2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tesekkur ederim canim

Tesekkurler canim

Tesekkurler canim

Bende oyleyim canm +20 kilo bnde 36 beden dim lakin durum böyle olunca ne olacak bilmiyorum açıkçası:)

Demir takviyesi alıyorum diye üç gündür ona çok benzeyen antibiyotikten içiyormuşum
Dikkat ettikçe saçmalıyorum
Aaa gercekten mi canim aman dikkat et gözünü sevim antibiyotik sonucta.b grubu kullanabilecegin antibiyotikten miydi yoksa baska bi antibiyotik mi.at bari onu elinin altinda durmasin

Nesrinayda agdadan daha az acisi var dedi bende iste hamilelikten sonra tekrar lazere basliycam koltuk alti hafif cikti ona ve bikini bolgesine gidip kurtulayim :)
Bende hamilelikten önce 1 yıl yaptırdım canım, iyiki de yaptırmışım. Bacaklarımda toplasan 10 tane var yok, genital de aynı şekilde, hatta hormonlardan çıkabilir dediler benim kaldı öyle, maşallah diyeyim hiçbirşey yapmadım aylardır, doğuma yakın genitale küçük bi müdahale ederim ufak tefek kalanlar için bitti gitti :) şiddetle tavsiye ediyorum çok büyük rahatlık. Hatta sende malatyadasın, gitmeyi düşündüğün zaman kendi yaptırdığım yeri tavsiye ederim :)

Reactions: D-E
Evet canim malatyadayim once gittigim yerden cok memnun kalmadim.sen nerde yaptirdin

Aynen canım geçti inşallah. Kız sen 41. haftada bizle doğuracan gibi duruyor agustos annesi olabilirsin bu gidişle :) dr bişey demedimi kontrole bi gitseydin.
Ben dedim kararliyim ağustos annesi olucam hata 4 ağustos evlilik yil donumumuz o zamana denk getircem.
Dr gitdim 4 gün önce untrasonda baktı her şey yolunda sancı su veya kan gelirse gel dedi.
Bende ilk doğumum 41 haftada oldu ya buda öyle olursa dediğimde 5-6 ağustos kontrole gelirsin o zaman dedi.
Cok fazla sevmedim acıkcası bu dr ama zaten o hastanede doğumum olucak dr da hangisi denk gelirse işde.
O yüzden cok önemsemedim. Ama 5 ağustosa kadar burdaki dr bir görünmek isdiyorum tabi eşim kv kabul etse son haftalar tr de 3 günde bir kontrole cağrıyolar bu ben demesem bebek 50 haftalıkda olsa gel demezdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…