atamadım onu anlamıyorum sürekli çamaşır değiştirdim sarındım gece ona rağmen çok fenaydım

Ben üçüncü doğumda olanı görmüştüm ya çok şaşırmıştım her an tetikte olmamız lazım bu yara konusunda
Gerçekten mi bende rahattım bu sefer olmaz diye düşünüp. Kalkan vs de almadım ilkindede kullanmamıştım ama bir iki gün sıkıntım oldu lansinoh la geçmişti kanama vs olmamıştı şükür birazda ayva çekirdeği kullanmıştım. Olmaz inşallah diyeyim.
Bu arada rahatsızmışsın geçmiş olsun dikkat etmek lazım son haftalarda çünkü gripken sezeryana alamıyorlar bekliyorlar iyileşsin diye

Gozunaydin cnm ne mutlu sana
sagol fistigim ❤❤

demekki herseyde bir hayir var canim.eslerimizin gorevlerinde bile bir hayır var demekki.iyi ki gitmissin ❤

@MrsBiyolog interiorarchitect canlar sinavda başarılar diliyorum yurekten ❤

P Poouh canim cok gecmis olsun dikkat et kendine

bulasiksuyu canim Allah hayirli omurler nasip etsin yavruna.hayirli ugurlu olsun❤

Benim yengemin ilk dogumunda hic göğsü yara vs olmamis ama ikinci cocugunda cok fena yara olmus acısı 1 bcuk ay boyunca gecmek bilmemis belli olmuyor demekki kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…