2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Spinal ve epiduralden birinde sirt agrisi birinde bas agrisi olur diye okumustum. Genel oldugun icin mi bunlari yasamamis olabilirsin. Bunyen de narkozu atarken zorlanmiyorsa sanslisin bacim

Narkozu terleyerek atıyorum sırılsıklam oluyorum.
Bakalım bu defa nasıl olacak? Ağustos ortasında doğum,4 takım pijama koydum hastaneye

Bak simdi sende deyince benim aklim karisti ya cidden bende bu sikayetlerden baska bisey yasamadim genel.olunca @Tzadkiel okudun mu canim insallah hicbirimizde agri sizi olmaz
Amin ağrısız sızısız geçsin gitsin inşallah

sen karar verdin mi tam mi anestezi alacaksın epidural mi yengemde vatan da sezeryan oldu 2 ay önce spinal istedi çok rahat diyor bende kararsızım.

Bünyeyle alakalı olabilir diye düşünüyorum ama hiç de çok da rahattım diyeni duymadım etrafımda.

sen karar verdin mi tam mi anestezi alacaksın epidural mi yengemde vatan da sezeryan oldu 2 ay önce spinal istedi çok rahat diyor bende kararsızım.
Bu kez genelden korkuyorum uyanamam diye birde buyuk oglumu cikar cikmaz gormek istiyorum bebisin dogum aninida gormek istiyorum o yizden spinal.tercihim olacak insallah bel.fitihim.vardi dr yerini ogren dedi megaparka gitmistim onun icin dra tekrar gittim.mr raporumu aldim sakinca yok dedi oradaki drda o uuzden spinal.olayim diyorum. Sen karar verdin mi birde dogum.ucretini ogrendin mi ne kadarmis

Benim oğlan dönmediğinden spinal olacam canım ama seni duyunca tırsmadım değil bakalım bende nasıl olacak.

Kızlar son 2 saattir kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var oturamiyorum. Soluma yatarak durmaya ve ya ayakta durmaya, yürümeye çalışıyorum yine de ağrı tamamen kesilmiyor. Ve akintim çok arttı sürekli nişan mı geldi diye bakıyorum. Ne yapsam iyi gelir ki

Ben de yaptırıyorum, büyük rahatlık valla. Kendim ağdayı asla beceremem. 10 dakikada halloluyor. Hep ertelemiştim aslında lazer yaptırmak varmış, ne rahat olurdu şimdi

Ben lazer yaptirmistim ama son 2 aydır az da olsa çıktı hormonların etkisiyle . Ama vajina dışında tıraş etmiyorum bacaklar falan gerekecek kadar çıkmadı

Bünyeyle alakalı olabilir diye düşünüyorum ama hiç de çok da rahattım diyeni duymadım etrafımda.
Sen hepsini genel.oldun ve benimle ayni sikayetlerin olmus sadece e benim drda tam tersi genel anestezide agri sizi daha cok olur dedi yani desem.ki para icin yapiyorlar genelede epiduralede ayni parayi oduyoruz biz

Canım bende bilmiyorum ki bi acile gitsen baktırsan ne olur ne olmaz

Bende senin gibi bebeğin dogdunu abisinin tepkisini merak ediyorum vatan 1000 liraydı benim hastanede eşimden dolayı ne kadar olur bilmiyorum yengemde de fıtık vardı yerini bilmiyorum ama sorun olmaz demis doktor.

Sen hepsini genel.oldun ve benimle ayni sikayetlerin olmus sadece e benim drda tam tersi genel anestezide agri sizi daha cok olur dedi yani desem.ki para icin yapiyorlar genelede epiduralede ayni parayi oduyoruz biz

Kimseyi korkutmak istemem cesur insanlara da bayılıyorum açıkcası ama sinir sistemim ile oynanacak olma fikri beni çok rahatsız ediyor. Bebeğin ilk ağlamasını duyayım kucağıma alayım hiç cazip gelmiyor o korkunun içinde

Rahim içi ağrısı ve kesi ağrısı her yöntemde aynıdır diye düşünüyorum. Epidural ve spinal de başağrısı bel ağrısı ve boyun ağrısı yaşanması ekstra bir durum.

Canım bende bilmiyorum ki bi acile gitsen baktırsan ne olur ne olmaz

Bebeğin hareketleri normal kanama da yok diye biraz daha bekleyeceğim 2-3 saate gecmezse muhakkak acile gideceğim canım. Hiç bir pozisyonda geçmiyor bu ağrı kafasını mı yasladı aşağı naptı anlamadım

Aynen bünye meselesi benim etrafımda spinal olan yada epidural olan çok memnun ikisininde olduk en iyisi belden uyuşturma diyolar bakalım hakkımızda hayırlı olan olsun

Allah Allah doğum öncesi topik hasta olmaya başladı

Rabbim Şafii ismiyle şifa versin en kısa zamanda inşallah.

Bende senin gibi bebeğin dogdunu abisinin tepkisini merak ediyorum vatan 1000 liraydı benim hastanede eşimden dolayı ne kadar olur bilmiyorum yengemde de fıtık vardı yerini bilmiyorum ama sorun olmaz demis doktor.
Bende 1000 tl duydum. Onemli degilmis fitigin yeri zaten bide ufak bisey dedi dr. Ilkinde korkudan hic heyecana gerek yok diuordum kendi kendime birde ben kalcadan bile igne yesem.gulme krizine girerim her yerimde tik var neredeyse cesaret edemedim ama bu kez psikolojik olarak yavrularimi hormek.icin ne olursamolsun dayanayim diyorum gebelik kafasi sanirim benimkisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…