2018 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

interiorarchitect canım beni 36+6 da işten ayrılmak için çağırdı doktorum o zaman çatı muayeneni de yaparız dedi
Bakalimm yarin benden isticek mi insaallah istemez yogunluktan kuafore gidemedim oyle feci durumda degilim ama yine de kotu hissederim kendimi

Cnm ins güzel sonuçlar alırsın kızın sana uğur getirsin :))[/QUOTE]
Canimmm cok tesekkur ederim
Canim Allah acil sifalar versin insallah tez zamanda toparlarsin
Canim cok guzel olmus ellerine saglik
Hatirlatmak istemezdim ama kv ne zaman geliyo bi de o gelince nerde yatacak kulina
Canimm simdi iyi misin
Ahududulu çayin normal soguma faydasi mi var ?
Evet canim

Bakalimm yarin benden isticek mi insaallah istemez yogunluktan kuafore gidemedim oyle feci durumda degilim ama yine de kotu hissederim kendimi

Cnm ins güzel sonuçlar alırsın kızın sana uğur getirsin :))
Canimmm cok tesekkur ederim

Canim Allah acil sifalar versin insallah tez zamanda toparlarsin

Canim cok guzel olmus ellerine saglik

Hatirlatmak istemezdim ama kv ne zaman geliyo bi de o gelince nerde yatacak kulina

Canimm simdi iyi misin

Evet canim[/QUOTE]
Canim kontrolûn güzel geçer ve kızçen inadı bırakmış ve dònmüş olur inşallah gúzel haberlerini bekloyoruz dualarimiz seninle bide çinarin alerji testindede sorun çıkmaz inşallah

Ftm41 canim cok tesekkur ederim amiiin insallah cok guzel dualar ettin cok guzel hissettim enerjini Allah razi olsun
Burda hernekadar yúz yùze olmasakda ben hepinizi kardeş gibi benimsedim canim burda herkesin kalbi temiz birbirimiz için iyi dileklerde bulunuyoruz dualar ediyoruz yeri geliyo kimseye sòyleyemesiklerimizi ko usup sirdas oluyoruz yeri geliyo dertlerimizi paylasiyoruz sevinclerimizi paylasiyoruz bundan başka ne isterimki allah hepinizden razi olsun canim hamileligim sizin sayenizde az aitresli geciyo

Ah canim benim aynı sekilde hissediyorum bende sizlere ufacik bile destegim dokunuyorsa benden mutlusu yoktur birilerini illa gormek ya da tanımak gerekmiyor bir sozle bile yuregine dokunabiliyorsan ona mesafe olarak kmlerde olsa en yakin sensindir o yuzden burdaki herkes uzakta da olsa bi sozle en yakinin olabiliyor insallah hic bir zaman bozulmaz bu iletisimimiz

Sen bi acilemi gitsen canim simsi 10 dakkada bi tuvalet falan isaret olabilirmiki acaba
Kimse yok yanımda tekim çok kötü olursam taksi çağırıp giderim 3 gündür stres sıkıntı herşey var belkide ondandır bu halim bilmiyorumki. Tuvalet de çok afedersin idrarım olmadığı halde var gibi geliyo, gidiyorum 1-2 damla bişey

Dikkat et kendine ozaman canim ayaklarini yukari kaldir yat insallah dedigin gibi sitrestendir

Hayırlı geceler arkadaşlar..Bende sessiz takip edenlerdenim..benim sezertan olucak arkadaşlara bi sorum olucaktı...8 ağustosta sezeryan olucam hayırlısıyla. .bu hafta doktora gittiğimde sezeryan için emboli çorabı almamı istedi pıhtı atmaması içinmiş...sizdende böyle bişi istendimi acaba..ameliyata girerken giydiriceklermiş.

İnşallah öyledir canım. 35. haftaya yeni girdim, erken daha doğum belirtileri için galiba. İster istemez aklıma sokuyorum acaba mı diye.
Ohaftalarda bendede vatdi canim hep erken dogum olacak doyerek korkuyordum şuandada erken dogum olurmu diye düsünûyorum ama haftam iyi bisey olmaz siyorum sen òyle de senin haftalarinda sogum yapan arkadaslarimiz var bebekleri kucaklarinda suan rabbim hayirlisini nasip etsin canim hepimiz icin

Iyigeceler benden istemedi doktorum

Canım idrar yolların temizmi? Bu anlattıkların idrar yolu enfeksiyonuna benziyor gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…