2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Vallahi onda haklisin da sanki bu kez yurek.yemis gibiyim tabi yine ameliyathane kapisindan girince ne olurum o ayri mesele dr ne istersen onu yapariz dedi dayanabilirsem.olucam.ben spinal bugunlerde bende esimjn ailesinden yana cok sıkıntiliyim hazir anestezi etkisiyle agzim durmaz benim o halimle bidemonlarla ugrasmiyim

Ayılma odası yok mu?
Ben ayılınca gidiyorum odaya.
Çok az bir sersemlik kalıyor o kadar.
Sayıklıyorsam da ayılma odasında sayıklıyorum

Ayılma odası yok mu?
Ben ayılınca gidiyorum odaya.
Çok az bir sersemlik kalıyor o kadar.
Sayıklıyorsam da ayılma odasında sayıklıyorum
Vallahi hatirlamiyorum onu ama amelyathanede ayiltip odaya gonderdiler en son drun tokadini yedigimi biliyorum sanirim bende anestezi agir etki gosteriyor ne sersemligi 2 saat duzgun gozumu acip onumu goremedim birde diyorlarmis ki konusturun hastayi dusunsene kv benim basima gelse bisey dese dusunemiyorum sayacaklarimi bide oglum korkmasin hasta oldugumu dusunup daha cok kucuk idrak edebilecek yasta degil

Şöyle bir hayal ettim de
Gerçekten komik olurmuş
Kaynanaya da saydırıp dökünce de tam olur

Sen yine bildiğini yap bacım
Biz unumuzu eledik eleğimizi astık
Sayıp döksek de facia olmuyor

Şöyle bir hayal ettim de
Gerçekten komik olurmuş
Kaynanaya da saydırıp dökünce de tam olur

Sen yine bildiğini yap bacım
Biz unumuzu eledik eleğimizi astık
Sayıp döksek de facia olmuyor
Vallaha benim facialar cok olabilir simdi benim taraftan bi annem.olacak esimin full akrabalari gelir neredeyse hepsiyle.var bi gicik yanim sulaleye sayarmisim dusunemiyorum o yizden. Oglumda halimden korkabilir kardesinin beni hasta ettigini dusunmesini istemiyorum acikcasi birde ciddi ciddi uyanik.olmak istiyorum bu kez bakalim agrisiz sizisiz olmak anesteziden mi yapisal mi test edip soylerim herkese

Bende işte o anı görmek istiyorum ilkinde bir ayağını gördüm ebe hemen aldı yoğun bakıma götürdü birgün sonra görmüştüm inşallah sağlıklı sıhhatli dogururuz.

Benim.hic agri.olmadi canim ya hatta artik eve aldim evde yapıyordum simdi emzirirken yapilir mi bilmiyorum
Hamilelikte sadece ozel bolge artti diger taraflar ayni kaldi neyseki
Nesrinayda agdadan daha az acisi var dedi bende iste hamilelikten sonra tekrar lazere basliycam koltuk alti hafif cikti ona ve bikini bolgesine gidip kurtulayim :)

Kızlar ya bugün parol attım iki tane yalancı agrılarım kesildi resmen bi zararı olur mu ki inşallah yarına geçer ya çok halsiz kalıyorum midem bulanıyor bişey yiyemiyorum

Bende işte o anı görmek istiyorum ilkinde bir ayağını gördüm ebe hemen aldı yoğun bakıma götürdü birgün sonra görmüştüm inşallah sağlıklı sıhhatli dogururuz.
Insallah canim hic agrisiz sizisiz olacak diye bisey yok tabi o yuzden simdiden kasmayalim kendimizi ben artik dayanamiyorum hayirlisiyla dogsun yeterki

Bebeğin hareketleri normal kanama da yok diye biraz daha bekleyeceğim 2-3 saate gecmezse muhakkak acile gideceğim canım. Hiç bir pozisyonda geçmiyor bu ağrı kafasını mı yasladı aşağı naptı anlamadım
Bekle ama git sonra canım ne olur ne olmaz. Valla bilmiyorumki benim oğlanda kaburgalarımı zorluyo kafasıyla bu yaramazlar ne yapıyo bilmiyorum :)

Kilo 8 kilo aldim veririm insallah ya suan ona birsey uapamadigim icin takmiyorim :) ama sacim benim icin sorun bende kestireyim diyorum 1 defa azccik kestirdim sonra vazgeciyorum :)) hic birseye karar veremiyorum yani
Ben dün doktora gittim 15 kilo olmuş
Her gören de pek kilo almamışsın diyor, moralim bozulmasın diye diyorlar demek
Ben ilk defa çok kararlıyım saç kestirmekte. Hiç kıyamazdım normalde şimdi kısa kestircem çok kararlıyım.

Tesekkûr ederim canim aslinda internetten yaptiracaktim hepsinide baktim fiyat olarak baya yùksek meblalar istiyorlar bende yapabiliyorsun otur kendin yap dedim ve yavas yavas yapiyorum kolonya sisesinide halledersem sanirim baska bisey kalmiyo
Alsan da güzel ama kendi emeğinle olunca daha bir güzel oluyor. Ellerine sağlık canım

Geçmezse doktoruna bir danış ne olur ne olmaz, son haftalar ,herkes başka işaretlerle gidiyor doğuma. Senin işaret de bu şekilde gelmiş olmasın

Bekle ama git sonra canım ne olur ne olmaz. Valla bilmiyorumki benim oğlanda kaburgalarımı zorluyo kafasıyla bu yaramazlar ne yapıyo bilmiyorum :)

Kızlar çok teşekkür ederim hamilelik çok garip bir şey agriyla yatmaya çalışırken dönüp duruyordum uyumusum şimdi yine ağriyla kalktım ama oturabiliyorum azalmış biraz galiba aşağı iniyor çünkü baya aşağıda hareketler olmaya başladı. Yalnız doğum 40. Haftada olursa bu baskıyla 3 hafta nasıl geçer bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…