- 1 Aralık 2017
- 4.631
- 8.894
- 158
- Konu Sahibi Nesrinay86
-
- #59.581
Canım az önce başka arkadaşa da söyledim, parol iç, geçerse yanlış alarmdır yok gerçekse ağrıkesici falan tesir etmez. İnşallah yanlış alarmdır.İnşallah öyledir canım. 35. haftaya yeni girdim, erken daha doğum belirtileri için galiba. İster istemez aklıma sokuyorum acaba mı diye.
Ben de bu cuma ikinci bebeğime sezeryanla kavuşacağım kısmetse. İlk defa o çorap hakkında duydum.Hayırlı geceler arkadaşlar..Bende sessiz takip edenlerdenim..benim sezertan olucak arkadaşlara bi sorum olucaktı...8 ağustosta sezeryan olucam hayırlısıyla. .bu hafta doktora gittiğimde sezeryan için emboli çorabı almamı istedi pıhtı atmaması içinmiş...sizdende böyle bişi istendimi acaba..ameliyata girerken giydiriceklermiş.
Canım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.bulasiksuyu neyaptiniz canim nasilsin beboşun omzu dûzelmistir inşallah hastanedemisiniz bizi habersiz birakma
Cok cok gecmis olsun canim insallah beklediginden daha kisa surede kolay sekilde iyilesir umarim dr hatasi degildir Allah yardimcin olsunCanım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.
Güçlü olmak zorundayım. Zor bir dönem beni bekliyor. Kırık en fazla 10 gün sonra duzelirmis bu yasanabilen bir durummus fakat sinir hasarinin tedavisi daha uzun. Umarım bebeğim en kisa zamanda sağlığına kavuşur.
Evet kimde duymamış çevremdede duyan yok..hayırlısı demek var bi faydası doktor istedi..çarşamba gittiğimde detaylı sorayım doktoraBen de bu cuma ikinci bebeğime sezeryanla kavuşacağım kısmetse. İlk defa o çorap hakkında duydum.
Hiç dönmedi benim oğlan canım ilk baştan beri karnımda kalıp içine yerleşmişte kıpraşamıyo gibi. Dr kendini öyle mutlu hissediyo o yuzden bu tur bebekler ne yerinden kımıldamak ister nede doğmak ister dedi ve sezeryan tarihi aldık öylede oldu milim oynamıyo kerata kafası sağ göğsümün altında kaburgalarımı kırcak gibi poposuda aşağıda:) yapcak bişi yok keyfine düşkün:) sağlıkla gelsinlerdeCnm bebeğin hiç mi dönmedi? Benimkide şuana kadar hiç dönmedi baş yukarda ayaklar aşağıda
Hmm hayırlısı olsun canım sağlıkla gelsin inşallah.Ben dedim kararliyim ağustos annesi olucam hata 4 ağustos evlilik yil donumumuz o zamana denk getircem.
Dr gitdim 4 gün önce untrasonda baktı her şey yolunda sancı su veya kan gelirse gel dedi.
Bende ilk doğumum 41 haftada oldu ya buda öyle olursa dediğimde 5-6 ağustos kontrole gelirsin o zaman dedi.
Cok fazla sevmedim acıkcası bu dr ama zaten o hastanede doğumum olucak dr da hangisi denk gelirse işde.
O yüzden cok önemsemedim. Ama 5 ağustosa kadar burdaki dr bir görünmek isdiyorum tabi eşim kv kabul etse son haftalar tr de 3 günde bir kontrole cağrıyolar bu ben demesem bebek 50 haftalıkda olsa gel demezdi.
Canım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.
Güçlü olmak zorundayım. Zor bir dönem beni bekliyor. Kırık en fazla 10 gün sonra duzelirmis bu yasanabilen bir durummus fakat sinir hasarinin tedavisi daha uzun. Umarım bebeğim en kisa zamanda sağlığına kavuşur.
Canımm senin ne kadar üzüldüyünü endişe ettiğini tahmin edebiliyorum. İnşallah çok kısa sürede kızın sağlığına kavuşur. Ben bına inanıyorum. Yenidoğanın vücudu çabuk toparlanıyor, bu günler geride kalacak annesi. Süt emme durumumuz nasıl? Memeyi seviyormuyuz?Canım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.
Canimmm cok tesekkur ederimBakalimm yarin benden isticek mi insaallah istemez yogunluktan kuafore gidemedimoyle feci durumda degilim ama yine de kotu hissederim kendimi
Cnm ins güzel sonuçlar alırsın kızın sana uğur getirsin :))
Kv çarşamba günü geliyor canım yani yarından sonra burda el vermiş gibi biri gitti diğeri gelcek. Salonda yatacak başka yer yok umrumdada değil misafir odasını tamamen yıktım içindeki yatağı attım çöpçü aldı götürdü bileCanimmm cok tesekkur ederim
Canim Allah acil sifalar versin insallah tez zamanda toparlarsin
Canim cok guzel olmus ellerine saglik
Hatirlatmak istemezdim ama kv ne zaman geliyo bi de o gelince nerde yatacak kulina
Canimm simdi iyi misin
Evet canim
Benimde 8 agustos sezeryanım var ama öyle bişi duymadımHayırlı geceler arkadaşlar..Bende sessiz takip edenlerdenim..benim sezertan olucak arkadaşlara bi sorum olucaktı...8 ağustosta sezeryan olucam hayırlısıyla. .bu hafta doktora gittiğimde sezeryan için emboli çorabı almamı istedi pıhtı atmaması içinmiş...sizdende böyle bişi istendimi acaba..ameliyata girerken giydiriceklermiş.
Canim susuz kalmis olabilir misin. Belki enfeksiyon var. Susuzluk yalanci kasilmalari artiriyor bi de enfeksiyon kasik agrisi yapinca bu tarz agrilar yasayabilirsin. Bana da olmustu 34 te erken doguruyorum sandim. Suyu artirip dinlenince gecmistiKimse yok yanımda tekim çok kötü olursam taksi çağırıp giderim3 gündür stres sıkıntı herşey var belkide ondandır bu halim bilmiyorumki. Tuvalet de çok afedersin idrarım olmadığı halde var gibi geliyo, gidiyorum 1-2 damla bişey
Allah prensesin yardımcısı olsun inşallah en kısa zamanda kaynar iyleşir kıyamam kuzucuga ya. Daha çok taze olduğu için iyleşir canım dualarım prensesin için. Nasıl peki cimcimen sakinmi çok emiyormu annesi kilosu nasıl ? Sen nasılsın agrın sızın varmı? Annelik nasıl bişeymişCanım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.
Ay yavrum benim.. cok uzuldum insallah en kisa zamanda toparlar. Allah ikinizin de yardimcisi olsun. Sana dogumda kesi attilar mi?Canım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.
Çok geçmiş olsun maalesef normal doğumun komplikasyonlarından birisi de köprücük kemiği kırılması, ama çoğu bebekte çok güzel iyileşme olabiliyor , muhtemelen kısa sürede fizik tedaviye başlanacaktır ya da size birtakım hareketler öğretilecektir evde yapılması için , inşallah sorunsuzca hasar kalmadan atlatacaksınız bu süreci, size de bu süreçte Allah kolaylık versin geçmiş olsunCanım Merhaba. Biz hala hastanedeyiz. Ben omzu çatlak olarak biliyordum ama bebeğim doğum esnasında kanalda problem yaşamış ve koprucuk kemiği kirilmis. Sol kısımda kırık var. Buna bağlı olarak sinir hasarı mevcut ve parmaklarını oynatıyor fakat kolunu oynatamiyor. Doğumum çok güzel geçmişti fakat böyle bir problem yaşadık. En kötü ihtimal 1 yıl fizik tedavi sonrası kızımın sol kolu sağ kolu gibi %99 oranında iyileşme gösterecek. Lohusalik donemimde olduğum için bana ufak bir çatlak denilmiş ama bugun gözlerimin önünde bebeğimin sarılı kolu açıldı ve ben mor, işlevini tam olarak yerine getirmeyen bir kol görünce şok yaşadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?