2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim hareket mi sadece yoksa kasılma da var mi?

Kızlar benim beboşumun bazi hareketlerinde böyle sanki içten bi ip cekiyormuş gibi oluyo karincalaniyo orasi sizdede oluhomu ve neden oluyo acaba
İp cekiyormus gibi olmuyor ama uyusma gibi karincalanma gibi bir sey oluyor bazen hafif gerdirip hareket ettigi zamanlarda oluyor.

Arkadaslar benim de karnimda sanki mekik cekip karin kaslarimi yormusum gibi bi agri oluyor bazen bu normal mi kasilma falan bu mu ?

Kızlar benim beboşumun bazi hareketlerinde böyle sanki içten bi ip cekiyormuş gibi oluyo karincalaniyo orasi sizdede oluhomu ve neden oluyo acaba
O bende 27 inci haftadan beri oluyo canim.ozellikle sag kasik kisminda karincalanma acı seklinde oluyo.hatta kaşıyorum veya karincalandiginda.acidiginda ise tutuyorum oyle.doktora gittigim zaman ultrasonda bisey gorunmuyordu.sanirim bebegin hareketiyle alakali bilemedim bende

Canım tarif ettigin ağrıyı bilmiyorum da,kasılma şöyle oluyo.mesela bebis karnının bi tarafinda toplaniyo,taş gibi oluyo karnin.vucudun kitleniyo adeta.bir sure öyle kaldiktan sonra gevsemeye basliyo iste o anda da agri oluyo hem karin hem kasikta.degisik birsey.ben ilk basta anlam verememistim hamileligin gidisatindandir demistim ama kasilmaymis megerse.doktor magnezyum verdi.duzenli kullandim birdaha da olmadi

Bebegin ayaklari assagidaysaHareketleri tekmeleri cok ve sert oldugunda kasıklarda ve alt taraflarda agri oluyo benim òyleydi canim

Ama dogum olmadan normal mi sut gelmesi.benim daha dogumuma 2 ay var
Bende de beyaz kivamlica bir sey oluyor ucunda sanki sut cikmasin diye tipa gorevi goren bir sey ve o capak gibi katilasiyor bazen yenileniyor galiba. Sıkinca gelmesi normal ama kendiliginden sut geliyorsa dogumu tetikler demisti bana hemsirem.

Bende de beyaz kivamlica bir sey oluyor ucunda sanki sut cikmasin diye tipa gorevi goren bir sey ve o capak gibi katilasiyor bazen yenileniyor galiba. Sıkinca gelmesi normal ama kendiliginden sut geliyorsa dogumu tetikler demisti bana hemsirem.
Iste ben galiba sıktım onu canim.o ucuna bakmak icin alttan goguslerimi tutup kaldirmistim.hatta ucundaki o sari tipanin birazini da soymustum.ondan olabilir büyük ihtimalle.korktum birdaha oynamayacagim zaten.

Canim hareket mi sadece yoksa kasılma da var mi?
Kasılma nasıl bilmiyorum ki canım, hareket ediyor çok fazla. Top top oluyo karnımın bi tarafları sertleşiyo baya.
Bebegin ayaklari assagidaysaHareketleri tekmeleri cok ve sert oldugunda kasıklarda ve alt taraflarda agri oluyo benim òyleydi canim
Yok canım baş aşağı duruyor bebeğim, öyle baskı ağrısı değil kasıklarımdaki geriliyo aniden iğne batıyo gibi oluyo. 10 dk da bir idrar için wc deyim.

Sürekli hareketliyse sıkıntı olacagini sanmıyorum ama gecmeyen kasilmalarin varsa yarin bi doktora gorunebilirsin kuzum

Sen bi acilemi gitsen canim simsi 10 dakkada bi tuvalet falan isaret olabilirmiki acaba

Canım parol içince geçerse yalancı sancıdır, gerçekse imkanı yok geçmez.

Kızlar ya bugün parol attım iki tane yalancı agrılarım kesildi resmen bi zararı olur mu ki inşallah yarına geçer ya çok halsiz kalıyorum midem bulanıyor bişey yiyemiyorum
Birşey olmaz canım bu son günler ben de geceleri bir tane içeyim uyuyabileyim diyorum. Dün akşamüstü güzel uyumuştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…